Hasta

4K 228 6
                                    

Ateş beni buz gibi sudan çıkarırken kendi yatağına oturttu. Çekmesinden kurutma makinesi çıkarırken dik durabilmek için kendimi tutuyordum.

Ateş kurutma makinesi ile saçımı kurutmaya başlarken "Bir erkek için değer mi?" diye söyleniyordu.

Saçlarım en sonunda kururken  Ateş dolabından bir tişört ile şort çıkardı "Kendin giyebilir misin?" diye soran Ateş'e zorlanarak "Evet"dedim.

 Ateş bana kıyafetleri verdikten sonra arkasını döndü. Üstümdeki tişörtü çıkarmak için uğraşırken Ateş arkasını döndü. 

Ben ona bakarken "Kollarını kaldır." dedi. Dediği gibi kollarımı kaldırırken tişörtü üstümden çıkarıp kuru tişörtü giydirdi.

"Şimdi bana tutunarak ayağa kalk." diyerek elini uzatan Ateş ile elini tutup ayağa kalktım. Ateş bakmadan altımdaki eşofmanı çıkardıktan sonra şortu giydirdi.

Şortu bol gelirken bunu umursamadan kendimi yatağa attım. "Şimdi ben çorba falan hazırlayacağım. Sen burada bekle." diyen Ateş ile sanki hareket edebiliyorum diye düşündüm.

Ateş odadan çıkarken yorganın içine girdim. Soğuktan titrerken masasının üstünde duran dijital saate baktım.

Saat altı buçuktu. Birazdan hava da kararır. Umarım abim Ece de olmadığımı fark etmez. Yoksa sıçarım.

Ateş elinde tepsi ile geri dönmesi ile ona baktım. Ateş'e sanırım güvenebilirdim. Kötü biri olsa sanırım şimdiye kadar uğraşmazdı.

Yatağın başlığına yaslanırken Ateş baş ucuma oturdu. Ateş çorbadan bir kaşık alıp dikkatlice bana içirirken başım ağrımaya başladı.

Çorba böyle biterken Ateş ateşime tekrar baktı. Kaşları çatılırken "Ben bir dakikaya geliyorum." deyip odadan çıktı.

Ben geri yatağa uzanırken Ateş elinde sirkeli su ve bez ile geldi. "Annem küçükken her ateşlendiğimde sirkeli su yapardı." deyip burukça gülümsemesi ile bende ona zorlanarak gülümsedim.

Ateş elindeki bezi sirkeli suya batırdıktan sonra sıktı ve alnıma koydu. Sirkeli suyun kokusunun keskinliği beni rahatsız ederken Ateş sirkeli suyu belli bir aralıkla değiştiriyordu.

Bir iki saat geçmişti ki Ateş ateşölçer ile ateşimi ölçtü. "Bu böyle olmayacak seni hastaneye götürmeliyim." 

Nutellalı PizzamWo Geschichten leben. Entdecke jetzt