Ateş

4.2K 222 8
                                    

Ateş'ten

Kızı denizden çıkardıktan sonra sahil kenarına yatırdım. Herkes etrafımıza toplanırken nabzını kontrol ettim.

Nabzı neredeyse atmayacak kadar azken kalp masajı yapmaya başladım. Kız buna karşılık vermezken son çare olarak suni teneffüs yapmaya başladım.

Kız en sonunda öksürmeye başlaması ile derin bir nefes aldım. Etrafımıza toplanan kalabalık alkış tutarken kızı kucağıma aldım ve yakına park ettiğim arabama doğru ilerlemeye başladım.

Kucağımdaki kız "Piç Oğuzhan" diye sayıklarken güldüm. Şimdi gülüyor olabilirim ama Oğuzhan denilen herif sonrasında fazlasıyla üzülecek.

Elçin'den

Gözlerimi açtığımda başıma şiddetli bir ağrı girdi. Başımın ağrısıyla zorla doğrulurken hiç tanımadığım bir yerde olduğumu fark ettim.

"Uyandın mı?" diye sorarak elinde bir kupa ile giren çocuğa kaşlarımı çatarak bakmaya başladım. 

"Sen de kimsin?" diye sordum. Çocuk elindeki içinde bitki çayı olan kupayı bana verirken "Ben Ateş. Seni ölmekten kurtaran kişiyim." demesi ile kafamda bazı anlar canlanmaya başladı.

"Ben intihar ettim!" dedim şok olurken. Böyle bir saçmalığı Oğuzhan yüzünden yapmaya değer miydi?

"Bunu sonra düşünürsün önce bitki çayını iç." diyen Ateş ile bitki çayımı içmeye başladım. Bitki çayımı içtikten sonra üstüme örttüğü örtüyü üşüdüğüm için üstüme doğru çekecekken  gördüğüm şey ile şok oldum.

Üstümde erkek kıyafetleri vardı! "Bu kıyafetler de ne!" diye bağırdım sertçe. "Islak ıslak yatıp hasta mı olmak istiyordun?" diye soran Ateş ile ona hak verdim.

"Merak etme giydirirken hiçbir yerine bakmadım." diyen Ateş'in sözüne inanmakta tereddüt etsem de onunla tartışmaya girecek halim yoktu.

Örtüyü yüzüme kadar çekerken koltuğun içinde büzüldüm. Fazlasıyla üşüyordum. Titremeye başlarken Ateş yanıma gelip elini alnıma koydu.

"Sen yanıyorsun. O örtüyü çek üstünden." dedi Ateş ama onu dinlemeden örtüye sarınmaya devam ettim.

Ateş örtüyü üstümden çekerken "Soğuk bir duşa girmelisin." diyen Ateş'i umursamadan yatmaya devam ettim.

"Ne inat kızsın sen ya! " diyerek beni kucaklaması ile karşı çıkacak halim bile yoktu. Ateş merdivenlerden çıktıktan sonra soldan ilk odaya girdi.

Burası onun odasıydı sanırım. Ateş odasının banyosundaki duş kabinine beni sokarken hareket edecek halim yoktu.

Ateş soğuk suyu açarken titriyordum. 


Nutellalı PizzamWhere stories live. Discover now