İntihar

4.4K 241 39
                                    

Medyadaki Ateş

Marketten reşit olmamama rağmen iki şişe viski aldım ve sahile gittim. Kayalıkların en tenha yerine gidip otururken güneş batıyordu.

Güneş bugünün son ışıklarını yeryüzüne gönderirken güneş bile son ana kadar yeryüzünün yanında olurken Oğuzhan nasıl olur da abimi görür görmez pislikleşebiliyordu?

Viskinin kapağını açıp kafama dikerken boğazımdan geçen içkinin verdiği acılık ile yüzümü buruşturdum.

"Oğuzhan ben senin gelmişini geçmişini sikeyim!" diye bağırdım ve viskiden bir yudum daha ardım.

"Her gece yolculuk var; Gelmişine geçmişine!" diye bağırdım ve ağlamaktan yanmış olan gözlerimi kapatıp arkama yaslandım.

"Beni çok üzdün. Keşke ölsen!" diye bağırdım ve ilk viski şişesinde kalan son yudumları içtim. "Ne bokuma sana aşık oluyorum ki? Yine hayat bana kıçıyla gülüyor." dedim ve ikinci şişeyi açtım.

"Neden gelip benimle uğraşıyorsun hayat! Git o sik kafalı Oğuzhan ile uğraş!" diye bağırdım ve viskiden büyük bir yudum aldım.

"Güzelim bu hal de ne?" diyerek yanıma gelen Oğuzhan ile bana yaklaştıkça Oğuzhan değil de bunun başka biri olduğunu fark ettim.

"Bence seni üzen kişiyi aklından çıkarmalısın." diyen çocuk ile "Aklımdan çıkarsam ne fayda eder ki? Ben onu kalbimle sevmiştim."  dedim acıyla.

"O zaman kalbinden de çıkar." diyen çocuk ile "Akıl vermeyi bırakıp, biraz huzur versen." dedim. "Sinirlendirmek istememiştim." diyen çocuk ile ona sertçe baktım.

"Siktir git Oğuzhan'a benzeyen çocuk! Yalnız kalmak istiyorum." dedim sinirlice. Çocuk yanımdan ayrılırken viskimi bitirdim.

"Lanet olsun bu boktan hayata! Daha fazla yaşamak istemiyorum!" diye bağırdım ve denize doğru kendimi bıraktım.

Ateş'ten (Elçin'in konuştuğu çocuk)

Kız beni kovalarken yanından ayrıldım. Geri yürüyüşüme devam edecekken az önceki kızın "Lanet olsun bu boktan hayata! Daha fazla yaşamak istemiyorum!" diye bağırıp kendini denize atması ile gözlerim kocaman açıldı.

Etraftaki tek düze insanlar kızın atladığı yere toplaşırken bende arkasından atlayacakken bir amca beni durdurdu.

"Kayalıklara çarpıp ölmüştür. Şansını zorlama evlat. Bırakalım da yetkililer cesedini çıkarsın." diyen amcayı takmadan denize atladım.

Nutellalı PizzamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin