Benim Adamlarım

2.5K 143 12
                                    

Depo gibi bir yerin önünde dururken maskeli adam tekrar kolumdan tutarak beni arabadan indirdi.  

Telefon düşmesin diye geri elime alırken kolumdan tutan adam çekiştirmeye başladı. Depoya doğru ilerlerken gördüğüm bir çalılık ile telefonu oraya attım. Çünkü daha fazla saklayamazdım.

Maskeli adamlar hiçbir şey fark etmezken depoya girdik. Deponun içini dışarısına göre aydınlıkken gözlerimin aydınlığa alışması için gözlerimi kırpıştırdım. 

"Kızı bağlayın." diyen maskeli adamlardan biri ile diğer ikisi beni sandalyeye oturtup bağladı. "Beni neden buraya getirdiniz?" diye sordum.

Maskeli adamlar soruma cevap vermezken depodan çıkıp gittiler. "Hayda! Nereye gittiniz?" diye arkalarından bağırdım.

"Kaçırmış olabilirsin ama yinede misafir sayılıyorum! Gelip biraz hizmet edin." diye söylenirken içeri Ateş'in girmesi ile derin bir nefes verdim.

"Ateş gelmene o kadar çok sevindim ki. Hadi beni çöz de gidelim." dedim. Ateş bana cevap vermezken başka bir sandalye çekip karşıma oturdu.

"Ateş oyalanmasana. O adamlar gelmeden gidelim buradan." dedim telaşla. "Onlar benim adamım." diyen Ateş ile şaşkınlıkla gözlerim kocaman açıldı.

"Ne saçmalıyorsun sen Ateş? Beni sen mi kaçırdın?" diye sordum şaşkınlıkla. "Üstünde o herifin tişörtü var." diyen Ateş ile göz devirdim.

"Ateş soruma cevap verir misin?" dedim sinirle. Eğer bu işte onun parmağı varsa bunu çok kötü ödeyecek.

"Evet ben kaçırdım." diyen Ateş ile sinirle "Hemen çöz beni! Buradan gideceğim." dedim. Ateş sandalyesinden kalkıp önümde eğilirken ona sinirle bakmaya devam ettim.

Ateş başını çıplak bacağıma yaslarken ağlamaya başladı. "Elçin anlamıyor musun sana deli gibi aşığım ben!" diyen Ateş ile ne diyeceğimi bilemedim.

"Ben ,ölmeni engelleyen adam, seni ilk gördüğümde sevdim. Ama sen neredeyse ölümüne sebep olacak kişi ile sevgili oldun! Bu nasıl bir adaletsizlik!"  diyerek ağlamaya devam etti Ateş.

"Ateş lütfen beni çöz de gideyim. Lütfen." dedim ağlarken. Ateş gözyaşlarını elini tersiyle silerken ayağa kalktı ve "Nasıl o herife bir şans verdiysen bana da vereceksin." dedi.

Nutellalı PizzamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin