Aşık Oldum

5.3K 302 56
                                    

Müdürün odasından çıktıktan sonra "Oha adam sana kıyak geçti!" dedim. "Ne sandın bücür. " diyen Oğuzhan ile göz devirip beni merdivenlerin orada bekleyen Ece'nin yanına gittim.

"Ceza yediniz mi?" diye soran Ece ile "Oğuzhan kolejin sahibesinin oğlu olunca yırttık." dedim. "İyi iyi. Emirhanlara kavga da bir şey olmuş mu?" diye soran Ece ile kahkaha attım.

"Direkt abimi sorsana. Zaten tek onu merak ediyorsun." dedim gülerek. "Ya Elçin!" derken kızaran Ece ile gülerek "Hiç bir şey olmamış." dedim.

Ece derin bir nefes alırken bu kadar ekşın yeter diye düşünerek sınıfa geçtik.Doğru düzgün bir şey de yiyemeştim ki! 

 Sıramın üstünde bir poşet görmem ile kaşlarımı çatarak "Senin mi?" diye sordum Ece'ye. Ece "hayır" anlamında kafasını sallarken merakla poşetin içini açtım.

Çeşitli atıştırmalıklar olan poşeti görmem ile gözlerim açıldı. Poşetin içini kurcalarken elime bir not geldi. Ece ile merakla notu okumayı başladık.

"Kantindeki olaydan sonra aç kalmış olmalısın. Afiyet olsun Kivili Portakal. -Nutellalı Pizzan" Ece ile ağzımız açık kalmıştı.

"Bizim okulda mı?" diye soran Ece ile şaşkınlıkla "Benim olduğumu nereden biliyor?" diye sordum. Bu iki soru kafamızı kurcalamaya başlarken "Bu sorunu çözebilmek için aburcuburlardan yiyip zihnimizi mi açsak ki?" diye soran Ece ile sırıttım.

"Hadi bunları gömelim" dedim ve sıramıza oturup poşetten çikolata çıkarıp yemeye başladım. "Elçin lütfen nutellalı pizza enişte ile evlen. Ben bu enişte adayını onaylıyorum." diyen Ece ile çikolata boğazımda kaldı.

"Ece ne saçmalıyorsun sen?" dedim. "Bunu sadece seven erkek yapar." diyen Ece ile kafam karıştı.

Telefonumu çıkarıp Nutellalı Pizzam adlı kişiyle olan konuşmamıza girdim. "Teşekkürler" yazıp gönderdim.

Kısa süre sonra Nutellalı Pizzam aktif olurken içimde bir heyecan oluştu. "Rica ederim Kivili Portakalım."  diye cevap gelmesi ile yanaklarımın yandığını hissettim.

"Elçin iyi misin? Yanakların kıpkırmızı olmuş." diye telaşla konuşan Ece ile telefonumu kapattım. "Ece ben sanırım hiç tanımadığım birisine aşık oldum!"

Nutellalı PizzamWhere stories live. Discover now