Çok Kızdım

2.6K 148 0
                                    

"Elçin bana bak." diyen Oğuzhan ile gözlerimi ondan kaçırmaya devam ettim. Oğuzhan çenemi tutup yüzünü ona döndürmesi ile gözüm doldu.

Oğuzhan'ın kızıp bağırmasını beklerken bir anda dudağıma yapışması ile gözlerim kocaman açıldı. 

Oğuzhan elini belime götürürken öpüşüne karşılık vermeye başladım. Kollarımı boynuna sararken Oğuzhan'ın güldüğünü fark ettim.

Nefessiz kalırken Oğuzhan'dan ayrıldım ve şaşkınca "Kızmadın mı?" diye sordum. "Çok kızdım." diye cevap veren Oğuzhan'a anlamayarak baktım.

"Ateş'in sana kıyafetlerini getirdiği gün konuşmanızı bizim sınıftan Mert duymuş ve gelip bana anlattı." demesi ile kafam önüme düştü.

"Neden bana söylemedin ki? Ya Mert duyup bana olanları anlatmasaydı ne olurdu? Seni Ateş'in yanında gördüğüm an orayı dağıtır ve ilişkimizi bitirirdim." diyen Oğuzhan ile ona sarılarak ağlamaya başladım.

"Ben çok özür dilerim. Sen çok haklısın." dedim gözyaşlarımın arasından. Oğuzhan benden ayrılırken bana doğru eğilirken elini yanağıma koydu.

Gözyaşlarımı eliyle silerken "Hadi seni evine götüreyim." dedi. "Yani beni affettin mi?" diye sordum merakla.

"Hayır affetmedim. Kendini bana affettirmen gerekiyor." diyen Oğuzhan ile dudağımı büzdüm. Oğuzhan arabasına doğru ilerlemeye başlarken bende arkasından paytak bir şekilde yürümeye başladım.

Oğuzhan'ın arabasına binerken "Beni eve bırakmasan olur mu?" diye sordum. "Niyeymiş o?" diye sordu Oğuzhan.

"Belki sizin eve gidip film falan izleriz." dedim Oğuzhan'a şirince bakarken. Oğuzhan kendimi affettirmek için çabaladığımı fark etmesi ile gülerek "Kendini affettirmek için doğru yoldasın." dedi.

Bu dediğine kıkırdarken abimi aramaya başladım. "Efendim Elçin. " diyerek telefonu açan abim ile o görmese de şirince gülümsedim.

"Abilerin en yakışıklısı Oğuzhan ile karşılaştık da şimdi onun yanındayım merak etme olur mu?" dedim. Oğuzhan abime yaptığım yalakalığı fark etmiş olmalı ki kahkaha attı.

"Tamam Elçin. Bende zaten evde değilim" diyerek telefonu yüzüme kapatan abim ile ağzım açık kaldı.

 "Yüzüme kapattı." dedim şaşkınlıkla. Oğuzhan bu dediğime daha da gülerken ben suratımı astım. O kadar yalakalık yapmaya da çalışmıştım.

Nutellalı PizzamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin