Kalbimle Sevmişken

2.6K 160 19
                                    

Ece'den

Sahilde dolaşırken bir anda yanımda birisi belirmesi ile sıçradım. "Korkuttum mu?" diye soran Poyraz ile göz devirdim.

"Öyle sessizce gelinir mi?" diye azarladım Poyraz'ı. "Üzgünüm." diyen Poyraz ile "Önemli değil." dedim.

"Böyle tek başına ne düşünüyordun?" diye soran Poyraz ile sorusuna cevap vermedim. Ne diyebilirdim ki. Ben arkadaşımın abisine plotoniğim ve onu mu düşünüyorum diyim?

"Demek aklını bir erkek karıştırıyor?"  diyen Poyraz ile "Evet" dedim. "Hadi şuradaki oturaklara geçelim." diyen Poyraz ile ilerideki banklara oturduk.

"Peki o şanslı erkeğin ismi ne?" diye soran Poyraz ile "Emirhan." dedim. "Merdivenlerden yuvarlanan arkadaşının abisi değil mi o?" diye soran Poyraz ile "evet" dedim.

"Siz o gün hiç sevgili gibi değildiniz." diyen Poyraz ile "Sen durumu yanlış anladın. Biz onunla sevgili değiliz. Ben sadece ondan hafif hoşlanıyorum." dedim.

"Öyleyse o herifi bırakıp kendine başka birisini bulmalısın." diyen Poyraz ile "Unutmak o kadar basit sanki." dedim.

"Aklından çıkar onu" diyen Poyraz ile gözlerim dolarken "Ben onu kalbimle sevmişken aklımdan çıkarsam ne fark eder?" diye sordum.

"Ben sana ne iyi geleceğini biliyorum." diyen Poyraz ile merakla "Ne?" diye sordum. "Başka bir erkek ile vakit geçirmek." diyerek dibime giren Poyraz ile gözlerim kocaman açıldı.

"Bence gerek yok." diyerek banktan kalkmaya çalışırken Poyraz kolumdan tutup kalkmama izin vermedi.

"Bu kıvırcık saçlara aşık oldum. " diyerek elini saçlarımda dolaştırması ile "Poyraz geriye çekilir misin?" diye sordum endişeyle.

"Niye benden rahatsız mı oldun?" diyerek iyice dibime giren Poyraz'a "evet" dedim titrerken. Poyraz dediğim şeye daha da gülerken iyicene yaklaşmıştı.

Bir anda Poyraz'ın üstümden çekilmesi ile ne olduğunu anlayamadım. Emirhan'ı Poyraz'ın yakasından tutup kafa attığını görmem ile gözlerim kocaman açıldı.

Poyraz geriye doğru sendelenirken Emirhan Poyraz'ın kolunu tutup "Ece'nin saçına bu elle mi dokundun lan!" diye bağırdı. 

Emirhan Poyraz'ın kolunu döndürüp onu yere ittirmesi ile ağzımdan ufak bir çığlık çıktı. Poyraz yere düşerken Emirhan üstüne çıkıp yumruklamaya başladı. 

Emirhan'ı telaşla Poyraz'ın üstünden kaldırırken Emirhan bana döndü. Ben ne yapacağımı bilemezken Emirhan aniden beni öpmeye başladı. Bu hareketi beni şaşırtırken öpüşüne karşılık verdim. 


Nutellalı PizzamWhere stories live. Discover now