Takılıp Düştüm

4.5K 262 29
                                    

Oğuzhan beni salondaki koltukların birine bırakırken yanıma oturdu. "Bir şeyler izlemek ister misin?" diye soran Oğuzhan ile "Elimi yüzümü yıkayacağım. Ondan sonra izleyebiliriz." dedim ve ayaklandım.

"Banyo düz gidince sağdan ikinci kapı." diye tarif eden Oğuzhan ile banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım.

Cebimden telefonumu çıkardığımda Nutellalı Pizzam'ın aktif olduğunu fark ettim. Oğuzhan ile birlikteyken aklımdan çıkmıştı.

Ona sonra mesaj atmayı planlayarak geri Oğuzhan'ın yanına döndüm. Geri tam koltuğa oturacakken orta sehpanın ayağına takılmam ile Oğuzhan'ın üstüne düştüm.

Oğuzhan da ne yapacağını bilemezken yüzlerimiz oldukça yaklaşmıştı. Gözlerim Oğuzhan'ın gözleri ile buluşurken bir anda hayat durmuş gibi oldu.

Gözlerimiz kenetlenmişken ne ben Oğuzhan'ın üstünden kalkıyordum ne o beni kaldırmaya çalışıyordu. 

Biz güreşte kenetlenmiş yarışmacılar gibi hareket etmezken ya da edemezken duyduğum ses hakemin düdüğünün çalmasına benziyordu.

"Elçin bu ne hal!" diye bağıran abim ile hızla Oğuzhan'ın üstünden kalktım. Ne zaman geldiklerini bilmezken bize şaşkınca bakan Anıl, Duru ve Ece'nin yanında abim kızgınca bize bakıyordu.

"Takılıp düştüm." dedim endişeyle. Abim inanmazken tek kaşını kaldırdı. "Emirhan beni bilmiyormuş gibi davranma. Benim senin kardeşinle ne işim olsun?" diye soran Oğuzhan ile kafamdan vurulmuşa döndüm.

Bir dakika ben niye böyle oldum? Egoist herifin teki işte! "Öyle olsun" diyerek kendini koltuğa attı abim.

"Niye okulu astınız?" diye soran Duru ile "Araba çarpıyordu bende kurtardım evime getirdim." diyen Oğuzhan ile kalbim kırılmış gibi hissettim. Bir anda nasıl böyle değişebilmişti?

Ece kırıldığımı fark etmiş olmalı ki bana endişeyle bakıyordu. Ona bir şey yok dercesine baktım ve Oğuzhan'dan en uzak yere oturdum.

Telefonumu çıkardım ve Nutellalı Pizzam'a mesaj attım. Belki onunla konuşmak iyi gelirdi. "Selam Nutellalı Pizzam!" diye yazdığım mesaja kısa sürede geri dönüş yapması ile gülümsedim.

"Selam Kivili Portakalım." yazması ile keşke onu gerçek hayatta da tanımayı çok isterdim. "Biliyorum lakaplar ile konuşuyoruz ama benim biraz canım sıkkın. Buluşabilir miyiz?" diye yazdım.

"Tamam. Yarım saate okulun köşesindeki parka gel." diye cevap vermesi ile aniden ayaklandım. 


Nutellalı PizzamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin