Han Kankalar

6.5K 335 37
                                    

Medyadaki Emirhan

Ece ile kolejin bahçesine girerken hiç de geç kalmamıştık. "Kanka harbi çocuğa nutellalı pizza mı dedin?" diyerek kahkaha atan Ece ile ona katıldım.

"Ama ben bu çocuğa  yazmaya devam edeceğim." dedim. "Neden? Yoksa yaşını, tipini bilmeden aşık mı oldun?" diyerek gülen Ece'ye göz devirdim.

"Sadece mesaj atmak eğlenceli olacakmış gibime geliyor." dedim. "Düşünsene yaşlı bir dede çıkıyormuş. " diyerek kahkaha atan Ece ile bende kahkaha attım.

Okul binasına girerken abim ve benden daha değerli olduklarını düşündüğüm arkadaşlarını gördüm. Abimin arkadaşlarından olan Duru ile Anıl çiftini seviyordum ama abim gibi gıcık olan Oğuzhan'dan haz etmiyordum.

"Elçin gelsene." diye bağıran abim ile göz devirdim. "Ne var abi?" diye sordum yanlarına giderken. 

"Abin olduğun için çağırmış olabilir miyim?" diye sorması ile düşünüyormuş gibi yaptıktan sonra "Çok mantıklı bir nedenmiş. Şimdi başka bir şey yoksa sınıfa geçeceğiz." dedim.

"Bu sabah evin önünde el hareketini neden çektiğini konuşabiliriz." diyen abim ile "Keyfim ve kahyası öyle istedi." dedim.

"Ne diye kızı sorguya çekiyorsunuz? El onun hareketi çeken o" diyen Duru ile ona öpücük yolladım. Duru da bizim gibi on birinci sınıftı ama şubelerimiz farklıydı.

"O zaman biz kaçıyoruz." dedim ve Ece'yi çekiştirerek sınıfa girdim. "Han kankalar ne kadar da sinir bozucu" diye söylendim. 

Han kardeşler abim ve Oğuzhan oluyordu. İkisinin ismi de han ile bitiyordu ve bu lakap onlara çok yakışıyordu.

"Elçin ben senin hala nasıl kolejden atılmadığını anlamıyorum." diyen Ece ile "Neden ki?" diye sordum.

"Okul Oğuzhan'ın ve sen ona hareket çekip küfrediyorsun." demesi ile kahkaha attım. "Beni okuldan attırırsa abimin ve onu rahat bırakmayacağımı biliyor çünkü." dedim.

"Umarım senin yanın da ben yanmam." diyen Ece ile koluna şakadan vurarak "Merak etme sen abimin yavuklususun. Sana kimse bir şey yapamaz." dedim gülerek.

Ece hafiften abime yanıktı ama salak abimin bu durumdan haberi yoktu. "Dalga geçmeyi kes Elçin" diyen Ece ile gülerek arka tarafta olan sıramıza geçip oturduk.

Nutellalı PizzamWhere stories live. Discover now