Yıldızımsın

2.6K 150 8
                                    

Oğuzhan salona geçerken su içmek için mutfağa girdim. Mutfakta hazırlanmış bir piknik sepeti ile şık bir kutu görmem ile şaşırdım.

Merakla piknik sepetini açtım. Sepetin içinde özenle hazırmış atıştırmalıkla görmem ile şaşırdım. Oğuzhan bu evde tek başına yaşıyordu yani bunları o hazırlamıştı.

"Seni akşam ararken bunlar ile uğraşıyordum." diyerek mutfağa giren Oğuzhan ile kafam yere düştü.

Aklıma gelen fikir ile "Oğuzhan sen bahçeye çıksana birazdan geleceğim." dedim gülerek. "Tamam." dedi Oğuzhan ve masanın üstündeki şık kutuyu alıp bahçeye çıktı.

Sıcak çikolata yapıp bulduğum termosa döktüm ve hazırladığı sepeti alarak arkasından bahçeye çıktım.

"Hadi gel çimenlere oturalım." dedim gülerek. Oğuzhan bu dediğime gülerken oturduğu sandalyeden kalkıp çimenlere oturdu. 

Sıcak çikolataları bardaklara döküyordum ki Oğuzhan "Onları boş verip yanıma otursana" dedi. Bu dediğine gülerek termosu piknik sepetinin yanına koyup Oğuzhan'ın yanına oturdum.

"Yıldızları izleyelim mi?" diye sordum heyecanla. Oğuzhan "Olur." diyerek  çimlere uzanması ile bende yanına uzandım.

"Bugün beni bırakmandan çok korktum." dedim yıldızları izlerken.  " Sana ne kadar kızsam da bırakmam." diyerek bana dönen Oğuzhan'a gülümsedim.

Bende ona dönerken elimi yanağının üstüne koyup okşamaya başladım. Oğuzhan elimi tutup öpmesi ile kıkırdadım.

"Benim en parlak yıldızım sensin." diyerek bana yaklaşan Oğuzhan ile bende ona yaklaşmaya başladım.

En sonunda dudaklarımız buluşunca gözlerimi kapattım. Öpüşümüz şiddetleşirken Oğuzhan o sıcak elleri ile belimi sardı.

Nefesim kesilirken Oğuzhan'dan ayrıldım ve alınlarımızı birleştirdim. "Sanırım bu affettiğine dair bir işaretti." dedim gülümseyerek.

"Ben seni çoktan affettim de senin haberin yoktu." diyen Oğuzhan ile "Seni hain!" dedim gülerek.

Oğuzhan bu dediğime kahkaha atarken ayaklandı. Beni de elimden tutup kaldırırken cebinden mutfak masasından aldığı o şık kutuyu çıkardı ve açtı.

Kutusu gibi çok şık bir kolye görmem ile gözlerim kocaman açıldı. "Bu senin için." derken ensesini kaşıyan Oğuzhan ile "Bu çok güzel" dedim.

"Senin kadar olmasa da güzel." derken kolyeyi kutusundan çıkararak boynuma taktı Oğuzhan. Ben bu hareketine gülümseyerek "Teşekkür ederim." dedim.

Nutellalı PizzamWhere stories live. Discover now