Deel 31 🖤

134 3 11
                                    

Wat er toen gebeurde.
Ik nam wat Coca Cola en de rest Fanta. Ik zag iemand aan komen en het was..

Het was Amir, best awkward. Hij kwam even langs en zei 'Hallo meiden, hoe gaat het?' 'Ja goed Alhamdulillah en met jou?' Zeiden we. De meiden gingen even snel een winkel er naast. Zo hadden we door en door een conversatie en plots kuste hij mij, ik ging weg van hem en keek me aan, hij liep toen weg zonder iets te zeggen. Wat is zijn probleem? Als ik hem zie hé!

Na aantal minuten te wachten op de meiden, terwijl ik nog steeds zit te drinken. Ik zag Ibrahim aankomen en boos. Huh wat doet hij hier? Hij kwam en nam men arm hard vast. Hij bracht mij naar de auto terwijl die meisjes keken met mond open terwijl ze van de winkel kwamen en niks wisten te doen. 'IBRAHIM?! Wtf is je probleem?' Schreeuwde ik. 'Siham! Wat deed Amir daar?!' Vroeg hij. 'Haha wollah Ibrahim, als je nu gaat zeggen dat ik samen met hem en de meiden heb afgesproken, is het klaar.' Zei ik. Hij keek me aan en ik begreep hem. Ik ging uit auto terwijl hij mij niet eens tegenhield. Toen ik besefte dat hij weg reed barste ik in tranen en ging naar de lijnbus, ik wil niet zo bij de meiden aankomen.

Ik kwam thuis aan en zag Ibrahim niet. Is hij nu serieus? Was ik te hard dan? Nee natuurlijk niet hij vertrouwt me gewoon niet. Ik was zo gelukkig en nu moet ik weer dit doormaken ik kan het niet meer aan. Ik hou zoveel van hem wat moet ik doen...? Ik ga hem bellen. 'Ibrahim?..' zei ik. 'Wat Siham?..' zei hij. 'Waarom doe je zo? Is mijn vertrouwen dan echt niet genoeg?' Vroeg ik. 'Siham, laat me met rust. Ik wil je nooit meer zien.' En voor ik antwoord gaf was hij al weg. Ik kan dit niet.. ik ga naar hem toe.

Ik kwam aan zijn huis en belde aan de deur. Hij deed de deur open en keek me aan van wat doe je hier. 'Siham wat doe je hier?' Vroeg hij. Ik barste in tranen en zei 'IBRAHIM!? WAAROM DOE JE ME DIT AAN!' En knielde op de grond. Hij keek me geschrokken aan en nam me vast en bracht me binnen. 'I..ibrahim vertel me wat er is!' Zei ik. 'SIHAM! KLAAR, ik zag je samen met hem kussen oke!?!' Zei hij. Ik keek hem aan en oh nee ik wist niet dat hij dat zou zien. 'Ibrahim, kijk ik heb helemaal niks gedaan. Vertrouw me nu nou.. ik vertel je de waarheid. Hij heeft mij gekust, zomaar ook nog en liep zonder woorden!' Zei ik' 'Wat!? Ik vermoord hem.' Zei hij. 'NEEE IBRAHIM! Wacht!!!' Zei ik. 'Ibrahim luister kijk.. negeer hem. We gaan bijna trouwen je wilt toch niet nu al ruzie en problemen voor komen!' Zei ik. Hij keek me aan en kwam met zen handen aan men wangen, hij aaide me en keek verdrietig. 'Siham... ik wil je niet kwijt raken, ik ben zo bang je te verliezen. Je weet niet hoeveel ik van je houd, we hebben zoveel mee gemaakt en ik wil alleen jou!' Zei hij huilend. 'Omg Ibrahim.. niet huilen.' Zei ik. Ik omhelsde hem en zei wat lieve woorden. Ik besloot hier te overnachten nu ik toch bij hem ben. Ibrahim nam snel even mijn kleren mee van huis en men reinigingsproducten, natuurlijk heb ik dat nodig ik heb nog makeup aan.

Na aantal 30 minuten kwam hij en gaf me wat kleren en mijn producten. Ik reinigde mij even en ik deed mijn nieuwe pyjama aan die samen met Ibrahim matcht. ( zie foto)

We besloten eens samen even bij elkaar te zitten en te praten over de toekomst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We besloten eens samen even bij elkaar te zitten en te praten over de toekomst. 'Siham.. ik wil 4 gezonde kinderen die precies op je lijken.' Zei hij. 'Dat gaat zeker gebeuren haha!' Zei ik. Zo brachten we de tijd door met lachen en keken ook Netflix.

1 week later.

Het is de dag van mijn Henna feest, allerlei mensen die vandaag komen. Ik ben zo zenuwachtig en blij. Ik zie vandaag Ibrahim ook niet.. wat jammer, de meisjes wouden vandaag bij mij slapen dus dat wordt ook nog wel leuk. Allerlei mensen die kwamen om mij te helpen, super lief! Ik ging me omkleden en Nora deed men makeup, ze is best goed erin. Marwa ging wat men haar in een model steken en deed kreeg een dure geurtje, super lekker ook. ( zie foto)

Ik kon niet geloven dat dit mijn mooie dag was en bruiloft is nog veel beter natuurlijk, maar ik ben nog steeds blij dat het tussen de meisjes is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kon niet geloven dat dit mijn mooie dag was en bruiloft is nog veel beter natuurlijk, maar ik ben nog steeds blij dat het tussen de meisjes is. Ik zag hoe mooi mijn moeder was en mijn beste vriendinnen. Ik ben dankbaar voor alles en wens niet meer dan geluk en gezondheid. Ik moest kiezen wat voor versieringen ik zou doen als Henna. Ik vond ene super mooi dus besloot ik die te doen. ( zie foto)

Ik vind simpel altijd beter en mooi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik vind simpel altijd beter en mooi. Ik ging wat dansen en lawaai maken. Mijn dag kon niet beter, ik was super blij.

Het was al tijd het was ondertussen 4 uur
's nachts en iedereen is weg behalve mijn beste vriendinnen, moeder en paar meisjes die ik ken. We gingen allerlei dingen doen, beetje opruimen, makeup reinigen, pyjama aan doen. We waren al klaar, Marwa en Nora kwamen bij mijn kamer. 'AAAAH IK SLAAP HIER!' Zei marwa luid en blij. 'NEEE OMG IK WIL HIER SLAPEN, WOLLAH MA JE GAAT HIER!!' Zei nora. Ik lachte me kapot hoe ze elkaar probeerden te duwen en op bed te gaan. 'EEEh, wie is hier de princess? Yallah ga slapen waar je kunt en hou je bek.' Zei ik als grap. Ze lachten en Marwa zei 'sff Nora, je mag voor 1x hier slapen, maar vergeet niet dat ik morgen jou wakker ga maken je gaat zien.' Zei Marwa. Met wat lachen en praten vielen we in slaap, ik was dood moe. Gelukkig mag ik Ibrahim morgen wel zien, hij had namelijk ook Henna feest maar dan met zijn eigen familie en vrienden. Veel beter en makkelijker, ik vond het wel jammer dat zen vader er niet is op zen mooie dag.

Wordt vervolgd, sorry als dit een saaie deel is maar het wordt veel leuker en spannender! ❤️ Stem ⭐️.

Men ideale man?Where stories live. Discover now