Deel 3 🖤

417 15 11
                                    

Wat er toen gebeurde.
Na 30 min wandelen besloot ik iets te gaan kopen, ik ging naar een winkel toe aka albert Heijn. Toen zag ik iemand in de winkel.. het was...

het was de broer van Marwa mijn beste vriendin genaamd Sedad, samen met Amir. Ik dacht echt van oh echt niet ik wil niet dat hij me ziet, dus besloot ik te verstoppen van hun.

Ik ging naar de andere kant zo dat ze me niet zien, plots hoorde ik men naam.. 'SIHAMM' het was Marwa 🤦🏻‍♀️. Ik ging naar der toe zo snel mogelijk en zei Marwaa shuuut Anwar is hier en wil niet dat hij me ziet. HAHAHAHA waarom dan? Zei ze.

Net op dat moment kwamen Amir en Sedad toch en Sedad zei vriendelijk Hey Siham, hoe gaat het? Ik beantwoorde met Goed Alhamdullilah en met jou? Goed hetzelfde zei hij.

Ik keek Amir heel diep met woedend gevoel, ik mag hem gewoon niet en weet niet waarom.. niet door van daarnet na school maar het was altijd gewoon zo. Nou eigenlijk mag ik niemand gewoon is gewoon mijn probleem denk ik.

Perspectief van Amir.
Wow ze keek met haar boos gezicht naar me, maar ik zag hoe mooi ze was in haar kleding en stiekem schaamde ik me gewoon. Ik kon niet boos terug kijken.. ik bedoel wauw gewoon. Wat gebeurt er nou met me?

Terug naar Siham.
Marwa zag dat het ff stilletjes was dus toen zei ze 'Oh Siham wat dacht je van samen te gaan eten straks even een dinner met ons 4, leuk toch?' Ik dacht even na is dit nog men beste vriendin, ik wil helemaal juist niet bij hem zijn maar ja wat ik kan ik doen moeilijk nee zeggen terwijl ik honger heb haha. Sff isgoed maar ik zit nog met men sport kleren en ben er oncomfortabel mee kan ik even me snel douchen en aankleden? Zei ik. Marwa zei 'Sff sgoed ik moet me toch ook aankleden zie er niet uit we moeten mooi zijn voor onze night out of niet haha? Nou ik zie je over 2 uren byee.

We gaven elkaar een knuffel en gingen naar onze eigen weg. Ik ben lopend naar huis gegaan en ben gaan douchen achteraf zag ik een berichtje van Marwa.

Marwa: Eeh bitch ben je al klaar wella?

Siham: Ben net uit douch moet nog me haar drogen en maken dan aankleden.

Marwa: Trager dan jou kan niet, yallah snel over 20 min komen we je halen men broer brengt zen Range Rover mee.

Siham: Shittt dan ga ik nu me klaar maken ik wil wel op die Range rover zitten man. 😍

Marwa: HAHAHA Byee bitch later.

Wauww, ik ben me snel gaan klaar maken, en men haar gaan drogen en stijlen, deed een lekker geurtje op. Zoals je ziet op deze foto, laten we nu maar vertrekken.

 Zoals je ziet op deze foto, laten we nu maar vertrekken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik hoorde *tuuuut* de Range Rover 😍. Ik ben snel naar beneden gegaan en kuste me ouders op hun hoofd. Mama ik ga nu met Marwa en haar broer uit eten zei ik. Safe dochter geniet maar beantwoorde ze. Men moeder laat me met Marwa's broer omgaan door dat we sinds klein af elkaar kennen.

Nou ik deed de deur open en zag dat Sedad reed en Marwa van voor zat. Raad eens.. ja ik moet naast Amir zitten, lelijke everzwijn. Men hart klopte en ben gewoon binnen in de auto gegaan... WORDT VERVOLGD.

Heyyy, ik houd men naam nog anoniem wil gewoon even zeggen of jullie dit boek kunnen delen, erover vertellen en vertellen wat jullie ervan vinden!❤️
Doeii x

Men ideale man?Where stories live. Discover now