Deel 25 🖤

123 3 11
                                    

Wat er toen gebeurde.
Ik voelde me juist hard, men ouders willen dat ik een huwelijk heb? Daar krijgen ze ook spijt van ze zullen allemaal zien.

We gingen richting mijn ouders huis. Ze lieten ons binnen met vreugde, ik moest steeds fake lachen. Alles was al besloten en het was al tijd om naar huis te gaan, ik was het zat. We gingen in de auto en Amir was super blij. Wat een klootzak, dat niemand het door heeft. 'Siham, je weet niet hoe blij ik ben.' Zei hij. 'Ik ook schat, ik kan niet wachten dat je de mijne wordt.' Zei ik fake. Wollah ze gaan allemaal boeten!

Volgende dag, in de ochtend.
Ik was wakker met bloemen in mijn kamer en lekkere geur. Oh het zal wel Amir zijn, pff wat een zielige. Ik liep als een hc en was zogezegd blij. 'Oh Amir, waar ben je?' Vroeg ik. Ik ging naar beneden en zag allemaal mooi dingen dat Amir had voorbereid. Ik zag ook lekkere ontbijt. ( zie foto)

Ik niet wachten dat ik meer krijg, al mijn haat is gewoon verhoogd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik niet wachten dat ik meer krijg, al mijn haat is gewoon verhoogd. 'Amir, dankjewel je bent een schat!' Zei ik en drukte men lippen op de zijne.

Perspectief Amir.
Wat een vrouw, zomaar wordt ik gek van haar ze is alles voor me geworden. Ik hou zoveel van haar, als er iets gebeurd wordt ik zat, ik wil haar niet kwijt. Toch vind ik het maar raar dat ze in 1 dag met me wilt, ik ga denk ik toch even kijken wat ze probeert te doen ik voel me der niet zo goed bij.

Perspectief Ibrahim.
Ik werd gek met de gedachtes dat ik niet bij Siham nu ben. Wat zou er gebeurd zijn? Is alles oke met haar? Ik moet toch kijken of ze beter is en me wilt vergeven, ik heb toch al spijt en wil haar terug. Ik deed een outfit aan een beetje deftig en deed men haar in model. ( zie foto)

Ik ging richting naar Amir zijn huis omdat Siham daar zou verblijven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ging richting naar Amir zijn huis omdat Siham daar zou verblijven. Ik hoop uit heel men hart dat ze toch naar haar ouders terug is gegaan. Ik was aangekomen en belde aan de deur. Ik zag Siham de deur openen. 'Oooh kijk wie daar is haha! Amir hbiba kom hier.' Zei ze. Ik keek der van kop tot teen wat denkt ze nou? Amir kwam en keek me boos aan. 'Wat doe jij hier gappie?' Vroeg hij. 'Ik kom men vrouw terug halen ga aan de kant kk mogool' zei ik. Ik zag Siham er tussen staan en ik kon niet geloven ze pakte de hand van Amir en zei 'Ga maar bij je hoeren. Ik heb men man al en hij is de ware.' Zei ze. Ik zag haat in der ogen en ik kon het niet meer aan. Ik pakte haar handen en gaf Amir een dikke vuist, ik moest wel anders kon ik er der niet spreken. Ik nam haar in men auto en reden weg waar Amir ons niet zou vinden. Ik bracht haar naar een mooie park die leeg was, dan konden we even praten. 'LAAT ME LOS A KLOOTZAK?! WIE DENK JIJ DAT JE BENT A HOEREZONE!!? Zei ze. Ik hou ervan als ze boos is en ik kon het niet meer aan, ik drukte me lippen op die van haar en ik zag dat ze wou weg gaan maar dat ze automatisch toch mee in ging.

Perspectief Siham.
Ik kon me niet inhouden ik had hem zo gemist, op dat moment kon het me niet schelen. Ik ging gewoon mee in en deed wat ik niet mocht doen, ik barste in tranen. 'Wat heb ik gedaan? Waarom.. waarom kan ik me nooit inhouden bij jou Ibrahim?! Waarom!!?' Zei ik. 'Siham hbiba.. het spijt me voor alles. Ik weet dat je altijd direct spijt had als je met me iets deed maar ik kan het niet meer je bent de mijne! Die hoeren kunnen mij helemaal niks schelen. Ik ben bereid om met je te trouwen.' Zei hij. Ik schrok heel even en was al vergeten dat ik verloofd was met Amir.. 'Ibrahim ik moet je iets vertellen..' zei ik.

Wordt vervolgd, stem.
Wat denk je dat er gaat gebeuren?😩

Men ideale man?Where stories live. Discover now