Deel 4 🖤

348 12 21
                                    

Hey, eerst en vooral wil ik jullie bedanken dat jullie men boek lezen. Het is niet veel maar het is wel iets dat is een begin! X

Wat er toen gebeurde.
Nou ik deed de deur open en zag dat Sedad reed en Marwa van voor zat. Raad eens.. ja ik moet naast Amir zitten, lelijke everzwijn. Men hart klopte en ben gewoon binnen in de auto gegaan...

Ik ging dus gewoon naar binnen en groete iedereen. Ik zag Amir steeds naar me kijken van uit de raam, hij keek best raar.. maar wat boeit het nou. Er was een hele lange stilte, toen vroeg Marwa 'Nou Siham ben je benieuwd waar we gaan eten?' Ik beantwoorde met 'Hmm waar nou dan?' 'SUSHIIII, is je favoriet lieverd!' Zei ze lachend. 'AAAH YESS HAHA wollah ik hou van je Marwa.' Zei ik.

Na 5 minuten kwamen we uiteindelijk aan, ik kon niet wachten om te vreten. De valet (gast die de autosleutel bij houd voor de auto) kwam aan en pakte de autosleutel van Sedad. Oh die Amir wat is er nou met hem, hij bleef me aankijken maar dit keer uit liefde.

We gingen uiteindelijk binnen en een knappe ober, licht bruine krullen en groene ogen kwam naar ons toe. We bestelden ons menu, na aantal minuten kwamen de sushi's eraan ik keek ze met volle liefde. Zie hier op foto, wat vinden jullie ervan? 😍

Marwa voelde dat ik niet echt op men gemak was door Amir dus probeerde ze een gesprek te beginnen

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Marwa voelde dat ik niet echt op men gemak was door Amir dus probeerde ze een gesprek te beginnen. 'Nou Anwar vertel eens een beetje over jezelf?' vroeg Marwa. 'Uhm nou.. ik ben 20 jaar oud, hou wel van basketball... en wil graag een eigen bedrijf beginnen.' Zei hij vriendelijk. Wauw.. dacht ik, ik hou ook van basketball en wil zelf een schoonheidsspecialiste beginnen. 'ooh mooi je hebt dezelfde dromen als die van Siham!' Zei Marwa. Amir en ik keken elkaar verlegen aan, ik had een warm gevoel en men hart tikte. Het leek wel alsof men hart eruit ging, dit gevoel is raar.

Na aantal minuten geklets en gegeten, besloten we naar cinema te gaan. Toen we aankwamen gingen ik en Marwa even naar de wc om ons op te maken natuurlijk. Ze kwam naar me toe deed even lipgloss en een lekker geurtje van Guess, hmm heerlijk!

We kwam eruit en zagen dat Amir en Sedad 2 popcorn's hadden. Sedad gaf ene aan Marwa en Amir aan mij, we keken elkaar aan en ik glimlachte naar hem als een bedankje. We gingen naar binnen en keken naar 7 kogustaki mucize, wat een leuke waargebeurde verhaal! Even zaten we en keken we naar de film, Marwa en ik huilden uren lang gewoon pff wat een zielige film 🥺! Amir keek naar me en vroeg 'Gaat het Siham?' Ik beantwoorde met 'J...Ja het is gewoon een zielige verhaal..' 'Jah inderdaad, je bent wel emotioneel hé?' Vroeg hij. 'Nee... uhm helemaal niet.' Zei ik beschaamd. 'Hahaha we mogen wel even huilen als het niet gaat hoor, het is niet erg' zei hij. Men hart klopte helemaal tekeer, ik had nu echt het gevoel dat men hart ging stoppen klaar.

Stem en tot kijk! 🖤

Men ideale man?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz