Deel 10 🖤

224 8 2
                                    

Wat er toen gebeurde.
Ik was zo bang om dit te lezen. Ik nam het en besloot hem toch te lezen..

Ik zei bismillah en begon hem te lezen.

'Liefste ouders, het spijt me zo dat ik jullie ongerust stel. Ik ben ergens en weet zelf niet waar.. niemand die me kan helpen. Ik krijg eten en wordt goed behandeld maar ik weet niet we ze zijn. Ik mis jullie zo erg.. ik hoop jullie snel te zien. Ik weet niet wanneer dit verstuurd zal worden omdat ik zelf niet eens weet of het echt ook is gestuurd. Maar ik kan je de volgende brieven aan Marwa geven? Die zijn voor de mensen waar ik om geef.
Bedankt en tot snel, liefst Siham.'

Ik legde uit aan de moeder wat er geschreven was en ze barste in tranen. Ik kon er niet tegen als een vrouw huilde en vooral een moeder! Ik omhelsde haar en nam de brieven mee. Ik ging naar huis zo snel mogelijk en las brieven met de namen Marwa en ik. Ik opende het brief meteen.. en zuchte diep en begon hem te lezen.

'Hey Amir.., lang geleden. Het spijt me dat ik niet gewoon naar je luisterde dan was ik niet mee genomen. Maar het is gebeurd en kan er niks meer aan veranderen. Ik wou je zeggen dat ik heel erg leuke momenten met je heb gehad en ik je ervoor wil bedanken. Ik wil niet dat je zorgen om me maakt ik ben heel erg lastig, als ik je duidelijk moet maken.. of ik je leuk vind of niet? Sorry maar nee.. ik kan het gewoon niet en dat is het lot. Ik voelde wel dat je meer met me wou en dat zag ik ook gewoon. Het spijt me zo erg maar ik wil je niet kwetsen. Ook wil je ik nog iets vertellen... dit hele gebeurtenis is door men vader blijkbaar. Ik weet niet wat er aan de hand is maar ik heb dus gehoord dat dit door men vader is en ik weet zelf niet wat hij deed. Nu je daar bent en je het gelezen hebt, wil ik dat je me helpt en misschien haal je me hier zo snel mogelijk aan... er is echt een kleine kans dat ik hier uit ga ik ben het zat Anwar! Hou je goed en zorg voor jezelf.. beslama x liefst Siham.'

Ik was gewoon in chok.. niet dat ze me leuk vond of niet.. dat heeft me zeker gekwetst maar niet genoeg natuurlijk. We kenden elkaar nauwelijks.. maar wat heeft haar vader nu hier mee nou te maken? Wat een gedoe zeg! Ik gaf een harde vuist tegen het tafel en was zo boos. Hoe ga ik dit nou oplossen?

Jaja wordt gevolgd. Moet het natuurlijk spannend houden haha! Dankjewel om het weer te lezen en vote! ❤️

Men ideale man?Where stories live. Discover now