Deel 5 🖤

316 13 15
                                    

Wat er toen gebeurde.
'Hahaha we mogen wel even huilen als het niet gaat hoor, het is niet erg' zei hij. Men hart klopte helemaal tekeer, ik had nu echt het gevoel dat men hart ging stoppen klaar.

Marwa keek naar Sedad en deden gebaren naar elkaar, ik verstond helemaal niks. Plots fluisterden ze en ze stonden op. 'Uhm schat, wij zijn vergeten iets te doen jullie kunnen de film wel kijken toch?' Vroeg Marwa met een knipoog. 'Ah haha.. ja tuurlijk tot morgen op school dan maar.' Zei ik sarcastisch. Ze liepen weg en daar waren we.. helemaal alleen.

Amir vroeg 'Deze twee weten wel heel goed wat ze moeten doen haha.' Ik vond het heel raar dat hij opeens nu wel lief tegen me doet. 'Uhm Amir.., kan ik je iets vragen?' Vroeg ik. 'Ja tuurlijk Siham.' Zei hij. Ik vond het zo mooi hoe hij men naam uit spraak, wat doet deze jongen toch met me? Ik vroeg 'Waarom doe je opeens zo lief, net paar uren geleden was je een duivel, letterlijk! En nu doe je alsof ik één van je vrienden ben.' Hij keek me verbaasd aan, hij zag die vraag totaal niet aankom. 'Nou uhm.. eerlijk gezegd snap ik zelf niet wat er met me is Siham..' zei hij met een brok in zijn keel. 'Ik weet niet wat er met me is echt waar.. maar het spijt me van wat ik zei en deed van daarnet, laten we vrienden worden?' Vroeg hij. 'Haha oke dan maar, we zijn vrienden. Laten we opnieuw beginnen..' zei ik. Ik stak men hand uit en hij die van hem. 'Nou hallo nieuwe vriendin.' Zei hij lachend.

We keken even naar de film en ik had toen echt dorst door die popcorn.. oh die jongens konden niet eens Cola meebrengen ofso! Ik vroeg 'Amir ik heb dorst, ik zal even Cola halen wil je ook iets?' 'Oh ik wil ook wel Cola maar anders breng ik het wel voor je is dat goed?' Vroeg hij. 'Oh dat is lief, is goed dan.' Zei ik glimlachend naar hem.

Hij ging even weg dus, ik keek naar de film en huilde nog eens. Oh dat zielige meid toch wat erg 😭. Amir kwam en lachte me super hard uit, ik keek hem verbaasd aan en vroeg 'Wat is.. is er met je?' 'Hahaha je huilt letterlijk om een film?' Zei hij. Iedereen keek ons aan en ik hoorde van alle kanten 'shuuut, stille effe!' 'Amirrr! Ga effe zitten, ik ben een emotionele meid oke..' zei ik verlegen. 'Haha wat schattig, maakt niet uit ik wist het wel daarom nam ik een servet mee voor je. Hier je Cola ook nog haha.' Zei hij. 'Nou bedankt haha.. en ja beetje emotioneel kan wel.' Zei ik lachend.

De film was klaar en het werd dus tijd om te gaan. Ik bedachte me dat Sedad ons bracht en dat we allebei geen vervoer hebben.. oh domme Marwa. 'Uhm Amir.. we hebben geen vervoer dat weet je toch hé?' Vroeg ik. 'Oh shit ben ik helemaal vergeten! Er rijd hier ook geen bus en men huis is best ver.' Zei hij. Ik zei 'Amir mijn huis is letterlijk 25 minuten met auto! Dus dat is nog verder te voet.. wat gaan we nu doen? Oh laten we Sedad bellen.' Amir bleef bellen en ik bleef Marwa bellen maar niemand die antwoorde. Ik was zo bang.. of er komt iemand die ons allebei haalden of 1 zit hier alleen vanavond. Amir vroeg 'oke Siham.. laten we nu gewoon onze ouders bellen we gaan proberen 1 per 1 te gaan gewoon appart snap je? Je ouders halen jullie terwijl ik verstop en mijn ouders dan de mijne, ik hou je in de gaten of je dan al ingestapt bent in auto.' 'Amir.. mijn vader werkt tot 2u in de morgen en men moeder heeft geen rijbewijs.' Zei ik verdrietig.
'Saffe Siham we hebben geen keuze, we vragen of er een dichte hotel is en bellen ons ouders dat we bij iemand overnachten.' Zei hij. 'Hmm.. isgoed dan laten we dat doen.'

Wordt vervolgd.. stem! 🥰

Men ideale man?Where stories live. Discover now