Deel 30 🖤

158 6 8
                                    

Wat er toen gebeurde.
Ik voelde me warm van binnen en overal vlinders om me heen die ik voelde. Wat gebeurt er nu? Ga ik echt met hem trouwen?

Het is ondertussen de volgende dag en ik ga naar men ouders samen met Ibrahim, voor de verloving. Dit keer is het anders ik kreeg ik mooie kleed van Ibrahim die super geweldig is. Ik zeg jullie eerlijk, ik houd nu meer en meer van hem. Hij is de persoon die ik niet wil kwijt raken, ik weet wat voor persoon hij is nu. Laten we hopen dat de vader van Ibrahim nooit aan onze buurt komt. Toch heb ik een slechte gevoel, ook toen Ibrahim me vroeg om te trouwen, maar hier staan we nu. Ik en Ibrahim zijn nu aangekleed, wat is hij super mooi. ( zie foto)

Ik smelt van binnen wanneer ik Ibrahim zie en hij die naar me kijkt met zen mond open

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik smelt van binnen wanneer ik Ibrahim zie en hij die naar me kijkt met zen mond open. Hij kwam dichter bij en gaf een kus op een voorhoofd. We beloofden elkaar niet te ver gaan voor we trouwen, daarom hou ik nu meer van hem. We gingen naar men ouders en met schrik voor men vader die ik lang niet zag liet ik stiekem tranen in de auto. Ibrahim keek me aan en zag me huilen, hij reed aan de kant en parkeerde de auto. 'Siham, wat is er?' Vroeg hij. 'Ibrahim, ik ben zo bang voor men vader. Ik ben bang dat dit allemaal niet lukt..' zei ik huilend. Hij pakte men hand en keek me aan 'Kijk Siham, vroeg of laat we trouwen toch. Hij kan je liefdesleven niet elke keer beslissen. Laten we het gaan proberen, niet opgeven kom schoonheid niet meer huilen.' Zei hij en veeg men tranen weg. Ik werd op men gemak en gaf hem een glimlach. Hij reed verder op weg naar men ouders.. we kwamen aan en ik belde aan de deur. Men moeder deed de deur open en huilde van blijheid, ze wist al dat we kwamen natuurlijk. Ze gaf me een knuffel en zei 'Mijn dochter is zo mooi, wat ben ik toch gelukkig met je.' Ik werd emotioneel maar ik moet niet huilen, mijn makeup! Ze liet ons binnen en we gingen zitten, thee was al klaar met wat koeken en Marrokkaanse pannenkoeken ( msemen).

Men vader kwam uiteindelijk en zag me met een blije gezicht. Ik was zo blij dat hij toch mij een kans zou geven. Hij zat tussen mij en Ibrahim neer en keek naar ons. Hij pakte onze handen bij elkaar en zei 'Mijn kind, ik besef hoeveel ik je heb gemist en wat ik je heb aangedaan. Mijn zoon Ibrahim laat mijn dochter gelukkig leven.' Omg ik kan het niet geloven dat hij dat zij! De enigste wat ik nu wou is recht staan en overal springen en schreeuwen van blijheid! Ik barst in tranen en knuffelde men vader en moeder. We hebben deze avond heel lang doorgebracht dat we thuis aankwamen om 1u s'morgens.

Ik reinigde mijn gezicht en had men pyjama aan gedaan. Ibrahim en ik besloten bij mijn huis natuurlijk te blijven maar dan aparte kamers. Ik lag in mijn bed en met blije gedachten. Ik hoorde de deur kloppen, haha wat is hij opeens zo verlegen. 'Kom binnen!' Zei ik. Hij kwam binnen en zei 'Ik...ik wou even zeggen dat ik van je houd en dat je over me moet dromen. ' 'Haha, dat zal dan mijn ergste nacht zijn.' Zei ik lachend.' Hij keek me aan met een verdrietig gezicht als een baby en zei 'Ik ga huilen nu!' 'HAHAHA Ibrahim! Ga nou slapen.' Zei ik. 'Isgoed isgoed, wou echt wel zeggen dat ik van je houd en slaap lekker knapste vrouw.' Zei hij. 'Awh slaapwel mijn man. Ik hou ook van je, droom over me.' Zei ik. Hij lachte en ging dan voorzichtig weg. Wat een schat.. plots voelde ik mijn hart pijn doen. Het ging weg na vijf minuten, wat is dit.. misschien door de stress waarschijnlijk.

In de morgen.
Ik werd wakker en ik wou nog even snel gaan douchen. Ik deed eerst wat yoga, want ben er nu gewoon mee en ik heb mooie lichaam nodig nu ik ga trouwen. Ik wordt er ook rustig mee en voel me dan actief voor de rest van de dag. Ik ging toen gaan douchen na wat vijftien minuten yoga te doen. Ik pakte mijn kleren voor straks, want ik wil samen met Nora en Marwa mijn kleding kopen voor Henna feest en bruiloft! We besloten over 2 weken te trouwen en Henna feest hebben we express volgende week gedaan, omdat we allebei bezig zijn met werken. Ik was klaar met douchen en deed mijn kleding aan. ( zie foto)

Ik ging naar beneden en zag Ibrahim ontbijt maken, hij wist dat ik zou gaan dus maakte hij alvast alles voor me klaar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ging naar beneden en zag Ibrahim ontbijt maken, hij wist dat ik zou gaan dus maakte hij alvast alles voor me klaar. Ik gaf hem een kus op de wang en ging aan tafel. Hij bedekte de tafel. 'Moet ik mee helpen Ibrahim?' Vroeg ik. 'Nenee! Ga jij maar rusten want ik weet als je straks komt dat je kapot zult zijn.' Zei hij. Ik glimlachte naar hem. Wat een schat.. ik ben zo bang om haar kwijt te raken. Weer had ik een slechte gevoel en deed men hart pijn, maar ik hield me in. Mijn gsm trilde die op de tafel lag. Het was Marwa ze zal zeker met Nora er al zijn. Ik hielp snel mee met tafel opruimen maar Ibrahim liet me niet, dus ging ik alvast al naar beneden. Ik zag ze aankomen met een Range Rover. 'Heeeey meid, stap in.' Zei Nora. 'Hahaha van wie is deze auto?' Vroeg ik. 'Me, natuurlijk wil ik ook Range Rover bitch. Dacht je dat je de enigste was die het had.' Zei Marwa lachend. 'Hahah yallah zied we hebben een lange dag te gaan, ik heb jullie hulp nodig!' Zei ik. We deden wat muziek in en wow het is men fav liedje, Commando - King promise.

We waren aangekomen in een mooie kledingwinkel. Na wat dingen gekocht te hebben besloten we eens een drankje te nemen. Ik nam wat Coca Cola en de rest Fanta. Ik zag iemand aan komen en het was..

Wordt vervolgd! Ps ik maak het laatste tijd langer met 1100+ woorden, is dat ook goed voor jullie? ❤️ Stel en deel! X

Men ideale man?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu