Deel 6 🖤

337 8 18
                                    

Hey, ik zag dat ik niet goed genoeg uitlegde wie wat was dus leg ik dat nu even uit.

Marwa: Beste vriendin van Siham
Sedad: Broer van Marwa
Marwa heeft alleen Sedad als broer en woont met haar ouders.
Siham: Woont alleen met haar ouders en heeft geen broers of zussen.
Amir: Schoolgenoot waar Marwa met mij probeert te koppelen. Heeft 2 zussen en 1 broer.
Ayoub: Beste vriend van Amir.
Andere personages komen wel nog. Veel lees plezier sweeties x

Wat er toen gebeurde.
'Saffe Siham we hebben geen keuze, we vragen of er een dichte hotel is en bellen ons ouders dat we bij iemand overnachten.' Zei hij. 'Hmm.. isgoed dan laten we dat doen.'

Ik ben samen met Amir gaan vragen achter een Hotel en Alhamdullilah vonden we één. Het was een super mooie hotel en zag er best wel super duur uit, Amir wou persee betalen als excuse en voelde zich schuldig. We waren in de hal en we waren buren, gelukkig maar. 'Siham, heb je trek? We kunnen anders zo gaan eten samen?' Vroeg hij. 'Oh ja isgoed, laten we eerst snel kijken of er een winkel is om iets moois aan te kleden!' Zei ik vrolijk. Hij knikte en gingen allebei de deur in.

Ondertussen waren we al gaan shoppen, we waren aan het praten en hadden het best gezellig samen. 'Nou yallah laten we ons snel omkleden en dan gaan eten heb super veel honger.' Zei ik. Hij begon te lachen en zei 'Sff sgoed laten we gaan.'

We kwamen aan in het Hotel, ik kleedde me aan deed een beetje makeup en bracht me haar in model. Ik en Amir hebben express een look van elkaar gematcht, kan niet wachten om samen een foto te maken! Ik hoorde geklop op men deur en het was Amir, het was tijd om samen te gaan eten.

Perspectief Amir.
Ik klopte aan de deur en zag Siham de deur open doen, wow ik keek haat helemaal aan van hoofd tot teen. Wat was ze toch zo mooi, vind ik haar leuk? We zien wel, ik besloot vandaag samen te eten in het hotel zelf, ik zag dat ze een kleine restaurantje beneden hadden en kon niet wachten om daar te eten. 'Nou siham je ziet er prachtig uit.' Zei ik glimlachend. Siham keek verlegen en beantwoorde met 'Nou bedankt, jij ook hoor haha! Alsof we samen die kleren niet hadden gekocht.' Zei ze lachend. We gingen naar de lift en begonnen helemaal wat grapjes te maken en ze plaagde me de hele tijd, oh Siham toch wat doe je me aan ik heb dit gevoel nooit gehad!

Perspectief Siham.
Nou daar waren we eindelijk in de lift, wat een gekke jongen! We kwamen beneden aan in een mooie kleine restaurantjes, wat gezellig! Amir schoof de stoel en ik zat. Hij zat ook neer en wachte op een ober. Ondertussen waren we aan het praten. 'Nou Siham, ik had nooit gedacht dat de duivelse meisje nu hier met mij zou zijn.' Zei hij. 'Nou ik ben dat helemaal niet, je kent me nog helemaal niet Amir. Ook is het niet vreemd dat dit allemaal op 1 dag gebeurde? Haha wat een toeval zeg dit.' Zei ik. 'Ja inderdaad, best weel raar en laten we dan elke keer met elkaar omgaan haha. Wie weet zijn we binnenkort meer dan vrienden?' Zei hij verlegen. 'Uhm ik weet het niet Amir, ik ben echt niet bezig met dat soort dingen. Ik heb al schrik dat ik hier zit, ik voel me zelfs heel schuldig dat ik tegen men moeder heb gelogen.' Zei ik. 'Jah.. je hebt gelijk maar waarom proberen we niet steeds af te spreken. Ik weet best wel dat je schrik hebt maar het komt goed.. ik ben niet hoe je denkt echt waar.' Zei hij. Ik voelde me op dit moment echt toen op men gemak, ik wou hem meer leren kennen. 'Oke dan haha promise?' Zei ik lachend. We staken onze pinken en deden een promise. 'Promise haha, oke de ober komt eraan eindelijk haha.' Zei hij.

We hadden onze eten, het zag er zo lekker uit ik nam een foto. (Zie omslag)

We aten en ik vroeg Amir om samen een foto, ik kon toch deze moment niet missen! Hij hield me vast en vroeg aan een ober om een foto te nemen van ons

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We aten en ik vroeg Amir om samen een foto, ik kon toch deze moment niet missen! Hij hield me vast en vroeg aan een ober om een foto te nemen van ons.
(Zie omslag)

Van dicht bij zag hij er super mooi uit, zijn mooie lichte bruine ogen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Van dicht bij zag hij er super mooi uit, zijn mooie lichte bruine ogen. We keken naar elkaars lippen.. maar ik wou er niet aan beginnen dit is super snel.

Men ideale man?Where stories live. Discover now