Deel 15 🖤

183 6 15
                                    

Wat er toen gebeurde.
Plots kuste hij me.. ik wist niet wat ik moest doen en ging er gewoon mee in. We keken elkaar en ik kuste hem terug.. oh ja oke ik heb gevoelens voor hem that's it.

'Uhm Siham, ben je zeker dat je dit wilt? Vroeg hij. Ik wist niet wat hij ermee bedoelde.. 'Wat bedoel je Ibrahim?' Vroeg ik. 'Ik ben misschien niet een goed persoon.. maar ik ben alles bereid om je van mij te maken en een goed persoon te zijn.. in deze korte tijden zag ik hoe een sterk meisje je was en dat je loyaal bent. Zo iemand wil ik in mijn leven.. Siham wil jij mijn ander helft van mijn hart volledig maken?' Vroeg ik. Ik begon te huilen met de gedachtes dat ik serieus hem leuk vindt, maar wat zal ik tegen men ouders zeggen? "Oh mama ik ben met iemand die mij gevangen hield en zen vader is 1 van de slechtste mensen daarvan?" Ik kan dit niet maken toch?...

Perspectief Amir.
Eindelijk was het tijd en was de vader wakker. Wachten in het ziekenhuis met Marwa en Sedad, het duurte lang maar dat is het. We gingen binnen en de vader wou alles vertellen.. hij was bang dat hij zijn dochter niet meer kon zien. We kregen meer informatie binnen dan we verwacht hadden, toch had ik een gevoel dat Siham nooit de mijne kon zijn. Ik denk constant aan haar en weet dat ik nu 100% liefde voor haar voel, wat een leven.

3 dagen later.

Perspectief Amir.
Ik en samen met een groep hebben besloten om Siham te redden. Wat je ook in je gedachten had ze waren er allemaal, iemand die gespecialiseerd is in camera's, sterke mannen, mannen die gewapend waren, enzo.
We wisten bijna waar ze waren door dat we meer informatie kregen van de vader en wisten wie de persoon uit eindelijk was die Siham gevangen hield. Ik kon je wel zeggen hij is zo'n slechte persoon en ook nog dom, zijn zoon helpt hem wat een ellende dit. Wie zou die jongen nou toch zijn?

Perspectief Siham.
Dagen lang en de baas kwam niet omdat hij vaak dingen moet regelen. Ik had een relatie met Ibrahim en hij was bereid om alles voor me te doen, hij besloot na al dit gedoe zijn vader aan te geven aan de politie. Nu hij genoeg geld heeft kan hij zijn leven redden en zijn familie. We hadden leuke tijden samen al waren dat niet de beste plekken... maar ik besloot gewoon dat hij mijn man is klaar. 'Hey schatje, ik heb ontbijt voor je en men vader is er niet dus maak je geen zorgen we kunnen samen ontbijten.' Zei hij glimlachend. Hij is best cute ik krijg kriebels als ik hem zie lachen met zijn blote tanden en mooie dikke lippen. 'Ibrahim.. ik wou je even zeggen dat ik super veel van je houd. Ik wil hier zo snel mogelijk weg gaan en een leven met je beginnen, ik besef nu ook dat je een goede persoon bent en je gewoon alles doet voor mensen waarvan je houd. Het is jou schuld niet wat je van je vader moet doen..' zei ik. Hij kuste me en omhelsde mij.. oh wat een gevoel. 'Siham ik ben trouwens achter gekomen dat mijn vader weet wie ik ben.. hij kwam naar men moeders huis en hij bekeek de foto's.. toen wist ik dat hij ervan weet, maar alleen doet hij geheimzinnig en weet hij niet dat ik hiervan weet.' Zei hij. Verbaast kijk ik naar hem en zei ik 'Maar Ibrahim.. dan ben je toch juist in gevaar? Ik wil niet dat jou iets overkomt door zo'n gevaarlijk iemand..'. Hij bekeek me en zei niks meer hij wist dat het zo was en ik gelijk had.. ya rabbi waarom moet mij dit weer overkomen? Kan ik ook niet gewoon mijn eigen leven leven zonder pijn, is dit mijn straf omdat ik mijn tijd doorbracht met Amir..?

Wordt vervolgd.. stem en deel! 🖤

Men ideale man?जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें