[°20]

3.9K 268 182
                                    

Deniz;

(Deniz aşkımı özlediğimi fark ettim snskksks ve bu bölüm onun ağızından olsun.)

Atakan ve Mert'in araları gün geçtikçe daha da bozulmaya başlamıştı. Mert'in moral bozukluğu çok belli oluyordu, koç onu yalnız bırakmamız gerektiğini kendi kendine çözüm bulacağını söylemişti.

Bu durum Atakan'ı da etkiliyordu, her gün kavga ediyorlardı, artık günlük bir rutin haline gelmişti. İlk başta onları ayırmaya gittiğimizde sadece laf dalaşı yaptıklarını fark ettik. Kavga etseler de yine de beraber kalıyorlardı, Kayra'yla bu durumu kurcalamamaya karar vermiştik.

Çanakkale'deki spor okulundan yakın arkadaşlar edinmiştik. (Okulun asıl ismini yazmak tam bir işkence o yüzden bunları teker teker yazacağımı düşünmeyin.) Aynı zamanda Kocaeli Hayrettin Gürsoy spor lisesinden iki kişi ile iyi anlaşmıştık. (Yaşadığım şehri görmezden gelemezdim ehehehe)

"Dörde dört maç yapalım mı?" dedi Kağan, suyu kafasına dikerken. Kayra başını salladı ve bana döndü. "Olur mu?" dedi. Omzumu fark etmez der gibi silktim.

A grubu; Hasan, Ali, ben ve Kayra

B grubu; Kağan, Can, Kemal ve Osman

Filenin sağ tarafında en önde duruyordum.

"Etkili servis."

Ali topu buraya yolladığında Hasan "Avantaj top." deyip topu karşıladı, uzun süre üzerinde çalıştığım dik smacı burada kullanmaya karar verdim. Aslında bu Kayra'ya sürpriz olacaktı.

Kayra topu bana yolladığında hücum çizgisinin önüne düştüğünde ilk sayımızı almıştık. Kayra bana tuhaf tuhaf bakarken fileyi ve beni gösterdi.

"Ne zamandan beri bunu yapabiliyorsun?"

Ellerimi arkada bağlayıp ayağımla oynamaya başladım. "Aslında bunun üzerinde çalışıyordum ve sana göstermek istiyordum. Levent ve Can sağ olsun." dedim. Kayra asla tahmin etmeyeceğim bir şey yapıp bana sarılmıştı. Ağzın şaşkınlıkla açılırken karnım kasılmıştı.

"Tamam, bu kadar yeter." dedim, Kayra ayrılırken elini boynuna koyup dişlerini göstererek gülümsedi. Uzun ve ince parmaklarının arasındaki topu bana uzattı. "Servis sırası sende." dedi.

"Etkili servis."

Topu karşıya attığımda karşılamışlardı. Oyuna girdiğimde yapacakları hamleleri anlamaya çalışıyordum. Osman topu eline aldığında sağ tarafa blok yapmıştı, bu çocuk sonrakine hamle yapmaya başlayınca sol tarafa atacağını fark ettim. Sol tarafa koştum ve blok yapmaya çalıştım.

Her şey harikaydı, tek bir sorun dışında.

Blok burnumdu.

"Deniz iyi misin?" gibi sesler çoğaldığında elimi önemli der gibi salladım.

"Nesi önemli değil burnun kanıyor." Kayra yanıma geldi ve bileğinden tutup otururdu. Başını biraz geriye aldı ve Osman'a bir şeyler söyledi. Osman elinde kağıt mendil ile geldiğinde burnumun altına koydum.

"İsterseniz siz devam edin, size katılırız sonra." dedi Kayra, elimi omzuna tuttum.

"Sen de onlara katıl, ben tek başıma yaparım." dedim, Kayra dediğime sinirlenmiş olmalı ki kaşlarını çatmıştı.

"Sus yoksa bir dahakine ben burnunu kanatırım." dedi tehdit eder gibi, omzumu silktim.

Onları izlemeye devam ederken çok garip bir sessizlik oluşmuştu. Bu durum sinirlerimi bozmaya başlamıştı, sanki Kayra beni hissetmiş gibi konuşmaya başladı.

Pasör • Bl | BittiWhere stories live. Discover now