24. rész

1.3K 175 197
                                    

szemszög: Jungkook
terjedelem: ~2100 szó
figyelmeztetés: erőszakos jelenet, kiskorúaknak nem ajánlom (meg amúgy senkinek xd)
dátum: 2020.04.19.


„Kettesével szedem a lépcsőfokokat, így hamar felérek, az ajtó viszont tárva-nyitva, amitől szívrepedést kapok. A sokk ellepi egész testem, ahogy valóra válni látszik a legrosszabb rémálmom, ugyanis hallom odabentről Jimin fájdalmas nyögéseit, a könyörgését, a sírását..."

Sokkos állapotban lépek be a szobába, közben hallom, ahogy szerelmem zokogva könyörög:

- Khé-hé-hérlekh... hagyd abbah!!

A szívem szakad bele és kiráz a hideg a gerincemen végigfutó borzalom hatására, de úgy hallom, valakit cseppet sem hat meg:

- Mhég csak most khezdtük, Chiminie!

Befelé menet az apró konyhán is át kell haladnom, de halkan megyek, nehogy meghalljon ez a mocsok és megölje Jimint. Meglátom az asztalon felejtett nagykést és kezembe véve haladok feléjük némán, ölésre készen.

- Nee...ne! NE!!

- Inkhább a nevemet nyögjed, Szűkseggű...!

Meglátom, ahogy ez az aljadék az én Jiminem mögött áll meztelenül, lenyomva őt a matracra és előre-hátra mozgatja csípőjét. Elönt az undor, a szín tiszta gyűlölet és végül a mindent elsöprő gyilkolási vágy. A sok érzelem lecsendesül bennem a sokkhatás után és ahogy átkapcsol az agyam, csupán egy dologra fókuszálok: arra, hogy kibelezzem ezt a mocskot és vörösre fessem a falakat a vérével.

Észre sem veszi, hogy beléptem, annyira jól szórakozik az én Jiminemben. Ez tovább hergelhetne, de most gyilkoló üzemmódban vagyok és tökéletesen elmeroggyantnak érzem magam, aki az első késszúrásig nyugodt, de utána rászabadítja a poklot a világra. Szerelmem megpróbál felegyenesedni, de megint le van nyomva, a feje belepasszírozva a matracba, s most látom az arckifejezését. Könnyek áztatják fájdalmas grimaszba fordult arcát, szemei pedig össze vannak szorítva a kín miatt. Ha nem kattantam volna be, most valószínűleg megszakadna a szívem és összetörnék.

Halkan Taehyung mögé osonok, miközben ő élvezetteljesen nyög, undorító dolgokat mond és csattog Jiminben. Nem sokáig élvezheti a helyzetet, mert mögé lépve üres tekintettel felemelem a kezem és egyszerűen belevágom hátába a nagykést, mintha csak kenyér lenne.

Üvöltése lassan kezd visszahozni a transzból, illetve kifolyó vére is segít, hogy újra én irányítsam a testem és ne csak gépiesen cselekedjek, hanem teljes szívből gyilkoljak. Előre nyúlok és nyakon bököm, amitől spriccelni kezd a vörös nedű gyakorlatilag mindenfelé, kezelhetetlenül. Taehyung mindkét kezét a nyakára tapasztja, hogy megpróbálja elállítani a vérzést, ami nekem csak jó, mert talán pár másodpercig tovább döfködhetem. Direkt nem vágtam fel az egész nyakát, hogy ne haljon meg azonnal, de sajnos ez a terület pont olyan, hogy nem hagy túl nagy mozgásteret e téren. Viszont a látvány kárpótol mindenért, hiszen olyan szépen spriccel kifelé a vér ilyenkor, hogy öröm nézni.

Elrántom Jimintől, hogy kicsússzon belőle végre s ezzel elszabadul a véres pokol. Akkorát rántok rajta, hogy amikor ez a pióca leválik szerelmemről, szegénykém szintén megtántorodik, majd lecsúszik az ágyról. Taehyung azonban még a késelés előtt elkezdhette átélni az orgazmust, mert ahogy szétválnak, még mindig fröcsköli a gecit magából, egyenesen szegény Jiminre, aki a véréből is bőségesen kap, mivel a második szúrás után képtelen vagyok leállni. Őrült tempóban szurkálom a késsel mindenütt, ahol érem, közben másik kezemmel a helyén tartom, hogy ne tudjon túlságosan elmozdulni.

It's a trap! {JiKook ff} ~BefejezettWhere stories live. Discover now