7. rész

1.9K 218 101
                                    

szemszög: Jungkook
terjedelem: ~1700 szó
figyelmeztetés: enyhe szexuális tartalom
dátum: 2020.01.30.

- Alszol? – suttogom alig hallhatóan, miután Jimin már jóideje nem forgolódik.

- Nem – suttog vissza, mintha csendben kéne lennünk így is, hogy egyikünk se alszik épp.

Még jó, hogy nem próbáltam közelebb mászni hozzá... pedig csak egy megérzés volt, hogy még ébren van.

- Fázol? – kérdezem a kintről beszűrődő gyenge fényben hátát nézve– Ha segíthetek valamiben, hogy jobban aludj, csak szólj!

Mondjuk, ha jobban aludnál üres tárral, én készséggel állok rendelkezésedre, kicsi Jiminie.

- Inkább csak az a baj, hogy idegen helyen alszom – motyogja nekem háttal fekve – De lehet, hogy felveszek egy pulcsit, mert tényleg nincs meleg.

Azzal ki is mászik az ágyból, pedig csak egy csettintésébe került volna és máris felmelegítem. Én lehetnék a privát kis dzsinnje, ha hagyná.

Miután felveszi a pulóvert, iszik egy kortyot a poharából és visszafekszik az ágyba, de annyira a szélére, mintha célja lenne megint leesni. Pedig most még csak nem is vagyok meztelen.

- Nem kell ennyire összehúznod magad – mondom igyekezve gyengéd hangsúlyt megütni, de elég rossz a kedvem, amiért így menekül Jungkook bácsi elől – Én nem bántalak, mint a többiek.

- Tudom – válaszol halkan – Csak nem akarok útban lenni.

- Egyáltalán nem vagy útban. Örülök, hogy itt vagy és szeretném, ha kényelmesen éreznéd magad.

- ...köszönöm – mondja végül, majd pár centivel beljebb kúszik, ami nem tűnik nagy változásnak, de nekem így is biztató jel – Nagyon rendes vagy velem.

Elgondolkodom, hogy holnapra magamat is kiírhatnám, aztán elbeszélgetnék vele arról is, hogy kik bántották őt, de végül elvetem az ötletet. Azt talán még szívesen nézte, ahogy kicsit megverem az egyiket, de ha többen vannak és mind eltűnik, gyanakodni fog rám... a holttestre adott reakciójából kiindulva pedig valószínűleg nem örülne, ha tudná: megöltem őket. Így legjobb lesz, ha holnap bemegyek órákra és megtudom valakitől, hogy kik szokták bántani Jimint, aztán sutyiba elintézem őket. Kicsit nehezebb lehet most, hogy van szobatársam, mert ha éjszaka kimegyek, az gyanús lesz... de hát legalább lesz egy kis kihívás. Úgyis túl könnyű ölni.

Órákig várom, hogy Jimin elaludjon és rámászhassak, de sajnos képtelen rá. Neki talán új hely, nekem viszont nem és holnap tanítás van, így végül kénytelen vagyok az elalvásra koncentrálni.

Pont, mielőtt elaludnék, mintha hallanék valamit, így lassan kinyitom szemeim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pont, mielőtt elaludnék, mintha hallanék valamit, így lassan kinyitom szemeim. Jimin még mindig nekem háttal fekszik, azonban furán veszi a levegőt. Nem, mintha aludna, inkább mintha...

It's a trap! {JiKook ff} ~BefejezettWhere stories live. Discover now