21. rész

1.6K 194 110
                                    

szemszög: Jungkook
terjedelem: ~1500 szó
dátum: 2020.04.05.

Reggel fokozatosan ébredezem egy bizsergető érzésnek hála, mely kezdetben csiklandósnak tűnik, aztán egyre melegebb és nedvesebb, majd egészen forróvá és izgatóvá válik. Olyannyira, hogy végül teljesen felébredek mély álmomból és szemeimet kinyitva döbbenten tapasztalom, hogy Jimin a lábaim közt kuporog égnek emelt, meztelen fenékkel és a már igencsak kemény farkamat szopja. A látványtól még intenzívebb érzés kerít hatalmába, korán kelő farkam pedig teljes hosszával vigyázzba áll. Jimin éhező tekintete enyémbe fúródik; szemei ezer gyémánt fényével ragyognak. Mikor sikerül elszakítanom tekintetem övétől, leesik, hogy még mindig a hotelszobában vagyunk és Taehyung kibaszottul mellettünk fekszik. Egyelőre úgy tűnik, alszik, de ahhoz, hogy ez így maradjon, vagy abba kell hagynunk, vagy nekem kell néma csendben tűrnöm... és mivel egyik legvadabb álmom válik éppen valóra, nem kérdés, hogy eszem ágában sincs megállítani kis szerelmemet. Igen, a szerelmem; most, hogy a farkam abban a szép szájában pihen, már biztos vagyok benne, hogy szerelmes vagyok belé. Senki mástól nem tudnék ennyire bekanulni. Kérdem én: mi ez, ha nem igaz szerelem?!

A kezem megindul Jiminie buksija felé, mivel nagyon izgatóan szop ugyan, de kissé mintha lassú lenne. Nem tudom, direkt csinálja-e, de teljesen megőrjít. Nem szop egyszerre sokáig, se mélyen, inkább csak ismerkedik a farkammal, kerülgeti azt. Ráérősen játszadozik vele, mint macska az egérrel, mielőtt megeszi azt. Hamm-hamm, Jiminie... ideje elnyelni!

Kézmozdulatomnak hála Jimin kénytelen mélyre bukni, noha kezeivel felfelé nyomva magát próbál a felszínen maradni. Szegénykémet ha belefullasztom a farkamba, akkor Taehyung a szerelmem köhögésére és geciköpködésére fog ébredni. Talán jobb lenne, ha nem tűnne fel neki, mit csinálunk, de ha mégis, hát így járt. Legalább nem fogja megpróbálni elvenni tőlem az én kis kerekseggű aranyborjúmat.

A legcukibb kis szopótündér csapkodó nyelvmunkájának hála kezd teljesen elködösülni a fejem, így abba se tudok belegondolni, miért pont most és miért pont itt akart így kényeztetni engem. A fejem kiüresedik, a vérem pedig mind a farkamban tolódik fel, dugót alkotva odalent. A dugó pedig érzem, hamarosan kipattan, hogy kiengedje meleg tejecskémet, beborítva és telefröcskölve Jiminie torkát, megtöltve lapos pocikáját. Éppen csak pár perce szophat, mégis annyira ügyesen, annyira profin csinálja, hogy nem győzöm nyalogatni ajkaim örömömben. A hasamban csomót érzek, a testem pedig meg-megrándul, mintha csak üzenni akarna Jiminnek: rövidesen itt a vége eme kellemes reggeli történetnek.

Gyengül a kezem, Jiminie pedig ezt kihasználva feljebb tolja magát, így ismét le kell nyomnom a fejét, annyira mohóvá lettem. Úgy vágytam már rá, hogy most, hogy egészen mélyen, csaknem teljesen elnyel, akkora inger ér, hogy döbbenetemben tágra nyílik a szemem és majdnem felkiáltok örömömben.

Hirtelen ténylegesen kinyílik a szemem, miközben félig felülök a gyönyörtől és minden testrészem görcsösen megfeszül. Furcsa mód magamon találom a takarót, ami az ölemet is fedi, az ágyban pedig nincs más rajtunk kívül. A szobában világosabb van, mint az imént, a zuhanyzóból pedig víz csobogását hallom, így elködösült agyam jelenlegi gyenge kapacitása ellenére leesik, hogy csak álmodtam. Azonban a vágyálmom így is valósággá vált, hiszen szerelmem engem elégít ki a takaró alatt, Taehyung pedig még jobb helyen is van a fürdőben, mintha mellettünk feküdne. Így viszont sietnünk kéne, hogy mire visszaér, Jimin mellém feküdhessen gecivel teli hassal, mintha mi sem történt volna. Addig is jóllakhat kis szerelmem, mivel érzem: gőzerővel táplálkozik belőlem. Bizonyára ezért is húzza el egy kicsit; csak jól akar lakni az én kis éhező édeském.

Egy-egy mozdulatára felszisszenek, annyira őrülten izgató.

Egy-egy mozdulatára felszisszenek, annyira őrülten izgató

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
It's a trap! {JiKook ff} ~BefejezettWhere stories live. Discover now