11. rész

2.9K 222 251
                                    

szemszög: Jimin
terjedelem: ~4400 szó
besorolás: 18+
hangulat: emelkedett
hotel: Trivago

Jungkook szemtelen, mély hangon tett megjegyzése, miszerint élvezni fogom, rettenetesen zavarba hoz és várakozással tölt el. Ahogy csókolgatja, szívogatja a nyakam, folyamatosan küzdök magammal, hiszen nem akarom, de mégis akarom...

Amikor benyúl a pólóm alá és simogatni kezdi oldalam, egész testemben rángatózni kezdek az ingerektől. Olyan furcsa érzés, hiszen senki se érintett még ilyen gyengéden... de nem szabadna ennyire hevesen reagálnom, így teljesen össze vagyok zavarodva és szégyellem is magam. Ha nem ittam volna, most bizonyára elsüllyednék szégyenemben, vagy elfutnék. Az alkohol azonban erősen munkálkodik bennem és valamiféle belső kíváncsiság is kezd úrrá lenni rajtam, a vággyal teli várakozásról nem is beszélve. Ahogy ezek az érzések erősödnek, úgy gyengülnek aggályaim, noha eltűnni nem hajlandóak; végig ott motoszkál a fejemben, hogy én nem vagyok meleg és amit most csinálunk, annak nem szabadna megtörténnie, mert így csak még korcsabb leszek a világ szemében.

Belső, viharos érzéskavalkádomat Jungkook szakítja félbe: felegyenesedik, majd áthúzza feje felett a pólóját, én pedig ismét megcsodálhatom kidolgozott felsőtestét. Már korábban is csodálkoztam, hogy ilyen fiatalon ennyire jól néz ki, de most, ebből a szögből és ebben a hangulatban még nagyobb hatással van rám. Nagyot nyelek és képtelen vagyok levenni szemem a felsőtestéről, majd eszembe jut, hogy hogyan is néz ki lejjebb...

A gondolattól ismét zavarba jövök, de most legalább nem esem le az ágyról, mint mikor először láttam. Ehelyett lesütöm a szemem és érzem, ahogy kissé felforrósodik az arcom, miközben képtelen vagyok kiverni a fejemből csupasz testét, melyen csak úgy dagadtak az izmok és lefelé csordogáltak a vízcseppek. Konkrétan a fenekét és a legnemesebb testrészét is magam előtt látom, de olyan tisztán, mintha beleégett volna az agyamba... pedig csak egy egészen rövid ideig láthattam. Sokszor eszembe jutott random pillanatokban, de azt hittem, csak valamiféle trauma ért, vagy én is olyan méreteket szeretnék, mint ő, ezért gondolok rá annyit.

Jungkook hirtelen lenyúl az államhoz és feljebb emeli fejem, mire rápillantok és ismét nyelnem kell egy nagyot, hiszen engem néz a félhomályban, miközben felettem térdel. A tekintetében éhséget vélek felfedezni... igaz is, ő szexuális izgalmat eszik, így ha én valamiért felizgulnék, akkor táplálni tudnám. Mégis olyan, mintha egy másfajta éhség is lakozna tekintetében; talán az a fajta várakozás, ami bennem is megvan.

Megfogja kezeim, majd odavezeti izmos hasfalához, mire csak tátott szájjal nézem saját ujjaim, ahogy tapogatják a nyáltermelődést beindító kockákat. Tágra nyílik a szemem és megrándul testem izgalmamban, annyira új a helyzet és annyira... jó.

- Milyen érzés, Jiminie? – kérdezi mély, csábító hangon, azaz egy egészen más hangszínen, mint ahogy eddig beszélt velem. Nyoma sincs a könnyed, bratyizós hangjának, amit még aranyosnak is találtam néha.

- J-jó... - nyökögöm fültől fülig elvörösödve, miközben azt bámulom, ahogy az általa irányított kezeim pofátlanul végigszántják egész felsőtestét. Először a kockákra vezeti kezem, majd, miután ezt a területet alaposan megismertem, feljebb irányítja tenyerem, mint a legkészségesebb idegenvezető. A mellkasán kidomborulnak az izmok, a bimbóit is megérinthetem futólag, majd szép ívű vállát, melyre legszívesebben rámarkolnék. Meg is rándulnak ujjaim, mintha egy macska lennék, ami el akarja kapni a gombolyagot. Jungkook engedi, hogy megragadjam a vállát, majd hirtelen végighúzza kezem a mellkasán, egyre lejjebb vezetve, csak az alhasánál állva meg. Visszatartom a lélegzetem, miközben ott érintem őt, egészen lent... egyre nehezebben bírom; már olyan erősen ver a szívem, mintha ki akarna ugrani a helyéről, de akkor nem tudnám tovább érezni Jungkook felsőtestét, így igyekszem nem meghalni. Egyetlen szó jut eszembe: csodálatos. Csodálatos megérinteni a testét.

It's a trap! {JiKook ff} ~BefejezettWhere stories live. Discover now