Progress Report #8

109 10 0
                                    

Τελείωσε και αυτός ο μήνας, ο οποίος όπως φαίνεται ήταν αρκετά επεισοδιακός. Ο κορωνοϊός από ότι φαίνεται έχει επηρεάσει αρκετά όλους τους κλάδους και ο χώρος της συγγραφής δεν έμεινε ανεπηρέαστος ούτε και αυτός όπως φαίνεται. παρότι αυτό το μήνα τα πήγα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, δημοσίευσα μία σύντομη ιστορία πέντε χιλιάδων λέξεων, μία νουβέλα 20 χιλιάδων λέξεων και το πρώτο μου μυθιστόρημα, το όποιο είναι η ναυαρχίδα μου.

Ας δούμε αναλυτικά τα νούμερα λοιπόν στην παρακάτω εικόνα.

Εδώ μπορούμε να δούμε και τον αριθμό του τεμαχίων που πουλήθηκαν μέσα στον Μάρτιο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Εδώ μπορούμε να δούμε και τον αριθμό του τεμαχίων που πουλήθηκαν μέσα στον Μάρτιο. Για να πω την αλήθεια Ούτε εγώ περίμενα ότι θα καταφέρω να πουλήσω πάνω από 300 τεμάχια μέσα σε ένα μήνα μόνο.

 Για να πω την αλήθεια Ούτε εγώ περίμενα ότι θα καταφέρω να πουλήσω πάνω από 300 τεμάχια μέσα σε ένα μήνα μόνο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αν και έβγαλα πάνω από 800 δολάρια, στόχος μου αυτό το μήνα ήταν να χτυπήσω περίπου τα 1400 με 1600 δολάρια. Δυστυχώς με τον κορωνοϊό και όλα αυτά που συνέβησαν, δεν κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου αλλά προχωράμε δυνατά.

Σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας ήταν αρκετά εκπαιδευτικός και θα χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία για τα επόμενα projects.

Όπως είχα ορίσει και το Δεκέμβριο του 2019, στόχος μου είναι να βγάλω 5.000 ευρώ δολάρια μέσα στο 2020 από την συγγραφή. με τα χρήματα που κέρδισα αυτό το μήνα έχω πετύχει περίπου το 23% του στόχου μου στο πρώτο τρίμηνο του 2020 Οπότε αν καταφέρω και βγάλω και τα ηχοβιβλία μου έγκαιρα, θα καταφέρω να πετύχω αυτό το στόχο.

Σχετικά με τα βιβλία μου, το μυθιστόρημα μου προχωρά κανονικά και γίνεται η παραγωγή του και ελπίζω σε ένα μήνα περίπου να είναι έτοιμο για υποβολή, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά σχετικά με την ηχογράφηση των σύντομων ιστοριών Μιας και ο αφηγητής - ηθοποιός που έχω προσλάβει για τα συγκεκριμένα δεν έχει πρόσβαση στο στούντιο του, λόγω του κορωναίου. ψάχνω αυτή τη στιγμή να βρω κάποιον άλλον ο οποίος θα είναι στα ίδια επίπεδα, Αλλά μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι τα πράγματα βρίσκονται σε μία στάσιμη κατάσταση Όσον αφορά τις σύντομες ιστορίες και τις νουβέλες. Ελπίζω να βρω κάποιον άλλον ηθοποιό ο οποίος να είναι στα ίδια επίπεδα και να καταφέρω να βγάλω όλα τα ηχοβιβλία μου μέχρι τέλος Ιουλίου.

Τελευταία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο αυτού του μήνα, είναι ότι έχω μάθει φωνητική πληκτρολόγηση και γράφω πολύ πιο γρήγορα από πότε. χρειάστηκε αρκετή εξάσκηση μπορώ να πω, μιας και είναι σαν να ξεκινάς να μαθαίνεις πληκτρολόγηση από την αρχή. αυτό το κείμενο που έχω γράψει αυτή τη στιγμή έγινε με φωνητική πληκτρολόγηση και μου πήρε ο ελάχιστο χρόνο για να το γράψω. για την ακρίβεια δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά.

Εάν έχετε κάποιο σχόλιο η απορία θα χαρώ να κάνουμε συζήτηση.

Stay home Stay Safe!

Πως να εκδώσω το βιβλίο μουWhere stories live. Discover now