Κεφάλαιο ²¹

635 38 29
                                    











Ακουω παλι την ηλίθια μουσική απο κάτω και το μονο που κανω ειναι να κουνηθώ νευρικά στο κρεβάτι μου.


Τι ακριβώς δεν κατάλαβε απο αυτο που του ειπα χθες; Η απαίτηση μου ηταν σαφής νομίζω και εκεινος αντι να την πάρει στα σοβαρά την απέρριψε;


Σηκωνομαι πλέον με διάθεση φανερά αγρια έτοιμη για τσακωμο. Να την πιάσω απο το μαλλι και να την βγάλω απο το σπιτι αν χρειαστεί.


Χθες κοιμήθηκα νωρίς για να μην σκέφτομαι πολλα και φυσικά δεν είδα αν και ποτε την έφερε. Αν το καταλαβαινα απο το βραδυ θα την ειχα διώξει.


Διασχίζω τα σκαλια σαν να ειναι τσουλήθρα απο τα νευρα μου και οταν τρλικα περνάω το σαλονι και μπαινω στην κουζινα η μουσική είναι πολυ πιο δυνατά απο την προηγούμενη φορά.


Πηγαινω κοντά στο Ραδιόφωνο το κλείνω και γυρναω γεματη νευρα προς το μερος του όπου με κοιταζει ηδη παράξενα.


"Που είναι αυτή;"ρωταω αποτομα και δείχνει να ξαφνιάζεται.


"Που είναι ποια;"ρωταει λες και δεν ξερει τι του λεω και με κανει να κουνήσω το κεφαλι μου ειρωνικα.


"Αυτη η αντιπαθητικη η Αντα"απανταω και οταν το ακουει αρχίζει να γελαει υστερικά.


"Δεν ειναι εδω"απανταει μετα σπο λιγο και κάνει το κορμι μου να χαλαρώσει λιγακι"πριν λιγο εφυγε"συνεχιζει ομως και γυρναω και τον κοιταζω άγρια.


"Δεν ειναι αστειο εντάξει; αν την πετύχω μεσα στο σπιτι θα την πετάξω απο το παράθυρο."λεω τελικα καθομαι χωρις καν να βαλω καφε ή κατι απο τα νεύρα.


"Τοσο πολυ ζηλεύεις;"ρωταει τωρα και με κανει να τον ξανα κοιταξω. Κουναω το κεφαλι μου ειρωνικα και του προκαλω ξανα γέλιο.


"Σταματα τα χαζα εντάξει; Δεν ειναι αστειο. Και ελπίζω να σκέφτηκες αυτα που σου ειπα χθές"του λεω και τον βλεπω που γνεφει θετικα με σχετικά παρα πολυ χαλαρη διάθεση και αυτο μου λέει οτι κατι δεν θα πάει τοσο καλα.


"Ναι η αληθεια ειναι πως σκέφτηκα αυτο που ειπες και κατάλαβα πως αν δεν βρω κατι που νσ κανει και τους δύο μας να αισθανθούμε καλύτερα δεν θα τα παμε ποτε καλα μεταξύ μας και δεν ειναι σωστο αυτο"λεει και τωρα αναρωτιέμαι αν ακουω πραγματι καλα.


Τέλεια. Δεν το πιστεύω ότι συνεργάστηκε τοσο ευκολα. Θα κανουμε αυτο που ειπα και χθες. Θα βρουμε τροπο να ξεμπλεξουμε και θα γυρίσουμε πισω στις ζωές μας.


It's no DifferentWhere stories live. Discover now