Κεφάλαιο ⁰⁷

666 42 24
                                    











Ανοίγω τα ματια μου και βλεπω οτι ειμαι μονη μου μεσα στην σκηνη. Αναρωτιέμαι ποση ωρα εχει ξυπνήσει και ειμαι εγω ακομη εδω και κοιμάμαι.


Βγαινω απο την σκηνη και κοιταζω τριγύρω. Ολοι μαζεύουν τα πραγματα τους και βλεπω τον Τζεν που μιλαει με την Ντιανα.


Δεν ξερω τι λενε αλλα εκεινη δείχνει να ειναι πολυ προβληματισμενη με κατι. Εγω γυρναω και αρχίζω να μαζεύω τα πραγματα του Τζεν.


Εφερε την αγαπημενη μου σοκολατα μαζι του και μου την έδωσε πριν κοιμηθούμε. Πηρε και μαρσμελοους απο αυτα που ψήνεις στην φωτια.


Περασα πολυ ωραια καο χθες εμαθα πως σημερα θα παμε στο συνηθισμένο μερος τους στην θαλασσα λιγα μετρα μακριά απο το μπαρακι του Κελντο.


Θα ηθελα πολυ να παω απο εκει και ίσως να το εκανα αλλα ξερω πως μπορει να τσακωθούμε παλι με τον Τζεν και ετσι αποφάσισα πως αφου και σημερα κανονισε να κανουμε κατι μαζι να του αφησω για αλλη μερα.


Εξαλλου ετσι και αλλιως εχω πολυ καιρό μπροστα μου να κανω οτι ακριβώς θέλω.


"Αφησε τα μικρη θα τα μαζέψω εγω"λεει πισω μου και μου παίρνει απο το χερι την τσαντα και βαζει αυτος τα υπόλοιπα μέσα.


Μαζεύει επισης και την σκηνη και σε 10 λεπτάκια και αυτός οπως και ολοι οι υπόλοιποι εχει τελειώσει και τωρα περπατάει ο καθένας προς το αυτοκίνητο του.


Εγω τον ακολουθω ακομη και έρχεται ξανα στο μυαλο μου η χθεσινή μου ανακάλυψη. Γιατι δηλαδή να μην θέλει να πηγαινω με την παρεα του;


Δεν περναει καλα μαζι μου; Γιατι θυμαμαι πως οταν τον ρώτησα τι θα εκανε αν ηταν μονος του όταν οι υπόλοιποι ηταν με την κοπελα του εκεινος ηταν χαλαρος σαν να μην τον πείραζε.


Το θεμα ομως ειναι γιατι ηταν χαλαρος και δεν τον πείραζε; Ίσως δεν με θέλει. Αλλα τοτε γιατι οταν του ειπα να χωρίσουμε δεν ηθελε;


Κουναω το κεφαλι μου καθως βλεπω πως μπαινουμε πισω στην πολη μας. Ολη αυτη την ωρα της επιστροφής μας κανενας δεν ειπε τίποτα.


Μετα απο λιγα λεπτα σταματάει το αυτοκίνητο εξω απο το σπιτι μου και εγω παω να βγω χωρις να πω τιποτα ομως το χερι του πιανει το χερι μου και με κραταει μεσα.


Κλείνω παλι την πορτα και τον κοιταζω χωρις βέβαια να εχω πει κατι. Για να με σταμάτησε θα εχει σίγουρα να μου πει εκεινος κάτι.


It's no DifferentWhere stories live. Discover now