Κεφάλαιο ⁰²

995 48 47
                                    












Ημουν έτοιμη να μπω στο σχολειο αλλα περίμενα υπομονετικά να έρθει ο Τζεν για να μπω μαζι του και να κατσουμε μαζι.


Μετα απο λιγη ωρα τον βλέπω και του χαμογελάω αμεσως με ενα τεράστιο χαμόγελο.


"Καλημερα"λεει καθως περναει τα χερια του στην μεση μου και ενωνει τα χειλη μας πριν προλάβω να του απαντήσω.


"Καλημερα"λεω και εγω μετα το φιλί και τον βλεπω που κανει πισω και με κοιταζει.


Σιγουρα παρατηρεί αυτα που φοράω που δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια μπλούζα κολλητη πανω μου με ενα μπλε τζιν.


Αυτα τα απλα ρουχα πανω σε εμενα φαίνονται σιγουρα εξτριμ αφου το μονο που φορουσα ηταν φορμες πολυ φαρδιές και απλα καθε μερα αλλαζε το χρώμα.


"Τι γινεται; Που ειναι οι φορμες σου;"ρωταει και εγω τον κοιταζω απότομα.


"Γιατι θελεις τις φορμες; Δεν μου πανε αυτα;"ρωταω και τον κοιταζω που ξεφυσαει και κοιταζει τριγύρω και μετα τα ματια μου.


"Αν δεις τα βλεμματα όλων καρφωμένα πάνω σου θα καταλάβεις"λεει και γυρναω και βλεπω τα παιδιά που περνάνε και μπαίνουν στο σχολείο να με κοιταζουν απο πανω μέχρι κάτω.


"Και που ειναι το κακο; Απλα δεν περίμεναν ποτέ να με δουν ετσι"του απανταω καθώς τον κοιταζω και κουναει το κεφαλι του ξανα.


"Απλα παμε γιατι θα χτυπήσει και θα αργήσεις να μπεις στο μαθημα"λεει καθως με τραβαει με γρήγορο βήμα και μπαινουμε μεσα.


"Ενταξει μην πας ετσι δεν θα γινει και τιποτα αν αργήσω να μπω"λεω και γυρναει να με κοιτάξει με ενα έκπληκτο βλεμμα.


"Οχι Μελορι αυτο δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω να συμβεί! Οταν ειπες οτι θα αλλαξεις δεν πιστευω να εβαλες μεσα και το σχολειο! Πρεπει να συνεχίσεις να παίρνεις καλους βαθμούς."λεει και πραγματικά αναρωτιέμαι τι στο καλο εχει παθει ο τυπος και συμπεριφέρεται έτσι.


"Μπορεις να ηρεμήσεις λίγο; Πραγματικά στην αρχη της σχέσης μας δεν ησουν καθόλου ετσι. Δεν μπορω να καταλάβω τι σε εχει πιασει τωρα"του λεω και εκεινος ξεφυσαει αμεσως.


"Απλος σκέψου πως θα γίνουν τα πράγματα αν οι δικοι σου καταλάβουν οτι δεν τα πας καλα. Ειναι η μόνη τους απαίτηση απο εσένα να τα πας καλα στο σχολειο"λεει λες και ειναι πλήρως απελπισμένος και εγω γελάω.


It's no DifferentWhere stories live. Discover now