Κεφάλαιο ¹⁶

617 40 22
                                    












Ανοιγω τα ματια μου και τα νιωθω πρησμένα απο το κλαμα χθές. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ αλλο οποτε σχεδον ολο το βραδυ έκλαιγα.

Ξεφυσάω και κοιτάζω το δωμάτιο τριγύρω. Δεν εχει κανενα ρολόι. Δεν ξερω τι ωρα ειναι και ουτε ξερω σε ποιό δωμάτιο βρίσκεται ο Βαλεν για να τον βρώ.

Πριν προλάβω ομως να σκεφτώ τι θα κανω η πορτα ανοίγει και μπαίνει μεσα εκείνος. Με κοιταζει σοβαρος και εγω το μονο που κανω ειναι να ξεφυσισω.

"Θα πρεπει να φυγουμε"λεει με μια αποτομη φωνη και δεν ξερω πραγματικά τι πρέπει να πω και αν θα πρέπει να πω κατι μετα απο ολα αυτά.

"Βαλεν συγνωμη για εχθές. Δεν ειμαι καλα τελευταία. Ειμαι εξω απο τα νερα μου. Μου λείπουν οι δικοί,φοβάμαι δεν ξερω πως πρεπει να αντιδράσω ορισμένες φορες"του εξηγώ γιατι πραγματικα δεν θα ηθελα να με αντιπαθησει και αλλο απο οσο ηδη το έκανε πιο πριν.

"Σηκω να φυγουμε"λεει και ακουω αυτο που λεει σηκωνομαι απο το κρεβατι και τον πλησιάζω. Εκεινος απλα με κοιταζει και δεν λεω τίποτα.

"Δεν εννοούσα αυτο που ειπα χθες,σε εμπιστεύομαι απόλυτα. Μου εχεις σώσει την ζωη εξάλλου"λεω ηρεμη καθως εχω το κεφαλι μου ψηλα για να τον κοιταω στα μάτια.

Δεν λεει τιποτα και εγω τύλιγω τα χερια μου γύρω απο τον λαιμο τουγια μια αγκαλια. Αλλα μόλις το καταλαβαίνει πιανει τα χερια μου και τα απομακρύνει ηρεμα απο πανω του.

"Δεν πειράζει,ξερω πως εισαι οκευ ως άνθρωπος. Σε καταλαβαίνω σχεδόν. Εξάλλου οτι και αν λες θελω να ειμαι φιλη σου και ειμαι φιλη σου"του λεω με ενα μικρο χαμογελακι και τον βλεπω που κουναει το κεφάλι του αρνητικά.

"Δεν ειμαι φιλος σου"απανταει ηρεμα και εγω γνέφω με ακομη το χαμόγελο πανω στο πρόσωπο μου και ανοίγω την πορτα και βγαίνω απο το διαμέρισμα.

Τον ακουω που ξεφυσαει και με ακολουθεί και αυτο με κανει να γελάσω καθως καταλαβαίνω πως μπορεί να μην ειμαστε ακομη και τοσο οκευ ,αλλα οπως φαίνεται θα περάσουμε καιρο μαζι και θα πρεπει να συνηθίσουμε ο ενας τον αλλο.

Μπαινουμε στο αυτοκίνητο και μπαίνουμε σε ενα μεγαλο χωράφι μετά απο πάρα πολύ ωρα που βρίσκεται στην μεση του πουθενα.

Στην μέση υπάρχει ενα αεροπλάνο και αφηνουμε το αυτοκίνητο λιγα μετρα μακριά. Περπατάμε και μπαινουμε μέσα. Οπου υπάρχουν 2 πιλότοι μονάχα και κανείς άλλος.


It's no DifferentWhere stories live. Discover now