4.

8.5K 285 28
                                    

S-a făcut deja seară. Sunt îmbrăcată într-un halat negru, pregătită să fac un duș. Am stat cu Hassan la el în cameră până mai devreme, dar a adormit. E destul de târziu, trecut puțin peste miezul nopții. Liniștea din casă mă face să mă simt destul de bine, a fost o zi puțin cam agitată. Deschid ușa de la baie, crezând toți dorm. Închid în urma mea ușa și aprind becul. Mă întorc și îl văd pe Marko în cadă, cu apa cu spună care mai are foarte puțin și iese pe dinafară.
- Scuze, am crezut că dormi. spun aproape în șoaptă.
- Nici o problemă, poți să intrii.
Rămân pe loc și nu mai zic nimic. Într-adevăr, e frumos, înalt, cu umerii lați și e bine făcut. Tatuajul lui de pe spate nu-mi scapă neobservat.
- Dacă vrei să rămâi, închidă becul. Nu vreau să-i trezesc și pe restul.
Nu știu de ce, dar fac ce-mi spune. O parte din mine îmi spune ce faci? ești împreună cu fratele lui. pe când altă parte îmi spune e doar o baie împreună, o distracție de jumătate de oră și nimic mai mult.
- Eu mai am puțin și termin. spune el.
- Nu mă grăbesc.
- Sau vrei să facem baie împreună? zâmbetul ăla pervers și adorabil în același timp îi iese la iveală.
- Pe bune? nu vreau să par genul ăla de tipă căreia îi place să se distreze cu mai mulți, dar are ceva ce mă atrage. Îmi dau o palmă invizibilă și ies din baie.
- Mă anunți când termini. adaug.
- Știu că vrei să facem asta împreună. Știu că pare o nebuie, dar nu v-a știi nimeni înafară de noi doi, promit.
- Ce te face să crezi că vreau asta? Îl iubesc pe Hassan, nu aș putea face una ca asta cu un alt tip. spun cu mâna pe clanța ușii.
- Te văd că îți dorești asta, nu e nevoie să negi. Hai. zâmbește iar. Râd scurt și ies din baie.
- Îmi trimiți mesaj când termini aici.
"poți să vi." primesc mesaj după aproximativ jumătate de oră.
Mă îndrept spre baie, unde îl găsesc pe Marko stând pe marginea căzii. A pregătit apă cu spumă, lumânări în jur și 2 pahare de vin pentru mine. Îmi face semn cu mâna către baie, fără să spună absolut nimic. E aproape gol, prosopul legat în jurul taliei e singurul lucru care-i acoperă jumătate de corp. Mă apropii de el cu mâinile încrucișate la talie și mă opresc la doar jumătate de metru de el. Îmi întinde paharul pe care-l iau în secunda următoare. Zâmbește. Îl simt că zâmbește. Mă uit la cadă și rămân uimită. E prima persoană care face asta pentru mine.
- Ești plin de surprize. spun în șoaptă.
- Și nu îți place? mă prinde de braț și mă trage mai aproape de el, astfel încât parcă îi simt și bătăile inimii.
- Vrei să intrăm amândoi sau doar tu? Orice ai alege, eu tot voi rămâne aici. spune cu buzele lipite de urechea mea, fapt ce mă face să mi se cutremure tot corpul. Îmi desface șnurul de la halat și mi-l dă ușor jos. Nu știu de ce nu protestez, așa ar fi trebuit, dar mă simt bine în prezența lui. Îl cuprind de mână și intrăm amândoi să facem baie. De la un singur pahar de vin am ajuns să bem toată sticla. Sub aburii alcoolului, începem să ne sărutăm.

Fratele iubitului meu mortWhere stories live. Discover now