~Tizenötödik rész~

3.4K 177 21
                                    

Jövőmről szóló csoda szép álom világot a csengő hangom zavarta meg. Morogva el engedem a párom és elkezdem keresni a készüléket. Mire meg lett abba maradt a hívás. Feloldom és szembe találom magam két nem fogadott hívással ami Chanmitól jött. Szemeim azonnal ki pattannak. Nem is kell sokat várni már újra hallatszik a jól ismert dallam.
-JEON JEONGGUK!! HOL AZ ISTENBE VAGYTOK?RÉG ISKOLÁBA LENNETEK ! - el kellett tartanom a fülemtől a telefont az épsége érdekében.
-Ne haragudj el aludtunk. Tegnap írtam Yoonginak üzenetet. Ezek szerint nem adta át.
-Semmi baj. Figyelj szedjétek össze magatokat és menjetek haza. Utána pedig jó lenne ha el vinnéd Jimint az orvoshoz. - már jó jel hogy nem üvölt.
-Orvos?
-Igen. Egy hibrid szülész. Én most a sulitokban vagyok beszélek az igazgatóval.
-Rendben. Köszönjük.
-Nincs mit drágáim ért mindent. Szia. - rám is nyomta a telefont így el köszönni nem tudtam.
Tündérkém még mindig alszik csoda hogy a nagy ordibálásra nem kelt fel. Le teszem a mobilom és a szerelmem féle hajolok. Gyönyörű testét most csak egy pokróc fedi de az se mindenhol. Tegnapi harapás nyomom pont nem takarja így oda hajolok és nyomok rá egy puszit. Csak nyammog egyet és alszik tovább.
-Baba kelj fel.- kezemmel elkezdem simogatni a haját.
-Hmmm. Hadd aludjak még. - át fordult a másik oldalára és szuszogott tovább.
-Kicsim. Egyetlenem. Mennünk kell. - felé magasodtam és nyomtam egy puszit a pufi arcára. -AHJ JUNGKOOK MIÉRT NEM TUDSZ BÉKÉN HAGYNI! - rám üvöltött nem kicsit lepődtem meg.
Nem haragszom hisz tudom hogy a hormonjai miatt ilyen. Miután le esett neki mit csinált azonnal felém fordult és szorosan a nyakamba bújt. Szavak nélkül is tudom hogy nagyon megbánta. Elkezdem simogatni a hátát mire el sírja magát.
-Tündérke ne pityeregj. Nincs semmi baj. - probáltam el tolni magamtól de nem ment.
-Sahj... Sajnálom. - el vált tőlem és csoda szép kék íriszivel nézett rám.
-Minden rendben. Mennünk kell orvoshoz. Jó? - le töröltem utolsó könny csepjeit.
-Jó.
Fel keltem a helyemről és fel öltöztem a tegnapi ruháimba. Szerelmem is neki állt volna de neki kint maradtak a cuccai.
-Várj ki megyek érte.
-Köszi. - cukin elmosolyodott.
El indultam ám a víz függöny előtt megtorpantam. Farkassá változtam és át futottam. Amint a túlsó oldalon voltam megráztam nedves bundám és neki álltam éles látásommal keresni a ruhákat. Körül kémleltem mindent de nem találtam meg őket. Vissza megyek a kedvesemhez.
-Nincsenek meg. - éppen a  lapos hasát nézte.
Mikor meghallotta mély állatias hangom meglepően rám nézett.
-Az hogy lehet? Valaki elvitte őket? 
-Valószínűleg igen.- vissza alakultam és ücsörgő egyetlenemhez mentem.
-Egyetlen megoldás hogy át változol. Menni fog manó? - legugoltam elé és apró kacsóit össze kulcsoltam az enyémekkel.
-Nem tudom megpróbálom. - el engedtem a kezeit.
Szerelmem fel állt de nem fogta rendesen a plédet ezért le esett róla. Szemeim nem tudtam le venni angyali testéről.
-Mu... Muszáj így nézni? - pofikája tiszta piros lett. -Annyira csodálatos vagy. - karcsú derekára fogok és magamhoz húzom.
Rózsaszín puha ajkait játszani hívom az enyémekkel.
Pici kezeit tarkómnál össze kulcsolja és úgy húz jobban magára. Muszáj el válnom tőle vagy nem állok jót magam ért. Fejem a nyakába fúrom és mélyet szippantok mámorító illatából. Chim kis praclijai elkezdik simogatni az alhasam.
-Tündérke most nem lehet. - el tolom magamtól teljesen.
-Mi? Miért? Én nagyon kívánlak. -meglepődtem hiszen ilyen lazán sose mondta még.
Mindig elszokott pirulni.
-Mennünk kell.
-Jó. - fogta magát rókává alakult és már el is indult kifelé.
Megsértődött rám nem is kicsit. Én is szeretnék vele szeretkezni amíg lehet . De először orvoshoz kell menni. Farkas lettem és követtem a kis morci mochim. Egész haza fele vezető úton csöndbe volt. Nem szóltam hozzá én se hiszem biztos csak le üvöltené a fejem. Bejárati ajtóhoz érve újra emberek lettünk. Elővettem a kulcsom és ki nyitottam a nyílászárót. Jiminiet előre engedtem természetesen. Felment az emeletre. Gondolom fürdeni igyekezett. Konyhába mentem és a hűtő szekrénybe kezdtem keresgélni. Nagyon éhes vagyok valószínűleg a kedvesem is. Mielőtt neki állnék valamit össze ütni jobb lenne meg kérdezni. Először az ő szobájába mentem de nem volt ott így át mentem az enyémbe. Halkan léptembe a fürdőbe. Manóm le csukott szemmel relaxált a kádban. Oda osontam hozzá és le térdeltem a csempére. Kezem bele vezettem a hajába és elkezdtem masszírozni neki a fej bőrét. Íriszeit nem nyitotta ki csak egy kis sóhaj hagyta el a száját.
-Nagyon szeretlek és kívánlak téged.
-Akkor miért toltál el magadtól? - szemeit kinyitotta kezem pedig elvette a hajából.
-Mert tudni szeretném hogy a babával minden oké e. Ígérem orvos után azt csinálunk amit szeretnél! -Rendben. De most is ki szeretnék próbálni valamit. -huncut mosoly az arcán valami csintalanságot jelent.
-Nyugodtan. - még bólintottam is egyet hogy tegyen amit akar.
Fel ült a kádban és felém fordult.
-Vedd le a pólód. -ellenkezés nélkül teljesítettem kérését .
Közel hajolt hozzám gyors puszit adott a számra. Utána a nyakamra tért át . Mikor nyálas nyelvével megnyalta a testrészem tudtam mit szeretne. Sokat nem is kellett várni tű hegyes szemfogait bele szúrta a bőrömbe. Harapása hatására hangosan felnyögtem. Testem  elöntötte a forróság. Nyakam után a kulcscsontomba is bele mélyeztette fogait. Nadrágomban kis Jungkook nem volt már nyugodt állapotban.
-Nagyon finom vagy. -mikor el vált tőlem párnáin ott virított a vérem.
Tarkójára tettem nagy kezem és ajkaimra rántottam. Heves csókba hívtam az se érdekelt hogy hegyes fogai fel sértették a szám. Tudom most kell le állnom míg le tudok. Lassan elválok tőle.
-Éhes vagy? -nyelvem végig húzom megtépázott párnáimon.
-Igen.
-Mit szeretnél enni.?
-Hmm meg kívántam a mochit.
-Akkor gyorsan el megyünk a dokihoz és utána irány a cukrázda.
-Benne vagyok . - fel álltunk mind a ketten.
Ki lépett a fürdő kádból. Oda adtam neki a törölközőjét. Bele csavarta vékony kis testét és át mentünk a hálóba. Szekrény előtt kb tíz percet gondolkozott hogy mit vegyen fel. Én mondtam neki minden hogy szép de nem hallgatott rám. Végül egy fekete nadrágot meg piros pólót vett fel. Át vedlettem én is. Kék nadrágot és fekete pólót húztam magamra. Biztonság kedvéért Chimnek elvettem még egy fehér pulcsit. Ezután közös fogmosás és haj igazítás következett. Lementünk a földszintre Chimie konyhába ment és elkezdett kutakodni az egyik alsó szekrénybe.
-Mit keresel tündérke? - megtámaszkodtam a konyha pulton és onnan néztem ahogy bepucsít.
Igazán jó látványt nyújtott nekem.
-Meg van.! - Jiminie fel emelkedett ésegy zacskó gumicukrot szorított magához.
-Indulhatunk? - bólintott egyet . Elő szobába fel kaptuk a cipőink. Miután ki léptünk a házból bezártam az ajtót. Be ültünk az autóba és be csatoltuk a biztonsági övet. Telefonom megnéztem a címet hogy hova kell menni. Chim zenét kapcsolt és neki látott az édesség befalásának. Az út nagyon jól telt. Mind ketten énekeltünk kicsim közben evett. Orvosi rendelőnél le parkoltam . Ki szálltunk a kocsiból azonnal össze kulcsoltam a kezeink. Váró teremben csak két fiú volt bent . Az egyiknek nagy pocakja volt már. Semmi kétség hogy omega viszont a másik srác ember volt. Lehetett körülöttük látni a rózsaszín ködöt. Szerelmemmel mi is helyet foglaltunk és türelmesen várakoztunk. Öt perc elteltével ki nyílt az ajtó és egy fehér ruhás nővér jött ki.
-Park Jimin kérem jöjjön. - fel keltünk a helyünkről és a hölgy után bementünk a rendelőbe.
Helyiségbe egy idős férfi tartózkodott.
-Jó napot kívánok! Dr. Kim vagyok. Kérem Jimin feküdjön az ágyra. - fehér lepedővel le terített bútorra mutatott.
Manóm tette amit kért. Nővér fekvő picuromhoz ment és fel tűrte a pólóját majd zselét kent szét a pocakján. Ezután elment kezet mosni és az idős férfi mellé állt.
-Apuka nyugodtan menjen közelebb. -hát igen én meg rekedtem az ajtóban.
Jimin felém hajtotta fejét és kicsi kezét felém nyújtotta. Mellé lépkedtem és össze fontam kezeink. Ezután a doktor neki állt az ultrahangnak. Mi mind a ketten a gép képernyőjét lestük. Kicsi kis fehér pont látszódott a felvételen. Az a kis pont a mi kis szerelmünk. Kedvesem szorosan szorította a kezem. Kaptunk képeket a doktor úr pedig elmondta a fontos tudnivalókat. A terhesség elején még három hetente kell járni. Az idő múlásával egyre sűrűbben kell majd. Írt fel vitaminokat , elmondta hogy a meleg víz jót tesz ha görcsöl. Nekem a lelkemre kötötte hogy ha valamit meg kíván Jimin azt meg kell venni neki. Boldogan hagytuk el a rendelőt. Következő úti cél a cukrázda volt . Szerencsére nem kellett sokat kocsikázni a városban. Délután van és ilyenkor általában dugó szokott lenni. Régies kis falatozó elött le parkoltam. Picim úgy rohant be a helyre mint egy ovis. Én csak mosolyogva követtem. Pulthoz tapadva figyelte a különböző mochikat. Eladó srác igen feltűnően nézegette a manóm. Ezért mögé sétáltam és derekára tettem a kezem.Gyerek azonnal vette a lapot és rendezte magát. A boltban lévő összes fajta mochiból be rendelt kettő darabot a párom. Én csak kávét kértem. Két tányéron kaptuk meg a sütiket. Le ültünk a kiválasztott asztalhoz kis rókám azonnal neki látott az evésnek. Mire megittam a csésze italom ő betolta a két tányér mochit. Jól lakottan dőlt hátra és simogatta a pociját.
-Jól esett?
-Nagyon. Köszönöm.
-Nektek bármit. Amúgy szívem hogy szeretnéd meg találni apukád? - tudom kényes a téma de muszáj róla beszélni hogy előre jussunk.
-Fogalmam sincs. Csak a nevét tudom. Kim Jiwon.
-Tündérke ...
-Honnan ismered apám? - beszélgetésünkbe Suho csatlakozott be.
-Mi a te apukád? - szerelmem a döbbenettől majdnem le fordult a székről. 




















Sziasztok!😁😊

Tudom hogy egyre késöbb hozom a részeket .
Mentségemre szóljon próbálok igyekezni velük.
Most hogy nincs suli és munka sietek a részekkel.
Köszönöm a türelmetek.
Remélem ez a rész is elnyeri a tetszésetek.
A szavazáson az első sztori kapta a legtöbb szavazatot úgy hogy az lesz a következő könyvem.
Csináltam már egy borító képet amit meg is mutatók nektek.
Se a cím se a borító nem biztos.
Ha sikerül ennél jobbat ki találnom akkor az lesz majd a borító képe a könyvnek.

Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket csillagokat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket
csillagokat.
Nagyon boldog vagyok a visszajelzéseitek után .
Sok energiát és örömöt adatok nekem.
A vírus miatt meg mindenki vigyázzon magára. ❤❤❤❤❤❤

Karmai közöttWhere stories live. Discover now