Bölüm 1

164 6 3
                                    

Jessica's POV:

Şu anda bir uçakta oturuyorum ve 4 yıl sonra Türkiye'den New York'a dönüyorum. Ama oraya geri dönmekbeni mutlu etmiyor. Nedenini bilmek ister misin? O zaman kendimi tanıtmama izin ver ve sana nedenini söyleyeyim.

Ben Jessica Styles ve kurt adamım. New York'un kurşun geçirmez sürüsüne aitim ve aynı zamanda alfalarının beta sı ve kız kardeşiyim. 17 yaşımdayken sürümden kaçtım ve Türkiye'ye geldim. Şimdi 21 yaşındayım ve burada yaşamayalı dört yıl oldu.

Bütün kurt adamlar 18. Bu yüzden herkesten kaçtım çünkü arkadaşımı bulmak istemiyorum.

Aslında arkadaşım tarafından reddedilmekten korkuyorum. Arkadaşım Alexa onu bulduğu gün arkadaşı tarafından reddedildi. Bunu tecrübe etmek istemiyorum. Arkadaşının seni reddettikten sonra başka sını işaretlediğini fark etmen gerçekten çok acı veriyor. Bütün bunlardan korkuyorum.

Kardeşim Alpha Kevin neden kaçtığımı ve nerede olduğumu anladığında beni New York'a dönmeye ikna etmeye geldi. Geçen ay onun Alfa törenine gitmedim, bu yüzden şimdi ben New York'a geri gelebilir ve sonra benim arkadaşı (ben istemiyorum) bulabilmek için onun doğum günü bir bahane yaptı.

Türkiye'deyken, ne bir şey düşünmek zorunda kaldım ne de arkadaşımın beni bulmasından endişe ediyordum çünkü ait olduğum ülkeden çok uzaktaydım ve sadece ülkemizde, başka hiçbir yerde arkadaşlarımızı bulabiliyoruz.

Uçağım New York'a indi. "cehenneme hoş geldin Jessica" , ben kendi kendime mırıldandı. Türkiye'de yaşadığım hayatla kıyaslandığında buradaki hayat benim için kesinlikle cehennem olacak.

Ben de korkarım ki, iki ay önce ailem bir araba kazasında öldüğünde bile burada olmadığım için herkes ne diyecek. Onların cenaze Türkiye'de benim için (bu ne düşünüyorum), ne kadar harika (alay dikkat) yapıldı.

Şu anda kardeşimin bana gönderdiği şoförle evimize gidiyorum. Alfaların çoğu sürü evlerinde yaşamıyor, kendi evleri var.

Malikaneye ulaşmamız bir saatten fazla sürdü çünkü kurt adamlar insan nüfusundan uzakta yaşıyorlardı. Köşkümüz ormanda, böylece kimse bizi bulamıyor.

Arabadan indim ve sakinleşmek için iç çektim. " Bakalım içeride beni neler bekliyor" .

Malikanenin kapısını çaldım ve birkaç saniye sonra bir hizmetçi kapıyı açtı. "Tekrar hoş geldiniz, Bayan Styles," dedi hizmetçi. "Teşekkür ederim." Ben yanıtladı . "Alpha ve Luna oturma odasında, seni bekliyor," diye beni bilgilendirdi. Başımı salladım ve oturma odasına gittim.

" eve hoş geldin, Jess", Kevin, kardeşim beni gördüğü anda dedi ve bana sıkı bir kardeş sarılmak vermek için geldi. Bu dört yıl içinde sarılmalarını çok özledim. " Seni özledim abi" , ben daha sıkı ona sarılma sırasında dedim. "Ben de" , Kev yanıtladı.

Sarılmayı kırdık ve sonra baldızım ve sürünün Luna'sı Katherine bana sarılmaya geldi. "Seni tekrar görmek güzel, Jess," kate dedi. "Teşekkürler, abla" . Kate benim ablam gibi. Luna yerine kız kardeşini aramamın sakıncası yok. Kev onu neredeyse beş yıl önce buldu ve onu çok seviyor. Üç yaşında bir oğulları bile var. Xavier.

"Neden gidip bir süre dinlenmiyorsun, çünkü uzun yolculuktan yoruluyor olmalısın?" Kate önerdi. "Evet," dedim ve odama gittim.

 "Evet," dedim ve odama gittim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Alpha's Mate (Türkçe)Where stories live. Discover now