Bölüm 2

115 3 0
                                    

Jessica's POV :

Pencereden gelen güneş ışığıyla uyandım. Battaniyeyi üzerimden çıkardım ve bugün hazırlanmak için tuvalete gittim. Bugün Kev'in 25. Umarım bugün arkadaşımı bulamam.

Güzel bir duş aldım ve kot pantolon ve tişört giydim. Parti akşam, bu yüzden şu anda giyinmek zorunda değilim çünkü sabah sadece dokuz. Mutfağa indim ve Kate ve Kev'i selamladım. "Günaydın".
"Günaydın", Kate ve Kev beni selamladı.

" Doğum günün kutlu olsun, abi" , Kev diledi ve ona sarılmak verdi." teşekkür ederim" , dedi sarılmak dönerken

" Dün gece iyi uyudun mu?" diye sordu Kate. "Evet" , ben yanıtladı. "Mola orucunun ne olduğunu?" diye sordum hizmetçiye. " Krep, sandviç ve mısır gevreği " dedi Krep istiyorum" dedim.

Kev sessizliği bozduğunda kreplerimi sessizce yiyordum. "Peki, bunca yıl Türkiye'de ne yaptınız?" Bana sordu. "Orada okuyordum" dedim. "Orada ne okuyordun Jess?" Abla merakla sordu. "Moda ve tasarım", onlara söyledim. " Vay canına, bu harika", abla bağırdı.
"Evet".

Abi, sana bir şey sormak istiyorum. Kev'e dedim ki. "Evet mi?" dedi. "Anne  ve Baba'yı neden Türkiye'ye gömdük?

" Anne bunu istedi. Bir keresinde bana, ölümünden sonra memleketine gömülmek istediğini söylemişti. Baba, Anne'le aynı yere gömülmek istediğini söyledi. Bu yüzden onları Türkiye'ye gömdük." Bana söyledi.

"Oh! Tamam" , cevap olarak tüm söylediğim bu. Tanrı'ya şükür, sebebi ben değilim çünkü ailen sırf senin yüzünden başka bir yere gömülse garip geliyor. Weired, değil mi?

Parti zamanı:

Şu anda doğum günü partisi için hazırlanıyorum. Konuklar yakında gelecek. Bütün gün odamda oturmak istedim ama bu mümkün değil. Kevin beni herkesle tanıştırmak istedi çünkü arkadaşımı bulmamı istedi. Sadece güvende olmamı istediğini biliyorum. Beni iyi ellerde istiyor, beni koruyacak biri. Kendimi koruyabilirim ama o bunu anlamıyor. Ben sürü içinde iyi bir dövüşçüyüm ve bunu herkes biliyor.

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
The Alpha's Mate (Türkçe)Место, где живут истории. Откройте их для себя