38. Část

50 0 0
                                    

Rozeběhla jsem se ke vchodu, ale nejdřív počkala na Bennyho, než koupí vstupenky. ,,Tak kam první?" zeptal se Benny. ,,Podle plánku, musíme vidět všechny zvířátka!" byla jsem jak malé dítě a táhla Bennyho za ruku, aby už šel.

Prohlédli jsme si úplně všechno, byla jsem nadšená. Vážně zoologické zahrady miluji. O všem jsme si s Bennym povídali a bylo mi s ním tak hezky, skoro jsem zapomněla na to všechno, co se předchozí den stalo u Oscara.

,,Už nám pojede vlak lásko." oznámil mi Benny. ,,Ach jo, nemůžeme jet tím dalším?" udělala jsem smutné oči. ,,Nemůžeme lásko, protože zítra je škola." ,,Ach jo."

,,Ta Codyho holka je strašná, vůbec nám nedovoluje se s ním vídat. Mám možnost s ním mluvit pouze ve škole." poznamenal Benny, když už jsme seděli ve vlaku. ,,Máš pravdu, taky jsem se s ním už dlouho nebavila." potvrdila jsem mu. ,,Všiml jsem si, že za tu dobu, co jsme spolu jakoby nebyli, jsi byla venku i s Eddiem." ,,Jo jo, byla." ,,Nepodvedla jsi mě, že ne?" zeptal se.  Za normálních okolností bych se urazila, ale v tomhle případě jsem se začala hrozně smát. ,,Angel?" Čemu se jako směješ? Mně to teda vůbec vtipné nepříjde." začal, ale já ho ignorovala a smála jsem se dál. ,,Hej, Angel, co je tady k smíchu?" zajímalo ho, ale já mu to nemohla říct, slíbila jsem to Eddiemu. ,,Nic nic." stále jsem se smála, ale už jsem se pomalu uklidňovala. ,,Dělej, řekni mi to." ,,Vážně nic tu není k smíchu." uklidnila jsem se. ,,Ty jsi s ním něco měla?" zeptal se a můj záchvat smíchu se opět spustil. ,,Neee, už dost." smála jsem se. ,,Angel!" zvýšil hlas. ,,Lásko, opravdu jsem s ním nic neměla, prosím, věř mi to." ,,Nevím, jestli ti mám věřit, když se tak směješ." ,,Já se směju, protože je to ta nejmíň pravděpodobná věc." ,,Proč? Tobě se Eddie nelíbí?" ,,Ale jo líbí, je to moc hezkej kluk, ale nelíbím se mu já." ,,Proč? Však jsi ta nejkrásnější holka na světě." ,,No právě proto." uchechtla jsem se. ,,Co? Co tím chceš říct?" ,,Nic tím říct nechci." ,,Počkej, právě proto, Eddie, Eddie je teplej?" dostal ze sebe Benny. ,,Sakra." zaklela jsem, opravdu mě nenapadlo, že na to přijde.

,,Eddie je gay?" koukl na mě. ,,Opovaž se to někomu říct! Ani jemu to neříkej!" ,,Neboj, já jsem si to trochu myslel jako, on byl vždycky taková bábovka." uchechtl se Benny. ,,Za to ty jsi frajer viď." zasmála jsem se a Benny se urazil. ,,Tak to bych mu měl sehnat nějakého kluka ne? Ikdyž já moc buzen neznám." ,,Benny!" okřikla jsem ho. ,,Tak promiň, ale mohli bychom mu někoho najít ne?" mrkl na mě. ,,On už svojí lásku má." ,, Cože? On má kluka? A už s ním spal? To si to tam nechává strkat nebo naopak? Počkej a s kým chodí?" ,,Benny, jako vážně. První co tě zajímá, jestli si to nechal.. no nebudu to radši ani říkat. S nikým nechodí prosím tě." ,,Tak jak to, že už má svojí lásku, já to nechápu." ,,Prostě je do někoho zamilovanej, ale ten druhý o tom neví." ,,Tak ať mu to řekne ne?" ,,Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak už to přeci udělá." ,,Já být v jeho kůži, tak to udělám, však těch teploušů není moc a Eddie je hezkej, hezčího kluka si ten druhej gay nenajde." ,,No jenže, on ten druhej kluk není gay." ,,Cože? Není gay? Tak proč ho chce?" ,,Protože je do něj třeba zamilovanej a vystupujeme." ukázala jsem mu.

Šli jsme k autu a Benny mě odvezl domů. ,,Než odejdeš, tak mi to musíš doříct." nenechal mě Benny vystoupit z auta. ,,Fajn, tak co chceš vědět teda?" ,,Jak jako, že to není gay?" ,,No není, prostě se do toho kluka zamiloval, protože se s ním baví už dllouho, přijde mu fajn a tráví s ním čas." ,,Ale Eddie netráví čas s nikým, kromě nás." poznamenal Benny. ,,Počkej, cože? Nene, že ne? Že to není pravda? Ne to nedává smysl nebo vlastně dává, ale né." došlo mu to po krátké pauze. ,,Benny? Jsi v pohodě?" koukla jsem na něj. ,,Kdo je to z naší party?" koukl zase on na mě. ,,Nesmím to říct." ,,Mitch." prohlásil Benny.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Where stories live. Discover now