6. Část

68 4 1
                                    

Zbývala tam ještě čtvrtka rumu a už jen při pohledu na ni, mi bylo zle, ale zhluboka jsem se nadechla a vypila jsem ji ihned.

Zašklebila jsem ukrutně moc, když mi do krku vplula poslední kapka. Benny mi hned podal kolu. ,,Fuj, to je hnus." vyplázla jsem jazyk a pořádně jsem to kolou zapila. ,,Frajerka. " pochválil mě Eddie. ,,Zahrajeme si flašku." rozhodl Hunter, ale to se mi ani trochu nelíbilo. ,,To hrát nebudu, protože jsem tu jediná holka." nafoukla jsem pusu a vzala jsem si další flašku. ,,Brzdi. Nemůžeme za to, že tvojí nejlepší kámošku si vzal do parády tvůj bratr." vzal mi Hunter flašku z ruky. ,,Ticho!" napomenula jsem ho a pila jsem dál.

Asi za hodinu jsem se tam hrozně smála vtipu, který mi řekl Mitch, ale ten vtip jsem během vteřiny zapomněla. Benny, Mitch, Eddie a Cody byli opilý tak dvakrát víc jak já, Mag a můj brácha se nevrátili zeshora a Hunter byl poměrně v pohodě. ,,Zahrajem si fifu." navrhl Cody a na xboxu, který tam přivezl Hunter začali kluci hrát.

,,Je mi zle." vydala jsem ze sebe po pár minutách sledování jejich hry. ,,Tak chceš jít už nahoru?" zeptal se mě Hunter. ,,Jo, chci." odpověděla jsem a nechala jsem se od Huntera v náruči odnést až nahoru do dalšího pokoje.

,,Jsem na Mag a bráchu docela naštvaná." prohodila jsem hned, co jsem se rozvalila na postel. Hunter si sundal tričko a džíny a lehl si jen v trenkách vedle mě. Musím uznat, že jeho tělo bylo skutku slušný, ale přišlo mi to trošku zvláštní. ,,Proč jsi na ně naštvaná?" zeptal se Hunter a mile se usmál. ,,Protože mě tu oba dva nechali. Mag je moje nejlepší kamarádka, tak by tu měla být se mnou a Drake je můj starší brácha, tak by mě měl hlídat." stěžovala jsem si. ,,Opravdu ti vadí, že se o tebe tvůj brácha nestará, nebo si spíš naštvaná,  že se vyspal s tvojí nejlepší kámoškou?" uchechtl se Hunter. Měl pravdu, vůbec mi nevadilo, že se o mě Drake nestará, ale vadilo mi, že mi ukradl Mag a u Mag mi vadilo, že se s ním vyspala, ale zase na druhou stranu je dobře, že to byl Drake, aspoň vím, že ten ji do háje nepošle. ,,Přijde mi to od ní trochu nefér, mě tu nechat samotnou a navíc mi přijde i brzo, aby se s ním vyspala." přiznala jsem mu. ,,Ona je panna?" zeptal se. ,,No, teď už není, ale jo byla." ,,A ty?" ,,Jsem panna." ,,Takže ji závidíš?" zamrkal očima. ,,Nezávidím, je to můj brácha!" zvýšila jsem hlas. ,,Promiň." usmál se, ale v tu chvíli se mi zvedl žaludek. ,,Je ti zle?" koukl na mě. Nebyla jsem schopná mu odpovědět, tak jsem jen zakývala hlavou a běžela do koupelny, která byla naštěstí hned vedle.

Hunter přiběhl hned za mnou a držel mi vlasy, když jsem začala zvracet. Vyzvracela jsem se a bylo mi stokrát líp. ,,Promiň." řekla jsem Hunterovi, hned, co jsem si umyla a vypláchla pusu. ,,V pohodě, znám to, je ti líp?" ,,Jo." usmála jsem se na něj, ale cítila jsem se pořád dost trapně.

Šli jsme zpátky do pokoje a tam jsme si zase lehli. ,,Nechceš si třeba sundat ty legíny? Bude ti teplo." zeptal se Hunter. Rozhodla jsem se, že mi to je jedno, protože on byl taky jen v trenkánkách, a tak jsem si je sundala, jenže jsem měla tanga. ,,Juuj pěkná prdelka." plácl mě lehce Hunter. ,,Hele." zasmála jsem se. Hunter se natiskl na mě a oba nás přikryl dekou. ,,Jsi moc hezká." usmál se na mě. ,,Opilá." zasmála jsem se. ,,To vůbec nevadí." zašeptal Hunter a naklonil se ke mně. Bylo to hrozně nečekaný, ale přitom přirozený, tak jsme se začali líbat. Po chvilce mi došlo, co to vlastně dělám a odtrhla jsem se. ,,Děje se něco?" roztomile na mě pohlédl se starostí v očích. ,,Ne." usmála jsem se a líbala jsem se s ním dál.

Ráno jsem se probudila vedle Huntera, který ještě spal. Vzala jsem si legíny a namířila jsem si to do koupelny. Čistila jsem si zuby, když do koupelny někdo vešel a já leknutí vykřikla. ,,Neřvi." smála se Mag. ,,Jak ti je?" zajímalo mě. ,,Dobře, kocovinu nemám a musím ti něco říct, s tím, že se bojím, že mě zabiješ." odpověděla mi Mag. ,,Spala jsi s mým bráchou." ,,Jak to víš?" ,,Řekli mi to kluci, když jsem se s Hunterem vrátila a navíc jsem tě i slyšela." ,,To snad ne." zhrozila se Mag. ,,Neboj, myslím, že to řešit nebudou." ,,Emm, to bylo tak úžasný, na to, že byl panic, tak bylo to skvělý a miluju ho." ,,Detailů mě ušetři, přece jenom je to můj brácha." ,,Dobře a kde jsi spala ty?" zeptala se mě. ,,Vedle s Hunterem a líbali jsme se a já teď vůbec nevím, co to jako mělo znamenat, já jsem nic takového ani neplánovala, ale byla jsem opilá a on byl tak hodnej a tak blízko a prostě." ,,Já to chápu, ale Benny bude naštvanej jak něco." ,,Nemá důvod být naštvaný, nic mezi mnou a ním není." ,,To je pravda." potvrdila mi Mag.

Šly jsme obě dvě dolů, kde byl Drake a ostatní kluci kromě Huntera, který stále spal. ,,Kde jsi s Hunterem celou noc byla a co si s ním dělala?" spustil hned Drake, jakmile mě spatřil a pak šel teprve k Mag, které věnoval pusu do vlasů. ,,Laskavě se uklidni, byla jsem s ním nakoupit už předtím, než jsi se ty zdejchnul s Mag a hned potom jsme se vrátili, byli jsme tu s klukama a když mi bylo zle a už jsem si chtěla lehnout, tak jsem s ním šla do pokoje vedle vás a usnuli jsme." koukla jsem na něj a sedla jsem si ke klukům na gauč, který byli těžce mimo. Všichni leželi různě po místnosti a měli asi dost velkou kovovinu.

Drake mi chtěl ještě něco říct, ale zeshora přišel Hunter. ,,Opíchal jsi mi ségru?!" zařval na něj Drake. ,,Děláš si prdel? Proč tak řveš? Ne neopíchal." oblékl si tričko Hunter a usmál se na mě.

Ahoj, jen jsem vám chtěla prozradit, že v další části se začnou objevovat postavy z prvního dílu, takže doufám, že děj pochopí i ten, kdo třeba první díl nečetl..
Helča❤

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Where stories live. Discover now