21. Část

59 1 0
                                    

,,Měly jste říct mě a ne že tu budeš s ním." byl naštvanej. ,,Hele, kdybych nejela s ním, tak ani nevím, že tu na mě čekáš, protože bychom šly s Daisy samy, což jsme taky měly v plánu, než nás Hunter potkal a já bych šla pak rovnou domů, přes školu bych to nebrala a ty bys tady vystál důlek." usmála jsem se na něj.

,,Navíc jde o Huntera a Daisy, mně se líbí někdo jiný." uculila jsem se a šla k němu do auta. ,,A kdo?" zajímalo ho. ,,To je tajný, spíš mi prozraď, kam vyrazíme.",,Vzhledem k tomu, že je už docela zima, tak bych to viděl na kavárnu a pak se kouknout po dárcích." navrhl Benny. ,,Jo, to je super nápad." souhlasila jsem.

Seděli jsme v obchoďáku v mé oblíbené kavárně a popíjeli latté a hned poté jsme vyrazili do obchodů. ,,Tohle je super ne? Pro bráchu." ukázala jsem Bennymu jedno tričko. ,,Ten by ocenil spíš krabičku kondomů." smál se Benny a sám koukal po mikinách. V klidu jsme vybírali dárky, když jsem uslyšela známé hlasy. Řítila se knám Vanessa se Shopie a Hunterem. ,,Ahoj." přišel Hunter za námi. Vanessa se kolem něj lepila a mně z toho bylo zle. ,,Co tu děláte?" zeptala se nás Vanessa. ,,Koukáme po dárcích." informoval je Benny. ,,Pro mě?" obejmula Shopie Bennyho, což mě dost naštvalo. ,,Možná." usmál se na ní Benny, což mě rozčílilo totálně a vydala jsem se proto pryč.

Benny

Prohlížel jsem si zboží v obchodě, když jsem náhle zpozoroval příchod Huntera, Vanessy a Shopie. Vadil mi příchod všech, protože nechci, aby mi Hunter dělal do Angel, Vanessa je namyšlená kravka a Shopie je absolutně hloupá holka, která po mně jede. Přišli k nám a hned se Vanessa zajímala, co tady děláme, odpověděl jsem ji, že vybíráme dárky, čehož se hned chytla Shopie a usmyslela si, že bych ji snad někdy něco koupil. U toho mě obejmula, tak jsem ji teda řekl, že možná a falešně jsem se usmál. Angel se najednou sebrala a odešla. Nechápal jsem, co se stalo. Hunter poslal Vanessu a Shopie k oblečení a mně pošeptal: ,,Jsi idiot? Běž za ní a naprav to!" Docela jsem se divil, že mi takhle radí a opravdu si přeje, abych Angel získal. Samozřejmě, že jsem se za ní vydal.

Emma

,,Angel?" slyšela jsem za sebou. Moc dobře jsem vedela, že je to Benny, ale pokračovala jsem dál v cestě. ,,Prosím Angel." řekl znovu. Zastavila jsem se. Čekala jsem až mě dojde a pak jsem se k němu otočila. ,,Omlouvám, se." koukl na mne zas se svým smutným výrazem. ,,Když se nic nestalo, jen jsem chtěla od nich odejít." cukla jsem rameny. ,,Aha, dobře.",,Chci jet domů." prohlásila jsem. ,,Ale.",, Chci jet domů." zopakovala jsem. ,,Dobře, povzdechl si Benny.

Dojeli jsme ke mně domů a já neviděla před barákem Drakeovo auto, zase je někde s Mag. ,,Půjdeš se představit?" koukla jsem na Bennyho. To mu se rozzářil úsměv na tváři. ,,Půjdu." souhlasil.

,,Ahoj mami, tohle je Benny, kamarád Drakea a už i můj kamarád." usmála jsem se. ,,To je ten, jak ti říká Angel že jo?" začala hned máma, já se chytala za hlavu. ,,Ano, to jsem já, Ben Cristovao, rád vás poznávám paní Lynchová." choval se Benny slušně. ,,Taky tě ráda poznávám, ale určitě chcete být sami, tak běžte nahoru." usmívala se mamka. Já tedy s Bennym šla nahoru. ,,Emmy? Je moc hezký." zakřičela za mnou ještě mamka a Benny se začal smát, já si připadala dost trapně.

,,Tvé mamce se líbím a tobě?" zaculil se, když jsem ho odvedla do svého pokoje. ,,Ani trochu." odpověděla jsem mu, ale Benny si na mé posteli otevřel můj notebook a spatřil na něm fotku mě a Bennyho na pouti. ,,Aha." zasmál se. Úplně jsem zrudla. Benny dal počítat na stůl a chytil mě za ruku. ,,Přiznej to." posadil si mě k sobě na postel. ,,Trošku." zastyděla jsem se. Benny se začal smát a dal mi pusu. ,,Ty jsi ta nejkrásnější holka, co jsem kdy viděl." usmál se na mne. Obejmul jsem ho a začala jsem ho líbat. ,,Miluji tě." vystřelila jsem ze sebe, bez toho, abych si to uvědomila.
Když mi to došlo odtrhla jsem se. ,,Ehmm teda, no, musím už domů." potřebovala jsem utéct. ,,Angel, ty jsi doma." uchetl se Benny. ,,Aha, no tak no.." Benny mne přerušil další pusou. ,,V klidu Emmy, taky tě miluji." Nejvíc mě překvapilo asi to, že mi řekl Emmy, protože mi od samého začátku říká Angel a ani jsem netušila, že si mé pravé jméno pamatuje.

Benny

Myslel jsem si, že je na mě Angel opravdu naštvaná, protože chtěla odvézt domů, ale nakonec mě pozvala dovnitř. Její mamka je dost hezká, už vím, po kom taková Angel je. Asi jsem se jí dost zamlouval, tak hned, co jsem byl s Angel sám jsem se jí zeptal, jestli se ji taky líbím. Snažila se mi tvrdit, že  vůbec ne, ale všiml jsem si na jejím počítači, že má na tapětě fotku se mnou, když jsme byli spolu na pouti.

Trošku se zastyděla, ale přiznala mi, že se ji líbím. Políbil jsem ji a řekl jsem ji, že je ta nejkrásnější holka, co jsem kdy viděl. Byla to pravda, k Angel cítím to, co jsem nikdy k nikomu jinému necítil. Angel mě taky hned políbila a řekla mi to, co jsem od ní chtěl vždy slyšet, řekla mi, že mě miluje.

Chvíli ji to trvalo, než si uvědomila, co to vůbec řekla a úpřímně já jsem to taky chvíli muset vstřebat, protože jsem nejdřív přemýšlel, jestli to není jen sen, ale pak jame se oba probrali a Angel znervóznila, řekla, že musí domů. Já ji připomněl, že jsme u ní doma, ale byla ve stresu a začala panikařit. Zahleděl jsem se ji do očí a usmál jsem se. Nakonec jsem ji políbil,  aby jsem ji uklidnil. ,,V klidu Emmy, taky tě miluji." sdělil jsem ji. Řekl jsem ji Emmy, aby věděla, že si ji vážím a to co jsem právě řekl myslím opravdu vážně.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Where stories live. Discover now