30. Část

50 3 0
                                    

,,Emmy Lynchová, ty zkrátka chceš šukat." šibalky se usmála. ,,To není pra..." zasekla jsem se, když uprostřed mé věty nadzvedla Mag obočí. ,,Ježiši, no dobře, asi jo, ale jenom s Bennym a asi se chci trochu pomstít.",,Jasně rozumím." zaculila se Mag.

Mag večer odešla a já se rozhodla Bennymu napsat.

Já: Ahoj

Chvíli jsem musela čekat, ale Bennyho odpovědi jsem se dočkala.

Benny: Ahoj, jak to, že mi píšeš?
Já: Neviděla jsem tě celý týden..
Benny: Jo, byl jsem nemocný..
Já: Aha
Benny: Chybíš mi :(
Já: Jo, ty mně taky..
Benny: Rád bych tě viděl..
Já: Když já nevím..
Benny: Prosím..
Já: Zítra mám čas..
Benny: Jo dobře, tak kam půjdeme?
Já: Máš volnej byt?
Benny: Zítra? Mám proč?
Já: Nechci, aby nás někdo viděl spolu venku..
Benny: Aha :(
Já: No..
Benny: Dobře, tak zítra pro tebe ve dvě přijedu a budeme u mě..
Já: Dobře..

Bylo mi ho strašně líto, ale když on mi tak ublížil a prostě, nevím, jestli ho miluji tak jako dřív. Bojím se, že už se to nevrátí..

Další den ráno jsem začala panikařit, jestli to byl dobrý nápad, proto jsem raději napsala Mag.

Já: Mag! Mag! Mag!
Mag: Co? Co? Co?
Já: Umírám!
Mag: Wtf proč?
Já: *přeposlán chat s Bennym*
Mag: Juujs, bude sex co? :D
Já: Nevím, jestli to je dobrej nápad.
Mag: Byl to tvůj nápad..
Já: No právě..
Mag: To zvládneš..

Ve dvě hodiny pro mě přijel před barák Benny. Byla jsem z toho docela dost hotová. Bylo už velké teplo, tak jsem si vzala minisukni a průsvitnou halenku. No co si budem, vypadala jsem trochu jako štětka.

Šla jsem k Bennymu autu a už viděla, jak na mě kouká. Byla jsem nervózní.
,,Ahoj" otevřela jsem dveře auta a sedla jsem si na místo spolujezdce. ,,Ahoj, vypadáš, vypadáš jinak." zadrhával se Benny. ,,No, jo no." pronesla jsem a modlila jsem se, aby se mnou už nemluvil. Mé modlení bylo asi vyslyšelo, protože zbytek jízdy jsme byli zticha.

Benny otevřel dveře svého domu a pustil mě dál. Nebyla jsem tu poprvé, takže jsem moc dobře věděla, kudy mám jít do jeho pokoje. ,,Za chvíli přijdu, přinesu nám něco k pití." zavolal za mnou Benny, ale to už jsem byla skoro v jeho pokoji.

Sedla jsem si na postel a rozmýšlela si, co budu dělat. Benny přišel s dvěmi plechovky koly a položil je na noční stolek. ,,Co bys chtěla dělat?" zeptal se. ,,Nevím.",,Tak si pustíme film?" Přikývla jsem a natahovala se pro polštář, když jsem se natahovala, sukně se mi vyhrnula nahoru, až mi byl vidět zadek, ale to byl samozřejmě účel. Benny se trochu zarazil, bylo to poznat, ale dělal jakoby nic, lehl si vedle mě a pustil film.

Ten film mě vůbec nebavil a upřímně jsem se ani necítila vedle Bennyho dobře, jsem ráda, když spolu ležíme, objímáme se a sem tam přistane nějaká ta pusa, ale teď jsme vedle sebe jen leželi, jak dvě mrtvoly.

Pokračovala jsem s mým plánem. Začala jsem se různě kroutit, aby se mi sukně vyhrnovala. Benny si toho začal všímat, tak jsem si začala rozepínat knoflíky k výstřihu. ,,Co to děláš?" zeptal se Benny. ,,Nic, je mi horko, sleduj film." usmála jsem se na něj, ale začala jsem s vyšším levlem. Začala jsem si rozepínat podprsenku se slovy, že mě hrozně tlačí a přitom Bennymu něco malého ujelo. ,,Můžu ti pomoc?" vykřikl. Usmála jsem se a přikývla. Benny vypl film a dal notebook mimo postel. Pomalu mi začal sundávat halenku a pak i tu podprsenku.

Koukal na mě, jak kdyby nevěděl, co má dělat. Naklonila jsem se k němu a kousla jsem ho do ušního lalůčku. Okamžitě se mi vrhl na rty, ale já ho včas zastavila. ,,Ne ne ne, použij svůj jazyk někde jinde." kousla jsem se do rtu.

Benny se pomalu přesouval k mé sukni a začal mi sundávat kalhotky. Když byly dole, ještě se na mě podíval. ,,Takže jsme spolu?" zeptal se. Byla jsem nadržená a vzrušená z toho, že mi to vůbec vyšlo a on to prodlužuje. ,,Dej se do práce." pobídla jsem ho. Benny už naštěstí nic nenamítal a začal mě lízat.

Bylo to úžasné, nakonec jsme se spolu i vyspali. Oblékla jsem se a vzala si plechovku koly. Koukla jsem do mobilu a pak na Bennyho. ,,Je mi líto, ale už budu muset jít." oznámila jsem Bennymu a šla jsem směrem k jejich vchodovým dveřím. ,,Počkej, kam musíš a co tohle znamenalo?" zastavil mě Benny. ,,Hele, já už fakt musím, napíšeme si ano?",,Já tě odvezu domů." nabídl se. ,,Ne, to je v pořádku, mám to kousek." usmála jsem se a šla jsem pryč.

Rychle jsem vypadla z blízkosti Bennyho domu. Sakra, sakra, sakra, co jsem to sakra udělala? A proč se mi to tak líbilo? Tohle je zvrácený. Okamžitě jsem vzala do ruky telefon, zavolala jsem Mag a vše jsem ji řekla.

Mag je kámoška pro každou špatnost, všechno mi to schválila a byla ráda, že jsem si to užila.

Šla jsem domů a vybírala jsem si oblečení na další den, musím si vzít zas něco vyzívavého, ať tím Bennymu zmatu hlavu. Přemýšlela jsem nadtím vším, když v tom mi přišla zpráva od Bennyho.

Benny: Ahoj
Já: Ahoj
Benny: Dneska to bylo moc hezký
Já: Taky se mi to líbilo
Benny: Znamenalo to něco pro tebe?
Já: A pro tebe?
Benny: Pro mě ano, miluji tě
Já: Jo, pro mě to taky něco znamenalo
Benny: A co?
Já: To nevím, nechci na to spěchat..
Benny: Byli jsme spolu dlouho a před týdnem jsme se pohádali
Já: No?
Benny: Nemůžeme to přece ukončit, když jsme se spolu dnes vyspali
Já: Tak tomu říkejme kamarádi s výhodami
Benny: Aha..

Neměla jsem náladu mu odpovídat, tak jsem se šla vysprchovat a pak jsem šla spát. Předtím jsem ale ještě přemýšlela. Moc mi chybí. Miluji ho, chci, abychom spolu byli šťastní, ale mám toho v sobě tolik, že se mu nechci dát zadarmo, ikdyž teď se mu vlastně dávám zadarmo. Jsem z toho zmatená, prostě se zatím budu držet svého plánu a snad mi to vyjde.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Kde žijí příběhy. Začni objevovat