22. Část

72 2 0
                                    

Chvíli ji to trvalo, než si uvědomila, co to vůbec řekla a úpřímně já jsem to taky chvíli muset vstřebat, protože jsem nejdřív přemýšlel, jestli to není jen sen, ale pak jsme se oba probrali a Angel znervóznila, řekla, že musí domů. Já ji připomněl, že jsme u ní doma, ale byla ve stresu a začala panikařit. Zahleděl jsem se ji do očí a usmál jsem se. Nakonec jsem ji políbil, aby jsem ji uklidnil. ,,V klidu Emmy, taky tě miluji." sdělil jsem ji. Řekl jsem ji Emmy, aby věděla, že si ji vážím a to co jsem právě řekl myslím opravdu vážně.

Emma

Byla jsem v naprostém šoku, že Benny ke mně cítí to samé, co já k němu, ale byla jsem hrozně ráda. Líbali jsme se dál a byla jsem z něj naprosto unešená. Líbal mě dost hladově a pustil se i na můj krk. Začala jsem mu vyhrnovat tričko a Benny se na mě zmateně podíval. ,,Prosím." usmála jsem se na něj a on na mě taky. Sundal jsi ho. Když jsem viděla ty jeho svaly byla jsem úplně hotová. Vrhla jsem se mu na hruď a šahala na klíční kosti. Prstem jsem sjela od jeho krku až k pupíku a vydávala jsem se dál. ,,Co děláš?" zarazil mě. ,,Ani nevím." koukla jsem na něj s úsměvem a rozepla jsem mu poklopec u kalhot. ,,Nebudeme se do ničeho pouštět." oznámil Benny, tričko si zase oblékl a poklopec zapl. Stoupl si a přešel k oknu. Připadala jsem si špatně. Zůstala jsem sedět na posteli a chtělo se mi brečet.

Benny se otočil směrem ke mně. ,,Zlato neplakej." přiběhl zase ke mně a zvedl mi bradu. ,,Oba víme, co ti málem Hunter udělal a přesto, že se s ním teď docela dost bavíš, nechci ti ten hrozný zážitek připomenout." dal mi pusu. Obejmula jsem ho a nehodlala jsem ho pustit. ,,To je přece něco úplně jiného, chtěla bych to přeci sama a bylo by to s tebou." oznámila jsem mu. Nešlo mi o to, abych ho přesvědčila, jen jsem nechtěla, aby se kvůli mně takhle trápil. ,,Teprve dnes spolu začneme chodit, tak bychom měli i stejným tempem pokračovat a ne že na to skočíme hned teď a tady. Navíc máš tu mamku." mrkl na mě a dal mi pusu do vlasů. ,,Chodíme?" rozzářily se mi oči. ,,Nebo nechceš?" zarazil se Benny. ,,Chci!" vykřikla jsem a skočila mu kolem krku. ,,Jsi ten nejlepší kluk, kterého znám." lípla jsem mu pusu na tvář. On mě začal líbat.

Benny odešel dřív než se Drake vrátil domů, ale stejnak se Drake u večeře dozvěděl, že byl Benny u nás, protože máma nedokáže být zticha. ,,Mami!" okřikla jsem ji. ,,V klidu, já vím, že s tebou byl venku, ještě se mě ptal, jestli na tebe může počkat po tréninku." koukl na mě Drake. ,,To je skvělé." radovala se mamka. ,,Jakej kluk byl u nás doma?" zamračil se táta. ,,Rossi, prosím tě neřeš to." otočila se k němu máma. ,,Ty to taky neřeš mami." usmála jsem se na ní a odešla do svého pokoje.

Lehla jsem si do postele a vytáhla si mobil, abych si zapla písničky, ale v tu chvíli přišel do pokoje Drake. ,,Tak Benny byl u nás doma jo?" hodil na mě pohled. ,,Neříkal jsi, že to je v klidu?" otráveně jsem protočila oči. ,,Je to v klidu, dokud tě tu nebude píchat.",,Jaj brácha, už se uklidni, taky mi pícháš nejlepší kámošku a věř mi, že vím i to, co jsem vědět nechtěla, takže se přestaň srát do mého života. Benny je úžasnej kluk, sám to víš už se s ním nějakou tu dobu znáš." zvýšila jsem hlas a začala jsem ho vyhazovat z pokoje. ,,Klid ségra, jsem to tak nemyslel ne.",,Vypadni." zabouchla jsem dveře a zamkla jsem je, aby se nemohl vrátit zpátky.

Šla jsem k posteli a všimla jsem si, že mi přišla zpráva.

Benny: Ahoj
Já: Ahoj
Benny: V kolik jezdíte do školy zlato?
Já: Okolo půl osmé, proč?
Benny: Jen se ptám
Já: Dobře
Benny: Trubko🤣
Já: Já ti dám trubku🤣
Benny: Jasný lásko
Já: Jo
Benny: Uvidíme
Já: Jsi blbeček viď?👌🏻😅
Benny: Tvůj❤️

Napsala jsem rychle Max.

Já: Max!
Já: Ty kundo!
Já: Hej!
Já: Hej ale!
Max: Klid zas, už jsem tady, co se děje hoří?
Já: Jo hoří to
Max: Povídej
Já: Jak to tak vypadá, tak mám kluka
Max: Benny!! Přeju lásko moje
Já: Jak to víš?
Max: Vím všechno byla jsem s Drakeam, když mu Benny volal, jestli na tebe může čekat
Já: Jo tak
Max: A zbytek jsem si už domyslela
Já: Hezky👌🏻😅

Ráno jsem se probudila plná energie. Nějak jsem čekala, že dnešní den bude krásný. Oblékla jsem se, namalovala a šla jsem dolů na snídani. ,,Dneska celá záříš, jde o Bennyho?" mrkla na mě mamka. ,,Mami, neřeš to.",,Hele jsem tvoje mamka zajímám se." pousmála se. ,,Až to bude vážnější, tak ti to povím.",,Jak vážnější, až se rozhodne, že tě bude vozit i do školy?" přišel do kuchyně Drake. ,,O čem to mluvíš?" podivila jsem se. ,,Neříkej, že s ním nejsi domluvená, včera mi psal, že tě nemusím vozit do školy, že tě vyzvedne a že se se mnou nechce hádat, ale že jsi mu řekla, že ho miluješ a teď spolu chodíte."pokračoval Drake. ,,Jo a ty mi tady tvrdíš, že nejde o nic vážného?" koukla na mě máma. ,,Drakeu, Max tvrdila, že Bennyho miluju už dlouho, tak tady nedělej bratrský scény, protože jsi to musel vědět už dřív." zvýšila jsem hlas, vzala jsem si věci a šla ven.

Kupodivu jsem se trefila zrovna ve chvíli, kdy Benny přijel k našemu baráku. ,,Ahoj." nastoupila jsem do auta. ,,Co se stalo? Jak to, že víš, že pro tebe jedu?" dal mi pusu a já se usmála. ,,Hned je vše lepší." začala jsem ho líbat. ,,Drake měl blbé kecy." začala jsem mluvit, když jsme vyjeli. ,,Já to s ním proberu, ty se tím vůbec netrap." usmál se na mě Benny.

Byli jsme už u školy a nikdo tu ještě nebyl, nechtělo se mi čekat až všichni postupně přijdou a budou na nás zírat, že tu jsme spolu sami, protože jindy jsme přijela s Drakeam a Max úplně jako poslední. ,,Pojedeme někam za školu? Já dneska do školy jet nechci." poprosila jsem Bennyho. ,,Lásko, já to doma ukecám, ale nevím jak ty, navíc stoprocentně tě napráská Drake a pak mě bude chtít zbít ještě víc." koukl na mě. ,,Prosím." hodila jsem na něj psí oči. ,,Dobře teda." souhlasil Benny a auto otočil.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Kde žijí příběhy. Začni objevovat