1. Část

162 2 0
                                    

Ráno mi zazvonil budík a já vystřelila z postele. ,,První den, první den!" začala jsem jančit a rozeběhla jsem se ke skříni, kde jsem vytáhla džínové kraťasy a bílý croptop, protože bylo ještě teplo. Nalíčila jsem se a udělala jsem si dlouhý copánek na stranu. Do vlasů jsem si dala ještě úmělý květinový věneček. Nakonec jsem šla dolů za rodiči a bráchou na snídani.

,,Dobré ráno zlato, co si dáš k snídani?" zeptala se mě mamka a ukázala na stůl plný jídla. Táta do sebe cpal koblihy, mamka jedla cereálie s mlékem a Drake do sebe ládoval smažená vajíčka a k tomu ukusoval koblihu. ,,Vezmu si jogurt a kdyžtak vidím Drakea, tak si ho půjdu sníst asi někam jinam, protože tohle je fakt nechutný" podotkla jsem k jeho návykům. ,,Drž zobák!" křikl na mě Drake a z pusy mu vypadl kus koblihy. ,,No fuj!" zaječela jsem a s jogurtem v ruce jsem běžela zpátky do svého pokoje.

Jogurt jsem si snědla u sebe v pokoji a pak jsem si vzala tašku a běžela dolů. ,,Drakeu? Vezmeš mě autem?" usmála jsem se. ,,Proč nemůžeš mít vlastní auto." povzdychnul si Drake a hodil po mně klíčky. ,,Protože si budu dělat řidičák až teď." vyplázla jsem na něj jazyk a běžela do auta. Sedla jsem si k volantu a hodila tašku dozadu. Vytáhla jsem mobil a napsala Mag, že budu za 5 minut u ní před barákem, to už ale na okýnko klepal Drake a naznačoval mi, že mám vypadnout od toho volantu. Sedla jsem si na místo spolujezdce a Drake si sedl k volantu. ,,Jedeme pro Mag." oznámila jsem mu a připoutala jsem se. ,,Jo dobře." usmál se Drake a vyjel. To bylo divné, Drake nikdy nebyl takhle v pohodě. Je pravda, že na mé oslavě viděl Drake Mag po dost dlouhé době a na ni jedinou z mých bývalých spolužaček neměl žádné kecy, ale sakra, tohle je nějaké podezřelé.

Zastavili jsme u Mag domu a Mag už tam stála, opět jí to slušelo, přes prázdniny byla u své tety v New Yorku, proto jsem se s ní tak dlouho neviděla a hodně se tam změnila. Její teta je módní poradkyně a dost Mag vyfikla. Hlavně ji konečně dorostly vlasy, poslední dva roky měla vlasy dost krátké a teď je má dlouhé podobně jako já.

,,Čus." pozdravila nás, když si nastoupila do auta. ,,Ahoj Mag, tak co? Těšíš se na střední?" zeptal se hned Drake. ,,Jo, těším, ale bojím se, že se tam ztratím." zasmála se Mag. ,,Hele, kdyby jsi potřebovala pomoc nebo tak, není problém, víš, kde mě najdeš, nebo mi napiš a já ti rád poradím." začal se nabízet. To bylo opravdu hodně zvláštní a dost nefér, mně nic takového nenabídl.

Dorazili jsme ke škole a já s Mag jsme odešly vlastním směrem. ,,Hej, tvůj brácha je na mě nějakej hodnej." koukla na mě Mag. ,,Já si toho všimla, on ani neprotestoval, že pro tebe pojedeme, chová se nějak divně." potvrdila jsem ji. ,,Tak to mi musíš zjistit, protože to mě docela zajímá." zasmála se Mag a šly jsme společně do třídy.

Ve třídě sedělo pár lidí, ale my si jich nijak nevšímaly a sedly jsme si do zadní lavice u okna. ,,To si děláš srandu ne?" začala se smát Mag a ukazovala z okna, u kterého jsem zrovna seděla. Koukla jsem se z okna a viděla do oken naproti, kde zrovna byla třída mého bratra a samozřejmě i můj bratr. ,,Ježiši tak ještě, že máme každý předmět v jiné třídě, protože mít svého bratra pořád na očích, tak se zastřelím." naznačila jsem gestem, jak si dávám pistol k hlavě a střílím.

Třída se naplnila a hned zazvonilo, do třídy přišla taková babička, která se představila jako naše třídní. ,,Jmenuji se paní učitelka Fishmarová a budu vaší třídní učitelkou po dobu čtyř let." spustila. ,,Jestli se toho vůbec dožije." otočil se na nás jeden zrzavý kluk, který seděl před námi. Mag se začala smát. ,,Jmenuji se Charlie." usmál se kluk. ,,Já jsem Mag a tohle je moje nejlepší kámoška Emma." odpověděla mu Mag a obě jsme si s ním začaly povídat. ,,Neruším vás?" koukla na nás paní učitelka. Všichni tři jsme zakroutili hlavou. ,,Tady máte předběžné papíry k ozdravnému pobytu, pojedeme na adaptační kurz." oznámila nám.

Po naší první hodině jsme šli domů a hádejte, co se nám s Mag stalo. Ztratily jsme se. Pro naší blbost jsme se ztratily každá zvlášť. Mag šla totiž na záchod, já nakonec taky a ona mezitím někam odešla a já už jí pak nenašla a nemůžu najít ani východ ze školy, tahle střední je fakt obří.

Bloudila jsem po škole, když jsem to naprala do jednoho kluka. ,,Jéé, promiň." omluvila jsem se mu, protože to byla moje chyba. ,,Ahoj" usmál se na mě svým sladkým úsměvem. Ten kluk byl fakt hezký, na první pohled bylo vidět, že má cizí původ, měl tmavší pleť a černé vlasy. ,,Něco ti upadlo." podal mi věneček ze země a dal mi ho zpátky na hlavu. ,,Omlouvám se, že jsem do tebe vrazila, jsem tu první den a ztratila jsem se." mluvila jsem trochu zbrkle. ,,Nic se neděje. Jmenuji se Ben, ale všichni mi říkají Benny, ty jsi prvačka?" představil se. ,,Jo jsem z prváku a jmenuji se.." ,,Angel." skočil mi do řeči. ,,Ne, jmenuji se Emma." upřesnila jsem mu. ,,Angel se k tobě hodí víc." ,,Snažíš se mi lichotit?" zeptala jsem se ho. ,,A vychází mi to?" mrkl na mě. ,,Nevychází." mrkla jsem zas já na něj a vydala se dál v cestě. ,,Angel?" zavolal na mě Ben. Nebudu lhát, lichotilo mi to, takže jsem se na to otočila. ,,Východ je tudy." ukázal opačným směrem, než jsem se vydala já. ,,Bezva." řekla jsem potichu a šla za ním. ,,Jsi Andílek." řekl, když jsem procházela okolo něj. ,,To si jenom myslíš" pronesla jsem. ,,Do jakého ročníku vlastně chodíš ty?" koukla jsem na něj. ,,Do třetího." usmál se a vedl mě ven ze školy. ,,Jo jinak na facebooku se jmenuji Benny Cristo, kdyby jsi si chtěla někdy psát." ,,Cristo?" otočila jsem se na něj. ,,Moje příjmení je Cristovao" uculil se. ,,Aha, Emma Lynch." řekla jsem mu zas své příjmení. ,,Počkej, nemáš ty náhodou bráchu Drakea Lynche?" zeptal se.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Kde žijí příběhy. Začni objevovat