23. Část

64 3 1
                                    

Byli jsme už u školy a nikdo tu ještě nebyl, nechtělo se mi čekat až všichni postupně přijdou a budou na nás zírat, že tu jsme spolu sami, protože jindy jsem přijela s Drakeam a Max úplně jako poslední. ,,Pojedeme někam za školu? Já dneska do školy jet nechci." poprosila jsem Bennyho. ,,Lásko, já to doma ukecám, ale nevím jak ty, navíc stoprocentně tě napráská Drake a pak mě bude chtít zbít ještě víc." koukl na mě. ,,Prosím." hodila jsem na něj psí oči. ,,Dobře teda." souhlasil Benny a auto otočil.

Jeli jsme daleko za město, kde jsme se rozhodli naštívit benzínku s fastfoodem. ,,Přišla mi zpráva na mess." koukla jsem se na mobil.

Max: Emmy? Kde jsi? Je mi jasné, že jsi s Bennym, neviděla jsem vás před školou a i když bych vás chtěla krýt sebevíc, Drakeovi je jasné o co tu jde a zuří
Já: Jsem s Bennym no, ale do školy jsem nechtěla jít hlavně kvůli němu, vůbec nic hezkého mi nepřeje, ať se o mně laskavě nestará a ať si to klidně řekne rodičům, mně je to jedno
Max: Drakeovi jsem domlouvala už v autě, když mi řekl, co se u vás doma ráno stalo. Musí to respektovat a sice je dost paličatej, ale na mě dal. Navíc tě u naší třídní omluvil, že ti bylo ráno špatně, tak tě nechal doma, protože vaše rodiče údajně už byli v práci.
Já: Tak to jsem nečekala, to je super.
Max: Odpoledne přijeďte s Bennym ke Codymu na chatu, uděláme tam akci, Drake už ti to u tvých rodičů domluvil a navíc je důležité, abyste si promluvili.
Já: Dobře, děkuji.
Max: V pohodě.

,,Psala mi Max. Jsem ve škole omluvená od bráchy a odpoledne máme přijet ke Codymu na chatu, že bude akce." ohlásila jsem Bennymu. ,,Dobře, ale teď máme milion času jen pro sebe, tak toho musíme využít." rozzářil se Benny.

Když jsme dojedli rozhodli jsme se, že pojedeme ke mně domů. Rodiče stejně už byli doopravdy v práci a Drake byl ve škole, tak jsme měli volný byt.

,,Co budeme dělat?" zeptala jsem se Bennyho, když jsem po příchodu ke mně do pokoje zaujmula mé místo v posteli. ,,Koukneme na film ne?" mrkl na mě. ,,Na film jo?" pousmála jsem se a zaklepala na postel, aby si ke mně lehl. ,,Ccc, jak na psa." smál se, ale přesto si lehl ke mně a podal mi počítač.

Koukali jsme na pohádku, protože jsem se bála koukat na horor a pohádka mi přišla lepší než nějaký akční či romantický film.

No co si budem, po deseti minutách mě to prostě přestalo bavit a přemýšlela jsem, jak Bennyho přiměji k tomu, abychom dělali něco jiného. Začala jsem mu prstem jezdit po břiše a vyhrnovat mu tričko. ,,Co to děláš?" zeptal se mě. ,,Nudím se." uchechtla jsem se. Benny film vypnul a počítač odložil vedle postele. Dala jsem mu pusu a on náš polibek prodloužil. Líbali jsme se dost hladově a nepřetržitě. Jak jsem na Bennym ležela, začala jsem mu rukou šahat na lem kalhot a rozepínala mu poklopec. ,,Nedělej to." zakvílel Benny. ,,Proč ne?" ,,Protože tě pak budu chtít." ,,A teď jako nechceš?" zapla jsem mu poklopec a slezla z něj. ,,Samozřejmě, že tě chci, ale jsi moje přítelkyně krátkou dobu, navíc víme co ti udělal Hunter a nechci, abychom to urychlili." koukl na mě vážně. ,,Dobře." usmála jsem se, ale v hlavě jsem si stejně říkala, že to může být jedno, protože Bennyho mám ráda už dlouho.

Odpoledne jsme vyrazili směr Codyho chata a já začala mít trochu strach z toho, jak se bude chovat Drake a celkově jak ostatní vezmou to, že s Bennym spolu chodíme.

,,Tak už je tady máme." slyšela jsem Drakeův hlas už jen když jsem vystupovala z auta. Benny ně vzal za ruku a šel se mnou směrem k nim. ,,Hlavně nevyšiluj ano?" podíval se na něj Benny. ,,No..." zacal Drake, ale Mag mu pevně stiskla ruku, čím ho umlčela. ,,Jo, jdeme se bavit neřešte tu kraviny." skočil do toho Cody a najednou bude všechno v pořádku.

***

Uběhly 4 měsíce a konečně je zase teplo. S Bennym nám to zatím klape, ale stále jsme spolu nespali. Mag a Drake jsou také stále spolu a Hunter se dal dohromady s Daisy, zdá se, že všechni jsou spokojení až na Vanessu a Shopie. Dokonce i Cody si našel přítelkyni Clare, která s námi ale nechtěla trávit čas, prpto jsme Codyho skoro vůbec neviděli.

Ležela jsem ve svém pokoji na posteli a psali si s klukama ve skupině.

Mitch: Ahoj, nechcete zas něco podniknout? Tenhle víkend by byl fajn, dlouho jsme nic nedělali a teď je pěkně teplo.
Eddie: Jo jel bych
Cody: Sorry kluci, ale Clare se mnou chce tenhle víkend strávit na chatě
Mitch: Takže už nám vzala i chatu
Cody: Hele jako
Drake: Nehádejte se, je to zbytečný, ale taky bych někam jel
Mag: Jo já taky
Benny: My taky, ne?
Já: Jo
Hunter: Hele lidi, Daisy zná jeden super camp, není to tak daleko, jedná se o chatky po dvou a cena není nijak vysoká, navíc je to u vody a tenhle víkend má být na koupání. Jezdí tam každé léto na soustředění s roztleskávačkama a prý je to tam fakt super.
Eddie: Tak pojedem?
Mitch: Jo
Drake: Jo
Já: Jo
Benny: Jo
Mag: Jo
Cody: Sorry, já ne
Hunter: Ok, tak já to domluvím

***

Dnes už je pátek a já jedu tentokrát normálně s Drakem a Mag ze školy domů pro tašku a pojedeme rovnou za ostatními.

Dorazili jsme na nádraží, kde už na nás všichni čekali. Benny, Mitch, Eddie a Hunter s Daisy. Šla jsem hned k Bennymu mu dát pusu a pak jsem šla obejmout Daisy. ,,Za jak dlouho nám to jede?" zeptal se Drake. ,,No za 5 minut, takže jdeme rychle do vlaku, skupinovou jízdenku už mám koupenou, takže můžeme rovnout jít." odpověděla mu Daisy, vzala Huntera za ruku a šla směrem k vlaku, my ostatní je následovali.

Sedli jsme si do jednoho kupé a začali si zběsile povídat o nejrůznějších kravinách.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Where stories live. Discover now