32. Část

44 1 0
                                    

Benny šel za mnou, ikdyž jsem šla na holčičí záchody. ,,Benny, co chceš dělat?" z mého hlasu byl poznat strach. Najednou se uklidnil. ,,Ty se mě bojíš?" Nevěděla jsem, co odpovědět, tak jsem ho obejmula a u toho jsem si všimla, že mu stojí. ,,Jo takhle si mě vezmeš." zasmála jsem se. Benny otevřel dveře jedné z kabinky a i když byla dost malá, ohnul mě, vyhrnul mi šaty, sundal mi kalhotky a vnikl do mě.

Hned potom, co jsme se spolu vyspali, mě Benny odvezl domů. Cesta autem už byla klidná, oba jsme byli spokojení a neměli jsme potřebu se dál hádat.

Z pohledu Bennyho

Vůbec nevím o co Angel jde. Já vím, že jsem kretén, ta sázka byla naprostá hovadina a vůbec nevím, proč jsem na to kývnul. Každopádně Angel se mi líbila už od začátku a samozřejmě, že jsem myslel i na to, že sex s ní musí být skvělý. Mimochodem, vážně je, ale neznamená to, že jsem s ní měl jen sexuální úmysly. Ze začátku jsem ji moc neznal, líbila se mi vzhledově, ale už to naše první setkání něco pozradila o své povaze a zkrátka se mi zalíbila. Byli jsme spolu dlouho a vím, že mě miluje a já miluji jí, tak nevím, co na mě pořád hraje. Jakože mi nevadí s ní takhle spát, jen s ní chci být pořád a dělat různé věci, ne jenom sex. Navíc se docela bojím, že tím jak se obléká a svádí jiné kluky nebudu jediný, kdo s ní spí, ale taková Angel není, asi jsem ji vážně hodně ublížil.

Další den ráno jsem se rozhodl, že zkusím pro Angel přijet, pro mé překvapení to odmítla a jela radši s Drakeam. Měl jsem vztek, ale spíš jsem byl smutný. Beztak jí to nedaruju.

Z pohledu Emmy

,,Proč jsi s ním nejela?" zeptal se Drake. ,,Poradila mi to Mag.",,Bože holky, co to s vámi je? Jestli se s Mag někdy takhle chytnem a ty to s ní budeš řešit, tak ti garantuji, že tě radši zabiju.",,Jestli ji zabiješ nejlepší kamarádku už tě nebude chtít zpátky nikdy." usmála jsem se.

Vyzvedli jsme Mag a jeli ke škole, kde opět stáli kluci a tentokrát i Oscar. ,,Sluší ti to." pochválil mi hned mé oblečení. Měla jsem mini kraťasy a tílko s výstřihem až po kolena, no co, potřebuji, aby Benny žárlil. ,,Děkuji." zaculila jsem se na něj. Benny rudnul, ale já ho nechtěla nechat jen takhle. ,,Co se děje rajče?" zasmála jsem se a koukla jsem na něj. ,,Vůbec nic." polkl. ,,To si nemyslím." vložil se do toho Oscar. ,,Řekl jsem, že vůbec nic." ohradil se na něj Benny trochu tvrději. ,,Asi vyklidíme pole, jinak vybouchne." zasmála jsem se a chytla Oscara za zápěstí, abych ho odvedla do školy.

,,O co mu jde?" koukl na mě Oscar. ,,O mě." zasmála jsem se. ,,Ale tu mu nepatříš ne?",,Já nepatřím nikomu.",,Když myslíš." usmál se šibalsky Oscar a zmizel ve své třídě, nevím, jak jsem si to měla přebrat, ale nějak jsem to neřešila a šla jsem do své třídy.

Po škole jsem měla mít trénink, a tak jsem se rozhodla, že se do té doby prostě nějak zabavím, abych nemusela domů a znovu do školy. Před školou na mě čekal Oscar, což bylo docela divné.

,,Ahoj, co tady děláš?" zeptala jsem se ho. ,,Čekám na tebe." mrknul. ,,Proč na mě?",,Napadlo mě, jestli máš dneska večer čas." ,,No to bohužel ne, možná o víkendu, ale dneska mám trénink.",,Aha, tak o víkendu." usmál se a odešel.

Ze školy najednou vyšel Benny. ,,Co si s ním zas řešila?" zajímal se. ,,Co ti je potom?" ohradila jsem se na něj. ,,Angel nech toho, mě se nebaví pořád hádat.",,Já se nehádám.",,Okay a nemáš mít náhodou trénink?",,Mám ho až za půl hodiny.",,Tak pojď se mnou do tělocvičny." Nic jsem nenamítala a prostě jsem šla.

Benny rozsvítil tělocvičnu a šel směrem ke kabinetu. Jakmile jsme byli uvnitř vrhl se na mě a povalil mě na duchnu. ,,Benny! O co jde?" třeštila jsem na něj oči. ,,No podle tebe asi vůbec o nic." na nic se mě neptal a prostě mi hned sundal tilko i kraťasy. Nakonec mi sundal i kalhotky a hned do mě vnikl.

Bylo to úžasný, byl tak tvrdej a neodbytnej. Moc jsem si to užila, ale pak po mě hodil jen věci a řekl, ať se oblíknu, že už musíme jít.

Když jsme šli z tělocvičny přes šatnu, přišla dovnitř Daisy, Benny bez jakéhokoliv slova odešel.

,,Co se tu stalo?" zeptala se mě hned Daisy, já ale neměla chuť mluvit, bylo mi najednou nějak smutno. ,,Já sama nevím, nerozumím tomu.",,Vysvětlili, co se mezi vámi děje. V kuse na sebe šňafete a teď jste tu spolu, ale oba se tváříte jak při pohřbu? Vy si s Mag furt něco říkáte a já nevím nic." ,,Prostě teď s Bennym spím a schválně ho provokuju, aby žárlil a uvědomil si, jak moc mi ublížil, ale dneska, jít sem byl jeho nápad, i to co se tu stalo byla jeho akce a i když to bylo neuvěřitelný, tak to bylo jak kdyby to už vážně bylo bez lásky." rozbrečela jsem se.

,,Emmy, ty trdlo. Kluka přece nemůžeš takhle vodit za nos, buď ti to začne vracet a nebo bude rád, že má volnou ruku a tebe jako jistotu na sex.",,A myslíš, že mi to jen vrací nebo už mě nemiluje?" vzlykala jsem. ,,To nevím, doufám, že to první, protože je to Benny, je moc hodnej."

Po trénink jsem šla domů pěšky, potřebovala jsem si srovnat věci v hlavě, bylo mi mizerně. Můj plán se vymyká kontrole, Benny to začíná otáčet proti mně a já nevím, jak se z toho teď dostat.

Přišla jsem domů a neměla jsem chuť ani k jídlu, dala jsem si jen sprchu a šla jsem spát. Ještě jsem zkontrolovala zprávy, ale Benny mi nenapsal.

Tak je tu další část! Doufám, že se líbí a že se těšíte na další. Určitě budu ráda za jakýkoliv ohlas a jinak Vám přeji šťastné a veselé Vánoce!
- Vaše Helča

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن