19. Část

69 2 0
                                    

Zaklepal jsem na dveře, s tím že jsem rovnou otevřel, protože mi bylo jasné, že kdyby věděla, že za ní jdu já, dovnitř by mě nepustila.

Emma

Když se dveře otevřely, stál v nich Benny. Teď jsem ho vidět nechtěla, ale co mi zbývalo. Zůstala jsem ležet na posteli a jen jsem na něj zírala. Sedl si ke mně na postel a smutně na mě koukal. ,,Mrzí mě to." spustil. Byla jsem tak opilá, hrozně jsem ho potřebovala u sebe, ale nemohla jsem se hned nechala přemluvit. ,,Hmm." zabručela jsem. ,,Omlouvám se Angel, já vím, že jsem se choval jako totální idiot. Udělal jsem scénu úplně zbytečně, jenom kvůli tomu, že jsem chtěl, abys žárlila a přitom jsem žárlil já." pokračoval. To už jsem ale nevydržela a obejmula jsem ho. Je to blbeček, ale potřebuji ho.

,,Copak?" usmál se a podíval se na mě. ,,Jsi hroznej, ale potřebuji tě." řekla jsem mu a znovu jsem se vryla do jeho ramene. ,,Já tebe." stiskl mě pevněji.

,,Půjdeme za ostatními?" zeptal se mě Benny po chvíli. ,,Proč?"zachumlala jsem se do peřiny a odmítala vylézt ven. ,,Protože se určitě už vrátí tvůj brácha s Mag a já bych byl nerad, kdybych dostal jako Hunter." sundal ze mě Benny peřinu. ,,Ráda bych tě upozornila na to, že Hunter takhle dostal převážně od tebe." zamračila jsem se a šla tedy dolů.

Přišla jsem dolů a všichni na mě zírali, dokonce i Drake s Mag. ,,Co je?" nadzvedla jsem obočí. ,,Nic, prý jste se pohádali, tak čekáme co bude." cukla rameny Mag a já se začala smát společně s ní.

Furt jsme pili a já už měla opravdu dost, jediný, kdo nic nepil byl Hunter. ,,Vsadíš se?" slyšela jsem Bennyho, jak si povídá s mým bráchou. ,,Jo o pětikilo.",,Nechci peníze, když prohraju, tak ti to pětikilo dám, ale já vyhraju a za výhru chci dovolení spát v pokoji s tvou ségrou a neboj nic ji neudělám. Slibiju.",,Hele o co tady jde?" přistoupila jsem k Drakeovi a Bennymu, když jsem zaslechla, že se stanu Bennyho výhrou. ,,Platí, ale Mag se nebude dívat." souhlasil Drake. ,,Co já?" přistoupila i Mag. ,,To si ohlídej sám." zasmál se Benny a šel někam pryč. ,,O co tady jde?" řekly jsme s Mag dvojhlasně. ,,Všichni na verandu!" zvolal Drake. Všichni jsme ho následovali.

Stále jsem nechápala o co tu jde, ale pak jsem ho spatřila. Benny běžel po zahradě úplně nahý jen rukama si držel své nádobíčko. Běžel k bazénu a skočil do něj šipku. U toho si však musel své nádobíčko odhalit a bylo opravdu obrovské. Drake šel s ručníkem k Bennymu a my se vrátili zpátky dovnitř. ,,Představení skončilo!" zvolal ještě Benny.

,,Je to blázen." smála jsem se. ,,Je mu to podobné, Benny se moc rád vsází a rád vyhrává." promluvil za mnou Hunter. ,,To jsem si ani nevšimla." otočila jsem se na něj. ,,Je to hodnej kluk Angel." usmál se na mě a odešel za Eddiem. Přišlo mi zvláštní, jak se Hunter chová. Jsem opilá a on střízlivý ale stejnak mi přijde zvláštní, jak Bennyho najednou brání.

Asi ve tři ráno už jsem byla fakt mrtvá a chtěla jsem jít spát, jelikož mě Benny vyhrál, šel do pokoje se mnou.
,,Nevadí ti to? " zeptal se mě. ,,Co by mi mělo vadit?" zachumlala jsem do peřiny a čekala jsem, až si ke mně lehne i Benny. ,,Že s tebou budu spát v posteli." kouknul na mě a lehl si vedle mě. ,,Nevadí." usmála jsem se na něj a dala mu pusu na tvář, v tu chvíli jsme se na sebe podívali a začali jsme se líbat.

Ráno jsem se probudila vedle Bennyho a usmála jsem se. Vypadal tak roztomile, když spal, přesto, že jsme se v noci líbali jsem teď neměla odvahu na to mu dát pusu na probuzení. Místo toho jsem šla do koupelny a pak počkala rovnou dole.

Uklidili jsme věci a jeli jsme dolů, skoro vůbec jsem nespala, tak jsem hned po příjezdu šla spát.

***

Uběhlo pár týdnů a už je začátek prosince. Vůbec nic se poslední dobou nedělo. Drake stále chodí s Mag. Já chodila ven s Lisou a často jsem teď měla tréninky roztleskávaček a začala jsem se bavit s Daisy. Daisy je fajn, ale někam jsem s ní zatím o Hunterovi mluvit nechtěla. Hunter se se mnou nějakým způsobem začal bavit, ne že bych o to stála, ale dost za mnou lezl a byl milý, věřím mu, že to co mi udělal ho fakt mrzí a snaží se to napravit. Je teď jako vyměněný a začal chodit s Vanessou kvůli jejímu nátlaku, někdo ji nakecal, že nechodil do školy, protože se porval za její čest, napadá mě, že mu to zavařil Benny.

Dneska mám další trénink, tak mě napadlo jít pak s holkama ještě do kavárny, kde bych téma Hunter nakousla před Daisy.

Moje plány se změnily hned, co jsem dorazila na trénink a viděla Daisy v slzách. ,,Co se děje?" přiběhla jsem za ní. Spatřila jsem na její tváři monokl. ,,Kdo ti to udělal?" rozčílila jsem se. ,,Thomas." zvlykala Daisy. ,,Thomas?" podivila jsem se. Thomas je ten její trenér, teď už přítel, kterého si Daisy našla místo Huntera. ,,Byla jsem včera u něj přes noc, protože byl pozván na pánskou jízdu a někdo musel hlídat malou. ,,Hrozně se opil a když přišel domů byl hrozně agresivní, začal házet věcmi a nadávat, kde je jeho žena, myslela jsem si, že hledá mě, ale odstrčil mě a začal mi nadávat, že jsem jenom náhražka, že hledá svojí ženu Amy a šel k malé do pokoje vzbudil ji a začal na ní křičet, že mu ji vzala, protože jeho žena Amy umřela při porodu malé Summer, ale pro bůh je to už šest let, myslela jsem si, že jí to nevyčítá, napřáhl na ní ruku, nemohla jsem dopustit, aby ji ublížil, vletěla jsem mu přímo do rány a schytalo to moje oko. V tu chvíli odpadl, tak jsem vzala Daisy a běžela jsem pryč, nemohla jsem takhle domů, ale mám na zahradě takový přístavek, přespali jsme tam a ráno jsem Summer odvedla do školy. Teď je ve družině, ale já nevím, co mám dělat." brečela Daisy.

Ten Pravý 2 (Ben Cristovao)Kde žijí příběhy. Začni objevovat