16.

62 5 5
                                    

Third pov

Οι τύποι είχαν νικηθεί πάρα πολύ εύκολα. Η ξανθιά κοπέλα τους κοιτούσε επεξεργάζοντας τις πληροφορίες που τους είχαν δώσει. Προτού τους αφήσουν δεμένους στην γωνία του βαγονιού, η Erza φρόντισε να τους τρομάξει αρκετά ώστε να μιλήσουν.
Με βάση τις πληροφορίες. Είχαν συνεργαστεί τρις μαύρες συντεχνίες. Η μια ήταν η Denshi Jakku και στην ουσία ήταν το μυαλό, η άλλη ήταν η Kagareta niku  και ήταν αυτοί που έκανε στρατολόγηση ενώ η τρίτη ήταν η Orokana karasu που στην ουσία έκαναν το χαμό μαζεύοντας αντικείμενα ή χρήματα. Ωστόσο ακόμα και εκείνα τα άτομα δεν γνώριζαν τον λόγο που τα κάνανε αυτά. Όσο η Lucy σκευτόταν αυτές τις πληροφορίες, η παρέα καθόταν όλοι μαζί πάλι έχοντας προσθέσει ακόμα δύο άτομα. Το τον Δράκο του χρόνου Crono και τον γιο του Yuko. Εκτός από τους δύο τελευταίους όλοι κοιτούσαν στα κλεφτά την Lucy, ακόμα και ο Natsu που με το ξόρκι που του έκανε  δεν  ζαλιζόταν. Η Levy κοιτούσε όλη αυτήν την ώρα τα χέρια της νιώθοντας τύψεις ενώ το βλέμμα του Natsu ήταν δυσανάγνωστο. Ο άνδρας με τα σομόν μαλλιά ήταν μπερδεμένος (salmon color). Εδώ και κάποια ώρα προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει νωρίτερα. Είχε ακούσει την Levy να την φωνάζει Lucy, ενώ τους έχει πει πολλές φορές πως δεν είναι αυτή. Βέβαια η ομοιότητα δεν κρυβόταν  και αυτό ήταν φανερό για όλους. Κανένας δεν θα μπορούσε να μπερδέψει αυτά τα χρυσά μαλλιά ή τα πανέμορφα σοκολατί της ματιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε κάνει λάθος. Από τότε που γύρισαν όταν την είδε, ήταν 100% σίγουρος πως αυτή η κοπέλα ήταν η Lucy, η πραγματική Lucy, ο η Lucy του...

Lucy's Pov

Έχει εδώ και πολύ ώρα που κάνεις δε έλεγε τίποτα. Μπορούσα να χρησιμοποιήσω την ομαδική τηλεπάθεια αλλά δεν ήμουν βέβαιη εάν ήθελα να ακούσω. Στην τελική ότι και να μου πουν θα έχουν δίκιο. Εγώ χρησιμοποίησα τον χειρότερο τρόπο για να τους τιμωρήσω. Θα ήταν φυσιολογικό να με κάνουν στην άκρη ξανά. Και εκτός αυτού, κατά βάθος ήλπιζα ότι θα με καταλάβαιναν. Δεν έκανα καμία προσπάθεια για να αλλάξω την εξωτερική μου εμφάνιση ή την μυρωδιά μου. Ήταν θέμα χρόνου. Το να συνεχίσω να το παίζω χαζή και ανήξερη είναι πολύ δύσκολο αλλά οι καχυποψίες τους δεν θα σταματούσαν. Ας είναι,  θα δεχτώ ότι μου πουν. Αλλά πλέον δεν είμαι αδύναμη και αν χρειαστεί θα τελειώσω την αποστολή μόνη μου.

Μπορείς να σταματήσεις να είσαι τόσο μελοδραματική; με ρώτησε η Celestia και ασυναίσθητα κλαψούρισα.

Ashley... Είπε η Wendy με πικρία.

Το πραγματικό σου όνομα είναι Lucy; συνέχισε και η ματιά μου συνάντησε τα δικά της.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Apr 15, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα