1.

234 23 4
                                    

No Pov

Η Lucy Heartfilia ειναι μια celestial spirit wizard( με λιγα λογια αστρική μάγισσα ) και ειναι μέλος στην top one συντεχνια της Fiore το Fairy tail. Αυτη και η ομαδα του Natsu Dragneel, Gray Fullbuster, Erza Skarlet και Wendy Marvel, μαζι με τους Gajeel Redfox έσωσαν το Fairy tail απο την αφανηση της και την μετατροπή των μελων της σε Μαγική ενέργεια. Οταν γυρισαν απο το Edolas φεραν και ενα χαμένο μελος. Την Lissana Strauss την αδελφη της Mirajane και του Elfman Strauss. Ολη η συντεχνια το γιορτασε για μερες ως που τελικα ολα επεστρεψαν στο φυσιολογικό. Οι ομαδες κανανε αποστολες και συγκεκριμένα η ομαδα του Natsu κανανε 3 αποστολες και , και οι 3ης βρήκαν την Lucy να αποτυγχάνει συνεχως και να γυρνάει πισω γεματη πληγες. Μαλιστα στην τελευταια αποστολή χρησημοποιησε το OURANO METRIA (Ουρανιοι μετεωρίτες ) και ειχε ξοδεψει ολη την ενεργεια της. Βέβαια ο Natsu ειχε πεσει χτυπημενος κατω και για να τον βοηθήσει το χρησημοποιησε αλλα τελικα αυτη επεσε κατω ενω ο Natsu την εσωσε. Τα παιδια ειχαν νευριασει πολυ μαζί της και ειχαν γεμισει με παράπονα.

Πρεπει να μιλησουμε... Ειπε ο Natsu.

Πες μου. Του απάντησε, αν και ηξερε τι θα της ελεγε, ειχε ακουσει να λενε καποια πραγματα αλλα αυτη δεν ειχε πει κατι.

Αποφασισαμε πως θα ήταν καλό να φυγεις απο την ομαδα... Συνεχεισε αλλα τον διέκοψε.

Καταλαβα Natsu μην συνεχίζεις. Του απαντησε και σιγα σιγά εφυγε για το σπιτι της.

Μολις μπηκε μεσα επεσε στο κρεβατι της και αρχισε να κλαιει μουσκευοντας το μαξιλαρι της.

Lucy's Pov

Δεν το πιστεύα οτι θα το ακουγα και αυτο τοσο σύντομα. Ηξερα πως θα ερχοταν η στιγμή που θα με βγαζανε απο την ομαδα ομως... Δεν πίστευα πως ο ιδιος μου ο κολλητος θα μου το ελεγε... Νόμιζα πως ηταν οικογένειά μου, αλλα μαλλον έκανα λαθος.

Hime (πριγκίπισσα ). Ακουστικε η κοπελα με τα μωβ μαλλια και την στολη της καμαριερας.

Virgo... Ειπα και σηκώθηκα για να την αγκαλιάσω- Η Παρθενος ηταν ενα απο τα 8 ζωδιακα πνευματα που κατείχα- εκεινη φάνηκε οτι δεν το περίμενε ομως τελικα με αγκάλιασε και αυτη και μου χαιδεψε μηχανικά την πλάτη.

Υστερα απο καποια λεπτα με εβαλε να κατσω στο κρεβατι και σταθηκα μπροστα μου. Σκουπισα τα δάκρυα μου και την κοιταξα ευνομων που ηταν διπλα μου.

Ευχαριστω Virgo. Εκεινη με κοιταξε για μερικα δευτερα, πάραυτα απάντησε.

Hime,μην στεναχωριεστε. Ολοι στον πνευματικό κοσμο θα ειμαστε διπλα σας. Την κοιταξα χαμογελοντας και πριν να πεσουν τα δάκρυα απο τα ματια μου κοιταξα τα χερια μου.

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }On viuen les histories. Descobreix ara