13.

133 17 2
                                    

Γύρω απο την αυτοσχέδια  πίστα ειχαν μαζευτει ολα τα μελοι της fairy tail και ακουγαν χαμογελοντας την μελοδικη φωνη της Mira. Εβλεπες επιτελους ολα τα μελοι μαζι, μονιασμενα, χαρουμενα για την επιστροφη τους πισω. Και μεσα σε αυτους ηταν και η Lucy που τους κοιτουσε νοσταλγικα, ποσο τις ελειψαν ολοι. Βεβαια υπηρχαν ατομα που την κοιτουσαν, οπως η Carla που ηξερε οτι ηταν η Lucy αλλα δεν ειπε τιποτα, μετα η Wendy που η μυτη της δεν την ξεγελουσε, ηταν αυτη και χωρις να ανοιγει περετερο το θεμα περιμενε να μεινει μονη της μαζι της για να της μιλησει. Απο την αλλη η Erza ηταν σιγουρη πως η Ashley ηταν η Lucy απλα επρεπε να το εξακριβωσει. Αναστεναζοντας ο Αρχηγος πλησιασε τον Makao και του ειπε κατι, εκεινος εγνεψε και πηγε στην Erza, της ειπε κατι εκεινη εγνεψε και πλισιασε την Mira  που τραγουδουσε. Της ψυθηρισε κατι και με ενα νευμα συνεχισε το τραγουδι της.

Lucys POV

Με μια ματια μπορουσα να διακρίνω ολη την συντεχνια. Ολα δειχναν ξανα ιδια οπως τοτε με την διαφορά βεβαια πως εγω δεν ημουν στην ομαδα Natsu και πως δεν ειμασταν στην συντεχνια μας. Βλεποντας ομως τα χαμογελα και γενικα τις εκφρασεις τους μπορουσα να καταλαβω οτι ηταν χαρουμενοι. Με μιας η ευχαριστη στιγμη χαλασε μιας και η Mira εδωσε την θεση της στον Gajeel και ναι... δεν ηταν οτι ποιο ευχάριστο.

Ashley-san, μπορεις να ερθεις λιγο μαζι μου; Ακουσα καποιον να μου μιλαει και γυρισα να κοιταξω ποιος. Ανακουφισμενη καταλαβα πως ηταν η Mira.

Ναι φυσικα! Ειπα εγω και την ακολούθησα.

Ημασταν στο γραφειο του Makao. Μεσα ηταν ο Makao, η Erza, o Makarov και εμεις οι δυο. Τους κοιταξα μπερδεμενη και σταύρωσα τα χερια μου στο υψος του στηθους μου.

Υπαρχει καποιος λογος που με φερατε εδω? Τους ρωτησα.

Βασικα ναι! θελουμε να μας πεις για αυτην την συντεχνια που απείλησε την οικογενεια μου. Ειπε ο Makarov σοβαρος και αναστεναξα.

Δεν ξερω και πολλα, ομως ξερω οτι πριν ερθω ειχαν διωξει απο την συντεχνεια τους μαγους και οτι ζητουσαν φορο για καποιο δανειο. οχι μονο εδω αλλα και γενικα στην πολη. επιπλεον οταν ηρθα εδω θυμαμαι οτι ειχαν κανει αιφνιδιαστική επιθεση και ειχαμε τραυματίες.  Ειπα μα ο Makao με διεκοψε.

Αν δεν ηταν η Ashley μπορει και να μας ειχαν σκοτωσει. πηγε μεσα στην συντεχνία τους και τους επιτέθηκε. βαζοντας ορο οτι δεν θα πατησουν ξανα το ποδι τους στην συντεχνεια εφοσον τους ξεπληρωσει το χρεος. και βασικα ειχαμε σχεδον ξεχρεώσει μεχρι που ηρθαν παλι σημερα. ο Παππους εξησε το κεφαλι του και αναστεναξε.

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }Where stories live. Discover now