5.

153 19 1
                                    

Lucy's pov

Κανεις κάποιο λάθος Celestia...δεν ειμαι εγώ αυτή που ψάχνεις. Εγω ειμαι μια αδυναμη μαγισσα τιποτα περισοτερο. Η μητερα μου ηταν μια απλη αστρική μαγισσα... Ειπα και κοίταξα αλλου λυπημενη.

Εδω κανεις ενα μεγαλο λαθος Hime. Η αληθεια ειναι πως δεν ξερεις σχεδον τιποτα για τις πραγματικες Ικανότητες της μητερας σου. Μου ειπε κοιτοντας με αυστηρά.

Τι εννοείς; Την ρωτησα

Η μητερα σου ηταν η τελευταια Βασιλισσα της δρακοσφαιρας. Και κυβερνουσε ειρηνικα τους δρακους. Ειπε και με κοιταξε

Τους ποιους; Την ρωτησα με γουρλωμενα ματια

Τους δρακους Hime. Απάντησε εκεινη και χαμογελασε ελαφρα

Ελα τωρα Celestia δεν γίνεται ολο αυτο. Η μητερα μου ηταν στο παλατι και ζουσε μαζι με εμενα και τον πατερα μου. Της ειπα νιωθοντας ωστόσο πως μου ελεγε την αληθεια.

Αυτο ειναι αληθεια. Ωστόσο οταν την καλεσαμε επρεπε να εγκαταλείψει οριστικά την γη. Οπότε σχεδιασε εναν ψευτικο θανατο. Ειπε και με κοιταξε ενωχα ενω εγω την κοιταξα στεναχωρημένη.

Οχι... οχι.. . μου λες ψεματα... η μητερα μου δεν ηθελε να με αφισει... Της ειπα ενω αρχισα να δακριζω.

Και ομως δεν ηθελε. Οπως και δεν ηθελε το συμβούλιο να μαθει για εσενα, Lucy. Εισαι η ποιο δυνατη μαγισσα και κατατάσσεσαι στους 10 ποιο δυνατους μάγους. Αν ξεκλειδωθει η δυναμη σου βεβαια. Φαντασου να το μαθενε το συμβουλιο, θα σε σκοτωνε προτου προλαβενες να ελέγξεις ολες σου τις δυνάμεις. Μου ειπε ενω προσπαθουσε αδικα να μου συμπαρασταθει.

Οχι αλλο Celestia σοβαρά. Κουραστικα. Δεν αντεχω άλλο. Της ειπα ενω εκατσα στο εδαφος και αρχισα να κοβω χορταρακια .

Οπως θες Hime παντως υπάρχει τροπος να ερθεις στο βασιλειο των δρακων.Απλα πες Open portal: Realm Dragon. Ειπε , έπειτα υποκλίθηκε αργά.

Μου χαμογελασε αδυναμα θελωντας να με κανει να νιωσω καλύτερα. Στην συνεχεια εξαφανίστηκε ετσι οπως εμφανιστηκε απο κοντα μου και εμεινα να κοιταζω χαμενη τα πρασινα χορταρακια που μολις ειχα κοψει. Μου φαίνεται απίστευτο, η μητερα μου... Ολα αυτα τα χρονια... Δεν ηξερα οτι... Ξεφυσιξα. Μια σωστη προταση δεν μπορω να εκφράσω. Ισως αυτη ειναι η ευκαιρία μου να δυναμοσω. Τι κι αν πρεπει να το κανω; Θα γίνω Ισχυρότερη και τοτε κανενας Natsu δεν θα λεει οτι ειμαι άχρηστη και αδύναμη. Μήπως ομως... οχι... πρεπει να γινω δυνατή. Μα εχω ακομα 3 μήνες. Ισως αν κανω οτι εκανε η μητερα μου; Μα θα ειναι πολυ δυσκολο... Ισως και να πρέπει. Θα παρουν ενα γερο μαθημα.
Το αποφάσισα θα μαθω αυτα που πρεπει να μαθω και θα γινω ισχυρη.

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }Kde žijí příběhy. Začni objevovat