7.

133 19 0
                                    

Lucy's pov

Lucy εισαι ετοιμη; Ειπε η Serena

Ναι. Της απαντησα ανχωμενη.

Ακολούθησε μας. Ειπε η Celestia και οι 5 δρακοι ξεκινήσαν να περπατανε.

Επειτα απο μια μακρια διαδρομή βρεθηκαμε στο πισω μερος του παλατιού. Μπροστά μου βρισκόταν ενα μικρο στάδιο, ειχε 5 Κολωνες κυκλικα στιβαγμενες ενω στην μεση υπήρχε ενας θρονος.

Πρεπει να πας να κατσεις εκεί. Ειπε ο Tera και εγω κοίταξα τον λίθινο θρονο, αργα πηγα και εκατσα,ξαφνικα ο θρονος έβγαλε κατι σαν χειροπέδες , εκεινες επιασαν τα χερια και τα ποδια μου, ενω μια ζωνη δεθικε στην μεση μου.

Μην ανχονεσε Lucy ο θρονος δέχεται μόνο ατομα που το αιμα τους είναι βασιλικό,  και εσυ εισαι μια απο αυτούς. Ειπε  ο Igneel και εγω αρχισα να ανχονομαι.

θα πονεσει; Τους ρωτησα αγωνιοντας.

Μπορεί. Αλλα δεν θα ειναι για πολύ. Απάντησε η Celestia.

Οι 5 δρακοι πηγαν ο καθε ενας σε μια κολωνα.

Η διαδικασία αρχίζει. Ειπε η Celestia και εγω πειρα μια βαθια ανασα.

No Pov

Οταν η Celestia το ειπε αυτό η Grandeeney εβαλε το χερι της μεσα σε μια τρυπα που ειχε η κολωνα, κοιταξε γλυκα την Lucy  και ξεκινησε να τροφοδοτεί με την ενεργεια της την κολώνα. Μια λευκη λαμπερή γραμμή αρχισε να κυλάει ως τον θρονο.
Οταν η γραμμή ενώθηκε με τον θρονο ενα απαλο αερακι περικυκλωσε την Lucy. 
Επόμενος σε φορά ηταν ο Igneel που μολις πυρωδοτισε ,η κόκκινη λαμπερή γραμμή ενώθηκε με τον θρόνο. Το απαλο αερακι αντικατασταθικε με μια αποπνικτηκη ζεστη που εκανε την Lucy να θελει να φυγει, ετσι χωρις να εχει αλλη επιλογη λογο της ζωνης και τον χειροπεδων , περιμενε καρτερικα την λυτρωση της απο αυτη την αποπνικτηκη ζεστη που της θυμιζε τοτε που ο Natsu την ειχε βαλει φωτια και...  Αμεσως εδιωξε την σκεψη αυτη και προσπαθισε να συγκεντρωθει στην διαδικασία που ειχε ειδι προχωρισει.
Πλεον η ζεστη αντικατασταθικε απο την δροσια του νερου που την εκανε να ξεχασει για λιγο την καψα της φωτιάς. Επειτα απο την Serena ο επόμενος ηταν ο Tera και οταν η λαμπερη πράσινη γραμμή ενωθηκε με τον θρονο η Lucy μύρισε την ευχαριστη μυρωδια του κομμενου χορταριου. Ξαφνικά 4ης κυκλοι εμφανίστηκαν κυκλικα ο καθε ενας διπλα στο στοιχείο του. Οταν πυρωδοτισε  η  Celestia , η χρυσή γραμμή ενωθηκε με τον θρονο  και δυο ακομα κυκλοι γεμάτοι αστερια  εφμανιστικαν απο πανω και απο κατω. Οσο οι 5 δρακοι τροφοδοτουσαν η Celestia αρχισε να ψελνει ενα ξορκι σε αλλη γλώσσα .
Οταν τελιωσε το ξορκι οι 6 κυκλοι αρχισαν να εκπέμπουν ακτινες ενεργειας στον θρόνο. Η Lucy ενιωσε τον εαυτο της να ειναι μεσα σε μια θύελλα απο φωτια, νερο, αερα, και γη, ενω με δυσκολια εβλεπε πλεον, αρχισε να τσιριζει απο τον πονο και να φωναζει. Επειτα απο καποια χρονικη στιγμή που της έμοιαζε με το άπειρο η διαδικασία σταματισε και επεσε κουρασμενη πισω στον θρονο χάνοντας τις αισθήσεις της.
Οι 5 δρακοι τρεξαν ανήσυχει  προς την πριγκίπισσα τους, μολις καταλαβαν πως κοιμοταν την μετέφεραν στο βασιλικο δωμάτιο και την αφησαν στην Celestia. Εκεινη την περιποιηθικε και αφου την σκεπασε καλα βγηκε απο το δωματιο χαρουμενη.

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα