9.

126 19 0
                                    

Lucy's pov

Ποσο καιρο εχω να περπατησω σε αυτους τους δρομους; Να μυρισω τον αερα της πολης που λατρευα και ενιωθα σαν δικια μου. Νοσταλγια με επιασε κοιτωντας ολα τα γνωστα μεροι που περπατουσαμε. Ενιωθα σαν παλια, που ακομα δεν με ειχαν κανει στην ακρη και καναμε βολτες με τις ωρες στους πεζοδρομους μαζι με τους φιλους μου. Ο Να και το μαγαζι που πηγεναμε με τον Natsu και τον Happy! Α και το μαγαζι που δουλευα μαζι με την Erza, την Levy, και την Juvia, στου γερο Yajima. Κατσε αυτο ηταν στον Hargeon. Εκανε υποκαταστημα και εδώ;

Lucy γιατί μας κοιτανε ετσι; Ρώτησε η Zafrina βγαζοντας με απο τις ονειροπολεισεις μου.

Κοιταξα γύρω μου και ειδα καποιους ανθρώπους να με κοιτάζουν παράξενα και έπειτα θυμήθηκα.

Γιατί αυτα τα ρουχα που φοραω δεν ειναι για αυτην την διάσταση πρέπει να αλλάξω. Αλλά για να γίνει αυτο πρεπει να βρουμε ενα μερος. Ξέρω που θα παμε... Της ειπα χαμογελοντας.

Βρεθηκαμε στους γνωστούς μου δρομους. Θυμήθηκα τοτε που περπατουσα αμεριμνη πανω στο στενο πεζουλακι δίπλα απο το καναλι και κοιταξα το ιδιο πεζουλακι που υπάρχει ακομα εκει. Ειχαμε φτάσει εξω απο το ροζ σπιτι που νοικιαζα πριν φυγω. Περπατησα προς τα εκει και χτυπισα με ανεση την πορτα. Μετα απο λιγο η πορτα ανοιξε και η χοντρή σπιτονοικοκοιρα που ηταν διαφορετικη στην εμφάνιση μολις με ειδε χαμογελασε.

Lucy? Ειπε συγκινημένη

Γεια σας. Ειπα χαμογελοντας

Αμεσως με πήρε μια σφιχτη αγκαλια και μολις με άφησε, με εβαλε μεσα.

Time skip : 1 hour later.

Lucy's pov

Οπως τα ειπαμε. Ειπε η σπιτονοικοκυρα.

Ναι, ναι. Ειπα εγω συμφωνοντας.

Οριστε το κλειδί του σπιτιου καλως ορισες πισω γλυκιά μου. Ειπε και μου χαμογελασε.

Μου εδωσε το κλειδι ενω εγω της εδωσα την προκαταβολη για τους 3ης πρώτους μήνες και εφυγε. Εγω μαζι με την Zafrina αρχισαμε να κοιταμε τον χωρο.

Virgo. Ειπα και μετα απο λιγο εμφανίστηκε μπροστα μας.

Ωρα για τιμωρια Hime? Ειπε χωρις να χασει ευκαιρία

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }Where stories live. Discover now