6.

140 20 3
                                    

No Pov

Ειχαν μείνει ολοι ακίνητοι. Μόλις τώρα ενα μέλος του Fairy tail ειχε αυτοκτονίσει μπροστα στα ματια τους. Και ενω ειχαν καποιες ευκαιριες να το σώσουν κανενας δεν εκανε καποια κίνηση, ή μαλλον δεν προλαβε να κάνει κατι.

Time skip: Fairy tail
No Pov

Ειχαν γυρίσει στην συντεχνια. Ηταν η δεύτερη φορά που ειχε τοσο ησυχία στην συντεχνία. Ολοι τους ηταν στεναχωρημένοι. Η φωνες της Levy άρχισαν να αυξάνονται . Ηταν ασχημα. Ενιωθε τοσο εντονα συναισθήματα για την καλητερη της φιλη. Της ερχόταν στιγμες απο τις ωρες που περνουσαν μαζι. Ο Gajeel την κρατουσε στην αγκαλιά του και τωρα την κρατουσε μακριά απο τον Natsu που του φωναζε . Ο Gajeel την πειρε σηκωτη και την εβγαλε προς τα εξω. Η Erza παλι, ειχε φυγει, δεν αντεχε να βρίσκεται σε χωρο με πολλα ατομα. Ηθελε να κλαψει, και το μονο σίγουρο ηταν πως δεν ηθελε να την δει κάποιος. Η Wendy απο την αλλη μαζι με την Carla και τον Happy ειχαν βαλαντωσει στο κλάμα ενω η Cana έπινε (ως συνήθως ) έχοντας μια θλιμμένη έκφραση στο πρόσωπο της.
Η Juvia εκλεγε και εκείνη αλλα εκλεγε σιγανα, πραγμα περιεργο για αυτην που οταν εκλεγε πλημιριζε ολος ο κόσμος. Ηταν στεναχωρημένη. Ειχε χασει την αγάπη αντηζιλο οπως την φωναζε και δεν ηταν καθολου χαρουμενη για αυτο. Βεβαια, καποια ατομα το ειχα παρει βαρια, οπως η Mirajane και ο Natsu. Η Mira, ενιωθε τρομερα ασχημα, ηταν λες και ξαναπερνουσε ολον τον πονο που ενιωσε οταν ειχε πεθανει η Lissana. Ωστοσο τωρα ηταν διαφορετικά. Η Lissana ηταν ζωντανή και βρισκοταν στην αγκαλιά της κλαιγοντας για τον χαμο της Lucy που πλεον ειχε φυγει. Ηταν λες και την χαστουκισαν δυνατα. Οταν η αδελφη της ηταν ακομα εξαφανισμενη η Lucy ηταν διπλα της και την ενιωσε σαν αδελφη της, ωστόσο οταν η Lissana γυρισε εκεινη πεθανε. Λες και ειχαν αλλαξει θεσεις. Τοσο αδικο.
Ο Natsu απο την αλλη δεν ηξερε τι να προτωσκευτει... οτι η καλύτερη του φιλη αυτη που αγαπησε ειχε εξαφανιστεί ή να σκεφτεί ότι τον φιλισε; Του ηταν τοσο δυσκολο να το καταλαβει. Δεν ειχε συνειδητοποιηση πως ηταν νεκρη. Αλλωστε το σωμα της δεν βρέθηκε. Και ειχε ακομα μια ελπιδα πως θα ζει, αλλα ποιον κοροϊδεύε, απο τετοιο υψομετρο; Δακρια αρχισαν να τρέχουν απο τα ματια του και με πληγωμενη καρδια εφυγε απο την συντεχνια ωστε να βρεθει στο σπιτι της. Μπηκε απο το παραθυρο και με δακρια στα ματια κοιταξε το μερος. Μυριζε στον αερα την μυρωδια της... φραουλα και βανιλια... εκατσε στο κρεβατι και συνεχεισε να κλεει κατηγοροντας τον εαυτο του για την πραξη της.
Ηθελε να θυμάται ποια μερα ηταν σήμερα και οταν καταλαβε οτι ηταν 7.7 εκλαψε παλι και οχι μονο για αυτον... Γιατι σαν σημερα ηταν η ημερα που ο δρακος του ο Igneel αυτος που τον μεγάλωσε και του διδαξε την μαγεια του, ειχε εξαφανιστεί, εκλεγε για την μητέρα της Lucy που ειχε πεθανει και αυτη σήμερα... και εκλεγε που αυτη την ημερα ειχε επιλέξει η καλύτερη του φιλη να πεθάνει. Αλλα ας φύγουμε λιγο απο τον Natsu. Σε μια αλλη διασταση, κατι ειχε αρχισει να πεφτει και μολις η ξανθια γυναικα καταλαβε τι ηταν ή μαλλον τι επεφτε μεταμορφωθικε και πεταξε για να πιασει την νεαρη ξανθια καλωνη που ειχε εισβάλει στον κοσμο της ετσι απρόοπτα. Την ξαπλωσε στο πατωμα και ακομα με την μορφη που ειχε κοιτουσε την νεαρη κυρια της.

The truth[Fairy tail story] Greek♥ {SLOW UPDATES }Where stories live. Discover now