23

275 25 19
                                    

23

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

23.

Jimin mě odtáhl do jeho pokoje. Vzal si do ruky hůlky a začal se ke mně přibližovat. „Tohle si zítra nebudeš pamatovat." Konstatoval a posadil mě na jeho postel.

„Takže to znamená že sis to oko vypíchl sám?!"

„Ano. Miluju bolest a vypíchnout si oko mě docela bavilo. Byla sranda i to, když se mi do toho oka dostal hnis, proto jsem se s tím furt chlubil. Byl jsem pyšný na svou dobře odvedenou práci."

„Jenže já mám svoje oči rád."

„Omlouvám se Kookie nejde tolik o tebe ale o to, že chci ublížit Taehyungovi a dokázat mu svou lásku." Zasmál jsem se nad jeho naivností.

„Vážně Jimine? Myslíš, že tě miluje? Že když mi ublížíš tak si uvědomí svou lásku k tobě a bude s tebou? Nebud směšný."

„Pochopil jsi mě špatně. On si nic neuvědomí. Jen bude mít strach, a proto radši rezignuje."

Zasmál se a vzal si znovu své hůlky a pohledem si začal měřit mé oko. Byl jsem opilý, a proto mě nenapadlo nic lepšího než Jimina políbit. O své oko jsem přijít opravdu nechtěl, a proto si má opilecká mysl vymyslela, že radši přijde s Jiminem o panictví než o oko. Jimin se do mého polibku okamžitě zapojil a povalil mě na záda.

„Jungkookie...Dobrá, jak chceš nezbavím tě oka ale panictví." Začal mi líbat krk a vytvářel mi na něm značky. Nelíbilo se mi to, ale ve své opilosti jsem to neřešil.

„Jsi jako děvka Jungkooku. Jsi jen troska a děvka, zasloužíš si umřít"

***

Helou mí Taekookerští soudruzi!

Jikook je na scéně! Jak já ten shipp nemám ráda a proto je tady!

Nezapomeňte pozitivně!

Iℓơvє Чơυ

Můj svět-Taekook/VkookOnde as histórias ganham vida. Descobre agora